Per ju ketu qe mireni me design, kjo eshte nje lounge e vogel qe e kam design para disa viteve ketu ne new york.
Kritika ju lutem
flmnd
Per ju ketu qe mireni me design, kjo eshte nje lounge e vogel qe e kam design para disa viteve ketu ne new york.
Kritika ju lutem
flmnd
Sieze the day
Me pelqen po si ambient i vogel u duka.
Ku eshte kjo?
Eshte pak vesgtire ta gjykosh pa planimetri,aq me teper kjo qe eshte interier.Duke qene se duket ambient goxha i ngushte,une do kisha zgjedhur mobilim dhe ngjyra me te lehta,dhe do kisha eleminuar simetrite(si ne rastin e piktures dhe mobiljes se vogel midis divaneve).Sidoqofte kjo eshte ceshtje gustoje,jo vetem e arkitektit por edhe e porositesit.
Me pelqen zgjidhja,e asaj perdes,eshte goxha e pershtatshme per te krijuar intimitet ne ate hapesire relativisht te vogel.
kritika ka sa tė duash ti... duke filluar qė tek ajo perde ku ska pikė kuptimi aty, sidomos mbas njė banaku
p.s. dėrgo foto mė tė pastra
ai ėsht problemi kur ta pėlqejnė tė gjith... qė d.t.th ka shum gjojna qė s'shkojn
njė ambient tė tillė... do preferoja imobilim oriental, tip BUDA-BAR
pa TV n'tavon kuptohet... sidomos nga ana e atij ambienti prive...
nejse
Sme pelqejn gjerat orientale, sepse shkojn shum ne Buda Bar, edhe sdesha ti perserisi te njejtat se ka shume lokale ne new york me ate teme. Qellimi ne kete lokal ishte te kete me shume nje ambience nate, te kuqe, edhe e thjeshte.
Ka disa gjera qe i ndertuan kur nuk isha une aty, ex. tavani eshte lamsh, edhe ne vend te nje parketi e kane venduar pllocka te ndrytshme - faleminderit kompanive te ndertimit shqiptare ketu ne new york (qe smarin vesh prej ndertimi)
Sieze the day
ambjenti atė ndriēim ka pak a shumė (oriental)
gjithsesi... suksese
hm, dua nje opinion tjeter per kete orientalism ;)
anybody?
Sieze the day
Krijoni Kontakt