Close
Faqja 41 prej 48 FillimFillim ... 313940414243 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 471
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Të pakënaqur janë shprehur përfaqësuesit politik të serbëve të Kosovës, një nga udhëheqësit e të cilëve Oliver Ivanoviç, ka theksuar se vendim i sotëm është porosi e keqe për serbët e këtushëm
    shkiet le te vajtoin deri sa te lodhen e ne doe festoim pa u lodhe hiq qe edhe nji njoftim qe dote organizohet me rastin e pritjes se ÇLIRIMTARVE ne Kosove:

Me 1 dhjetor do të organizohet pritje madhështore në Stadionin e Prishtinës
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Se harrova te ceku oren pra

NESER NE ORA 13 NE STADIONIN E PRISHTINES ORGANIZOHET PRITJE MADHESHTORE PER FATMIR LIMAJN,PJESMARRES DO TE JEN 50 KENGETARET E ESTRADES KOSOVARE.

Dhe shpresoi se do te jen madheshtore sikur kur u tubuam per lirimin e Fatmirit me Shok

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    "Ne kemi ditur ta mbrojmë
    Kosovën në një
    gjendje tjetër shumë
    shumë më të vështirë,
    tash unë do të di t'i
    mbroj sërish Kosovën
    dhe Ushtrinë e lavdishme
    Çlirimtare të Kosovës" /
    LIMAJ

"Jam shumë shumë krenar
    me të kaluarën time. Edhe
    një milion jetë po t'i kisha,
    asnjë sekond dhe asnjë
    milimetër të kësaj jete nuk do
    ta ndryshoja!"/ LIMAJ

- Kurrë s'kam
    dashur t'i marr
    gjë Kosovës, pos
    t'i jap gjithçka
    nga vetja, edhe
    jetën time /
    LIMAJ

"I ftoj qytetarët e Kosovës
    që të jenë të qetë, sepse më
    i rëndësishëm se personi im
    është vetë procesi i bërjes
    së shtetit të Kosovës. U bëj
    thirrje të gjithëve që ta ruajnë
    këtë proces, ta avancojnë
    në mënyrë që ta bëjmë
    Kosovën shtet" / LIMAJ

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Organizohet pritje madhështore për Fatmir Limajn dhe Isak Musliun

Prishtinë, 30 nëntor 2005 (Kosovapress) Time: 22 : 47

Nesër (të enjten), në stadiumin e Prishtinës nga ora 14.00 organizohet pritje madhështores për Fatmir Limajn dhe Isak Musliun më rastin e kthimit te tyre në Kosovë, nën organizimin e Shoqatave të dala nga lufta e UÇK-së dhe estradës së Kosovës. Pritet që masës ti drejtohet Fatmir Limaj./ Në foto: Një nga protestat masive për lirimin e tre ish-pjesëtarëve të UÇK-së, Fatmir Limaj, Haradin Balaj dhe Isak Musliut/

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    A do te ngrite Tribunali i Hages aktakuze per Koloset e Kombit, Sali Cekaj, Agim Ramadani - "Katana," Komandant Drini, Uke Bytyqi, Bekim Berishen, Kolonel Zemaj, Smajl Hajdaraj e shume burra te medhenj te kombit...?

Pergjigja e vetme do ishte JO.

Po pse?

Sepse ata per dallim nga Brigadat e Kuqe kishin plumb vetem per Shkijet.

Prandaj pa marr parasysh vendimin e Tribunalit te Hages Limaj eshte vrases. Ai vrau bashkekombasit e vete.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Kriminel Llaperi
    Të pakënaqur janë shprehur përfaqësuesit politik të serbëve të Kosovës, një nga udhëheqësit e të cilëve Oliver Ivanoviç, ka theksuar se vendim i sotëm është porosi e keqe për serbët e këtushëm
    A e din ku Cetniku Shka se Limaj iu ka lut fqiut te tij Shka (ne Prishtine) se ai do te siguroj jeten e tij.

Ky Cetniku me siguri e din se sot Shkijet e Kosoves e fituan edhe nje perfaqesues te tyre te denje. Deri me tani Thaci eshte duke punuar per te krijuar Gjuhen Shkinishte si gjuhe te dyte Zyrtare, e tash e kane edhe Limajn qe do te bej te pa-munduren per te kthyer kriminelet Shkije ne Kosove.

Bandat e Kuqe nuk e bejne dot pa bashkim-vellazerimin me vellezerit e tyre Shkije.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Postime
    18
    serbët dhe miqtë e tyre në Kosovë janë duke luajtur mendjen, kurse Shqipëtarët e vërtet janë duke festuar.Aj edhe njëherë urime shqipëtarë se ata që deshën me ndyrë luftën çlirimtare nuk ia arritën qëllimit. Lufta e Shqipëtarëve nuk mund të barazohet me luftën e terroristave serb. Do vijë dita edhe Ramushi do lirohet nga të gjitha akuzat, se ne mbrojtëm nderin dhe shtëpinë tonë.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga Mjellma

Vetem thjesht me irritove kur e gjithe Kosova po feston ti,
    Brar papagallin po vajtoni!RTP po ju mungon per mu ba 3
    musketare por ata kan luftu per lirin e Frances e ju ?

Ja shkela une
    Mjellm

Me me fal qe te paska "sakatue" mungesa ime ne forum!Isha pak i zaunun,se mu desht me shkue deri ne Sheveningen e me intervenue pak ne gjykaten e Hages.Ju thash:
    -Oj dada del Ponte,a po e leshon Fatmirin se nuk o kah durohet njifar Mjellma neper forume.Flak o kah qet.
    -Sa po i don,m`tha Carla pa mendu dy here.
    -Paj,me ke zane ngushte,ia ktheva,po me i leshue te tret ,e kam dron po ngrehet pluhun i madhe e mandej ia bajme sherrin Limes.Ma mire liroj dy njihere,e mandej,mbas fortune e zgjedhim edhe te tretin.
    Keshtu kerkova,keshtu u ba.
    Ti,rri urte tash e tutje se ta kalli baraken,a nive?
    Apo me i ra shkurte,
    flej dathe, e mos bo xhiga-xhiga ketu ne forum se te ka dal ynyra krejt.Nuk bane za kurr kur vrane fytyrat me te medha te kombit tone,u struke "nen hije".Nuk bane za kur u dogje flamuri dardan,e ketu yrysh e ne forume....
    po nuk ki faj,as ti..."axhami"ke qillue .

Shkelja tash..........

Brar,Arb,
    ku ju kam o loqkuma?

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    po mire bre vllezer dhe motra, edhe une po i gezohem jo thjeshte lirimit, por pafajesise qe vleresoj tribunali per limajn dhe i uroj pune te mbare ne te ardhmen.

vetem nje gje spo kuptoj...

nese ne rastin limaj ka fol drejtesia, kush foli ne rastin balaj, qe ju tani po e qani?

ishte tjeter drejtesi ajo, apo ishte e dirigjuar nga beogradi, apo... po e vajtoni nje kriminel???
    nje njeri qe u denua per vrasje shqipetaresh!!!

vertet smund t´ju kuptoj ketu!?!?

Deqanas,ke shtrue pytje me vend.

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga Brari
    ...
    e shkreta Deviz (miljardat e mbledhura ne popull.. plus buxheti i Kosoves..) ne vend me shku me ndreq shkolla e spitale per fmit shqiptare.. shkon me pagu ndreqjen e kishave Serbe qe "me trimeri" i prishi falanga pdk-iste e Marsit e me mush xhepat e avokatve te hajnave Lim e compani..
    Brar,asgja nuk mbetet me shtue ketu .
    Dje u gezova vetem per nje gja o Brar,
    per inati te shkaut.
    Se me te thane te drejten,ma kane gerdite "patriotizmin",luftem "çlirimtare",flamurin kombetare,Kosoven....t`gjitha.
    (besoj e kupton fjalen `gërdi`,kjo eshte shprehje kur te vjen me vjell)
    Eh,me vjen keq,po keshtu po ndihem.

Citim Postuar më parë nga Arb
    Ja nje rast qe e beri te tingelloj i pa-burre...

Ne nje nga seancat Gjyqesore ai kishte treguar se si "Celiku" ishte shenderruar ne nje "plastike te bute," ku tregoj dhimbjen e madhe qe ai kishte per kojshiun e tij Shka, ne Prishtine, te cilit pasi kishte perfunduar lufta, iu kishte lutur duke i ofruar siguri qe te qendronte ne Prishtine. Kojshiu "i mire" Shka, i Limajt e kishte falenderuar Limajn, por nuk kishte qendruar.

Ku ka mbete more "burrnia dhe kombetarizmi i shpifur" i Limajve me shoke qe e shprehnin dhe akoma e shprehin me komunikatat alla-partizane?

Haga e beri Limajn te qeshet me veteveten, te kritikoj veteveten, te turperoj veteveten.

Pse ai nuk foli per "betejat" qe ka bere? Ku na qenkan ato betejat aq shume te perfolura ne komunikatat e njerzeve te tij? Pse nuk i permendi ato Limaj ne Hage? Apo kishte turp se ka luftuar Shkijet?

Pse ai nuk mbrojti luften clirimtare te popullit te Kosoves, por mbrojti veteveten duke perdorur popullin si mburoje?

Haga ja hoqi masken Limajt, si i akuazuar, dhe atyre qe u drejtuan me deshmi mbrojtese.

Edhe kjo eshte plotesishte me vend.
    Jakupi ia konfirmoi se NUK ka pas lufte clirimtare,dmth nuk ka pas UCK po vetem ashtu,hajt jemi mbledhe...e thashetheme te tilla qe me vinte turp para holandezeve ta percjellin nje ish-delegat se cka flet e si shprehet.

Po nejse,cofshin te shkuara e jo te harruara!

Ju pershendes!

Faqja 41 prej 48 FillimFillim ... 313940414243 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •