"Nuk me ka dashuruar kurre, askush"
Mjera femer... 100 vjet e denuar te jetoje e vetme pa dashurine e askujt dhe pa kenaqesine e tu ndjerit femer dhe nene. Nuk ka mallkim me te madh per nje grua ...
"Nuk me ka dashuruar kurre, askush"
Mjera femer... 100 vjet e denuar te jetoje e vetme pa dashurine e askujt dhe pa kenaqesine e tu ndjerit femer dhe nene. Nuk ka mallkim me te madh per nje grua ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Nga "Stranamore" i vitit 2002 ne te cilen daton edhe tema e deri tani qe po afron 2009, do kete shkuar tek te shumtit kjo 100 vjeēarja.![]()
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
po ato murgeshat si ja bejne moj?nuk do e quaja aq tragjedi ....
Mua per nje gje me vjen cudi, kur nje femer qe eshte e pamartuar dhe ka kaluar te 40 apo te 50 vjec , vazhdojne dhe e therrasin akoma zonjushe, kjo me duket paksa fyese per personin ne fjale dhe nuk kane qene te pakta rastet qe kam hasur ne jete.
Tant Qu'il y a La Vie, y a De L'espoir!
Keni n'shqipni sa te doni, quhen virgjeresha te betuara.
Kam ndigju se adhe Bleona Qerreti ala vazhdon te jete e virgjer.
LoL, kete teme e kerkoja nje dite po se gjeta askund dhe ja tash e gjeta, o zot bre sa kam qeshur me kete gomarllek,![]()
Sui generis
Edhe pse tema qenka e hapur qe moti dhe mesiguri kjo plaka nuk jeton me haahhahahahah ose nese jeton virgjerin e ruan per ne muze![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt