Ne kete teme mund te shpallni 23 lojtaret tuaj 3 portiere 8 mbrojtes 7 mesfushor dhe 5 sulmues.

Nga keto do te percaktoni 11 lojtaret e formacionit tuaj.Piket do te merren nga gazzetta dello sport dhe me pas do te shpallim dhe fituesin e trajnerit tone me te mire.

se shpejti do tiu sjell edhe kuotat qe do te kete cdo lojtar.

pshm: vieri kushton 38 milion ne kete loje dhe beckam 29

ju do te keni ne dispozicion vetem 250 milion dhe duhet te plotesoni kushtet e lart permendura.

Mendoni te pergatisni ekipet tuaja.

Ja dhe ekipi im i cili konkuron ne lojen e gazzetta dello sport

Questa č la rosa della tua squadra:
Modulo: 3-4-3 Titolari R Q
Panchina R Q
Titolari

BUFFON Gianluigi P 17
ZAMBROTTA Gianluca D 12
COUTO Fernando D 6
BRAVO Raul D 2
SCHNEIDER Bernd C 13
ZANETTI Cristiano C 8
RUI COSTA Manuel C 18
ZIDANE Zinedine C 31
HENRY Thierry A 42
TOMASSON Jon Dahl A 32
VIERI Christian A 38

Riserve

TOLDO Francesco P 1
HAAS Bernt D 4
BOUMA Wilfred D 2
XAVI Hernandez C 3
LINDEROTH Tobias C 5
ROBBEN Arjen A 4
PROHORENKOVS Andrejs A 3
BLAZEK Jaromir P 1
MATERAZZI Marco D 2
BERNER Bruno D 2
KING Ledley D 2
PUCINSKS Jurgis C 2

I crediti residui sono: 0

Nr anash jane kostot qe ka cdo lojtar.