Pyetja e sondazhit pro abortiti apo pro jetes eshte e anshme dhe jo korrekte. Une jam pro abortit (eshte e drejta e nenes te vendos pa u gjykuar nga asnjeri tjeter) dhe pro jetes.
Jam pro
Jam kunder
Jam i pavendosur
Pyetja e sondazhit pro abortiti apo pro jetes eshte e anshme dhe jo korrekte. Une jam pro abortit (eshte e drejta e nenes te vendos pa u gjykuar nga asnjeri tjeter) dhe pro jetes.
cfare gabimi ka pyetja, mund ta korrigj0sh ?Postuar mė parė nga Milena20
![]()
Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.
jam kundra abort per arsye sepse vret nje jete te pafajshme
mos e beni kete gje sepse eshte mekat jooooooooo abord
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
dhe une jam pro abordit, e di qe jeta na falet nga zote dhe duhet te jete po aji qe tna e mari.
Por kur nuk ke mundesi ta mbash eshte me mire aborti, se sa te jetoj gjith jeten ne nje jetimore ose te perfundoj ne nje familje qe ndoshta dhe i keq trajtojne.
Jam kunder abortit qe behet pse ngelen ashtu 'padashje' shtatezane femrat, nga pakujdesia....per shume arsye, por nder te parat sepse mendoj qe eshte e dhimbshme te abortosh (sentimentalisht ne rradhe te pare), jam plotesisht dakord, ndonese me dhimbje dhe ketu... qe femra te abortoje kur shtatzania i kushton jeten e saj...per arsye shendetesore..
me trishton shume fakti qe abortet ne Shqiperi jane bere kaq te zakonshem...
Mendoj qe cifti apo femra duhet te mendohet shume mire per kete gje...
sepse le shume gjurme..
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Pro Life.
Abortion should not be done beacuse you are killing a human being that can't defend him or herself.
Abortion is a killing of a human being. As far as the women rights to do whatever... I agree they should do whatever it takes to prevent pregnancy.... te marri ilace,te perori preservative ajo apo partneri ose metoda te tjera including abstinence.
Po ngele shtatezane pa dashje--Qefi paguhet right?
Once you are pregnant you need to step up and take the responsibility to rise the kid.
Me mend ne koke cuna dhe goca.
jam dakord me Milenen20, jam pro abortit por edhe pro legjislacionit te pershtatshem dhe strikt si dhe ndjekjes psikologjike dhe mjeksore te nenave qe nga momenti kur shprehin deshiren per te abortuar.....jo kot ashtu kap e fut ne salle operimi si lope.
Kam degjuar se ne shqiperi femrat nuk para marrin pilula kontraceptive. Nuk e di se çfare cilesie jane pilulat atje po eshte mire qe te behen edukate tek shqiptaret dhe spitalet dhe shteti sensibilizojne sa me shume popullesine ne menyre qe tema te tilla te mos kene arsye te jene dhe aborti te mbetet intervent i jashtezakonshem dhe i rradhe.
pse te paguaje gruaja? po burrat?! ē'eshte kjo?Postuar mė parė nga don zuani
Jo abortit edhe pse po behet nami nga njerezia e zdine ca bejne.
po ju them ne histori te vertet.
Ktu nje goce kishte tre te dashur njeri prej tyre e perdorte kte gocen qe ti genjeje here pas here dy te tjeret tju thote qe ka mbet 7 zen edhe me jep 500$ te abortoj. edhe kshu ju a bente here njerit here tjeterit. deri sa nje dite i ra nje makine edhe e kishte mbyt.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MICHI : 01-02-2006 mė 13:28
Une per vete jam pro Jetes ndaj jam dhe pro Abortit. Nqs e shihni sic e shoh une nje femije mund ti shkaterroje jeten nje familjeje por nese ngel jetim mund te shkaterroje dhe nje shtet.
Per te evituar befotrofe te mbingarkuara dhe kriminalitetin e rriturr ne to per shkak te varferise ekstreme, une jam pro abortit.
Krijoni Kontakt