![]()
dola dhe i rash qiellit rreth e skaj me rreth skajesh, duke kerkuar ate henen.
Ishte mbytur, por jo ne pus, as ne det, as ne asgje prej uji.
Ishte mbytur por jo ne trishtimin tone (te askujt qe trishtohet) , ne mashtrimin e kerkujt qe mashtrohet e mashtron.
E megjitheate ishte mbytur, jo ne naten e ketushme as ne diellin e atjeshem
I rash qiellit skaj e rreth me skaj rrethueshem , te kerkoja henen.
Dhe e braktisa qiellin pamor dhe hyra e braktisur prej asaj me te parendesishmes, prej asaj me indiferentes, prej asaj qe asnje here nuk ia kam pare hajrin . Dhe ndoshta prandaj e kerkoj se nuk ia kam pare as sherrin.
Mbasi bane sikur e harrova, me gjet e mbytura. Me kish gjetur e me pergjonte. Ish mbytur ne nje gjethe. Ne nje gjethe gjys gjethe qe kish rene ne pikturen e nje miku. I them , c'ne kjo hene ne pikturen tende qe rri varur ne pemen e po kesaj pikture? Nuk eshte hene e dashur , eshte gjthja e mbetur vetem ne dege. Qe ne mos nuk i ngjan ti i ngjaj une. Pra eshte gjethe!
Atehere , nese kjo eshte gjethe miku im, eshte gjethja ne te cilen qenka mbytur hena qe atehere qe nuk e kam pare skajeve e perreth qiellit.
... ..
Hej shiko atje permidis qiellit si rrikeka hena sonte.Ai kthen koken , une i vjedh pikturen dhe zhdukem skajeve te turpit, e bindur se ai nuk do me te ndjek vec prej turpit.
.... Tani jam e pasur me hene te mbytyr ne gjethe, dhe nje ore qe ma ka treguar nje mikja ime, te ciles i kishin rene te dymbedhjete numrat, ne fund te rrethit (ore e madhe muri). Skaj te cilave shkruhej "whatever"
Krijoni Kontakt