jam pej Prishtinse i rame n'Amerike.
ky a prezantimi ma dinjitoz
mirse re n'forum
ja kalofsh mir
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
mir se erdhe ne forumin ton![]()
_FLoRI_
mire se erdhe ne forum na thuaj ne shume per veten
rebele :P
po ca te duhet ty moj ca tregon ajo pe veten
mos te intereson gje ?
_FLoRI_
tung Rebele....
jeta mė ka provuar sikur gati ēdo moshatarė timin nga vendlindja.... mendimi se njė ditė do tė kthehem tė jetojė nė vendlindje mė jep vullnet.... e pėr kėtė ēdoherė jam.... nė tė njejtėn kohė.... i gėzuar e i mėrzitur.... i gėzuar se secila ditė qė shkon ėshtė njė ditė mė afėr kthimit nė vendlindje.... e i mėrzitur se jam larg vendlindjes....
sa i pėrket ēėshtjeve tjera.... ēdoherė jam nė kufi pa mar parasysh se pėr ēfarė bėhet fjalė.... i thjeshtojė gjėrat deri ku nuk bėhet mė.... pėr mua nuk ka mes e "ndoshta".... ose ėshtė "po" ose ėshtė "jo"..... ose "pėr".... ose "kundėr".....
besoj se "fjala e mirė hap dyer tė e arta".... e pėr kėtė gati me ēdo njeri e kaloj mirė.... mirpo ka ndonjė qė duhet me ja bėrė me dije se mirėsjellja e ime nuk bėn me u marrė si dobėsi.... e duhet me ju tregu se ku e kanė vendin....
u bė ky shkrim i gjatė.... e ēmojė kohėn e juaj.... e mė vjen mirė se kam rast me shėndrru mendime me ju.... nėse don me ditė diēka mė nė imtėsi tė lutem pyet....
tung edhe njėher NexT....Postuar mė parė nga NexT
sqarim....
me e lexu mbrapshtė nosselgae del "Eagle's Son" - "Bir Shqiponje."
Pa Prezentim. Palidhje.. Vetem Hajgare ..
Kshtu Qe Sdi cte them me shum vetem mire se erdhe.. Prishtinali
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
ahahaahhahaahhaaaa loqko ahahhaahahhaaaaa. mpuqqqqqqqqqqqqqq
Mireserdhe midis nesh ja kalofsh sa me mire midis nesh ! Po sikur te kishe fol pak me shume per vete do kishe bere me mire. [COLOR=Red]
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Krijoni Kontakt