Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    viganv
    gjasat jane te medha se te eshte futur ndonje krimb dhe ke marre edhe ndonje backdoor ktrojan pastaj.

nese humbja e konektivitetit eshte duke te ndodhur ne intervale te ngjashme pas startimit te kompjuterit atehere eshte mese e sigurte se "je infektuar". Dhe po, system restore mund te te ndihmoje shume por edhe nje gje, shih ndonje antivirus online scan provje Panda se dikton me shume se tjeret (nuk eshte pershtypje e imja personale, megjithese e kam perdorur njehere, dhe kam kryer pune ato qe nuk arriti t'i heq ai i hoqa pasta manualisht por) kete mund ta besh me lehtesi pas system restore, sepse kjo do t'i caktivizoje dhe as antivirusi s'do te kete problem me fshierjen e tyre.

por para se gjithash tento ta fshish Local Area Connection 1 se mos po te ben konflikt.

Kjo mund te jete me afer te se vertetes se gjithe ato soiper qe ti thash.
    Sukses
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Edhe une kam nje problem te ketille keto 2 dite mirepo si shkak paraqitet lidhja e internetit e jo PC ime. As google nuk me hapen nodnjehere ose kur e hapen e vonon shume. Prandaj kerko zgjidhje njehere tek ata pergjegjesit e internetit tend.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Baptist nese une fshij Local Area Network 1 del i gjithi nga rrjeti dmth behet interneti disable dhe normale smund te hapet asgje.Kur konektohem ka probleme gjithashut firefox hapet me von shum me von se sa qe u hapte.Do te bej nje formatizim komplet te kompjuterit pasi ma ka care koken shum kohet e fundit.
    Faleminderit per pergjigjet

Ja kalofshit mire te gjithe!

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    S'ka gje te keqe fshi edhe 1 edhe 2 dheshko bej New Connection.
    Shih a po permiresohet gjendja sepse formatizimi eshte gjithmone zgjidhja e fundit, atehere kur te shtjerrojne keto tjerat s'i shpeton dot. E mira eshte t'i shmangesh per shkak te instalimeve tjera qe ke aty dhe qe do te te duhet t'i besh serish nga e para. dhe kjo kerkon njesoj mund dhe kohe.

por nese nuk ke gjera vertete te rendesishme ia bej formatizimin se kryen pune gjithesesi, per nje kohe...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    OK para formatimit po e them edhe nje gje.Puna eshte kshtu :
    Frigohem se mos ka ndonje PROXY ne computer ne firefox nuk gjindet asn e opera e as ne IE por ne browser nuk mund te hy , hy me ndonje web 10 min punoj kur provoj prap refresh hapes pas 3 minutave faqja,ndersa MSN messengeri punon per mrekulli,gjithashtu edhe counter strike kur luaj me te tjeret ben per mrekulli ndersa webet her hapen her jo,ja ne linkun me poshte e keni edhe nje foto te asaj Network Connection 2.

LINKU I FOTOS :
    FOTO 1 : http://img257.imageshack.us/my.php?i...ntitledas9.jpg
    FOTO 2 : http://img521.imageshack.us/my.php?i...titled2as1.jpg

Shpresoj ne ndihmen e ndonjerit qe ta zgjedh ket problem pa formatizim.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    ndonjeaplikacion ndonje firewall ndonjeanti virus ose pikerisht backdoor trojan
    ka mundesi qe dicka t'i ka bllokuar ndonje port, sigurisht portin :80 me te cilin komunikojne browseret. MSN dhe keto te tjerat perdorin tjera porte. Prandaj nuk kane kurrfare ploroblemi me kete.
    Megjithese edhe une sot kam nje problem specifik sot, gjysma e faqeve nuk me hapen fare sikur nuk kam qasje. Por tjerat punojne per mrekulli, kjo mbase ka rene ndonje nyje e fuqishme diku ne rrejtin evropian dhe nuk kemi qasje ne disa servere.

A e provove t'i fshish ato dy konekcione dhe te krijosh nje "local area conection" te re?

ps.: foton "ntitledas9.jpg" nuk e pash se nuk m'u hap .

Ndoshta do te te ndihmonte instalimi dhe reinstalimi i tcp/ip protokolit.
    Aeneas Dardanus

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    E provova te fshij e instalova prap por pa efekt...nuk e di ktu afer tek nje shok me te njejten lidhje atij i hapen shume mire faqet...nuk e di se cfare problemi mund te jete

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Hi all
    E rregullova me nje formatizim te kompjuterit dhe tani gjithcka punon mire.

Faleminderit per ndihmen.

Vigani

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Nė ēdo 10 min mė bie rrjeti
    Nga mendi1 nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 03:37
  2. Rrjeti Qe Ndot
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 00:08
  3. Rrjeti shqiptar i drogės "Poter AL", 80 tė arrestuar nė 4 shtete
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 02:08
  4. Rrjeti lokal ngadalėsohet papritur
    Nga x-e-n-i nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-04-2006, 13:23
  5. Inciativa "ZERI IM" - ASAN (Rrjeti i Studenteve Shqiptare ne Bote)
    Nga Gorgeous nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-06-2005, 10:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •