Pershendetje,
Ju prezentoj nje loje qe ka te beje me Euro 2004 dhe ndjenjen e perafersishme qe do ta fitoni duke menduar se menaxhoni nje skuader.Me posthe e keni linkun deri te loja
http://en.fantasy.euro2004.com/
Ju uroj fat