Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 88
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

I dua dy vajza...Cilen e tradhetoj?

jam i dashuruar ne dy vajza ne te njejten kohe.Nuk e quaj kete nje hall te madh,po me duket dhe me han ndergjegja se jam duke gabuar.Problemi me i madh se ndjenjat qe i kam jane per te dyja te njejta.Jam i humbur,mendoj qe i genjej te dyja.Cka mendoni se duhet te bej.Sqarimi eshte i shkurte me falni po kjoeshte me e mira qe mund ta them per tash.
    nese mundeni me keshilloni
    Me Respekt Mirsadi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kthehu pak majtas
    shiko aty te faqja murit "oren"
    Kam frike se eshte pak vone ..
    Nuk te duket edhe ty keshtu ?
    ...ik e futi nje gjume plako se te ka lodhur dita sot

Te duash dy vajza nuk eshte noi problem i madh ...

Problem eshte ky qe kam une : Me lef qeni - haaaam - haaaam - haaaam .... ( anjehere - huuuum - )

PS:

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    lol deus, t'rafte pika ty ishalla, shejtan
    Mirsadi zgjidh e mer shpejt e shpejt lali, para se te jete shum vone per te zgjedhur!!!
    Neqofse e "DO" ndonjeren me te vertet, zemra do ta zgjedhi ate vet, neqofse i "do" per... ate zgjidhe vet ti.
    Pyete veten: Me cilen e shef veten kur po i thua "Te dua" lol, (neqofse e thua,)
    Me cilen e shef veten mbas nji viti?......
    Neqofse e vazhdon kshu lal as njona as tjetra skan per te nejt me ty ne fund edhe sikur te dush ti te zgjedhesh....come on z'besoj te jet meverte kaq e veshtir per te zgjedhur!?!?!?! Neqofse e do nji njeri me verte, e do meverte, jo gjysem njonen ene gjysem tjetren...
    Good luck zemra edhe ishalla vjen n'vete ene e gjen dashurin e jetes sa me shpejt!!!!

I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!

..................... **Smooches**....................

i/e regjistruar Maska e dolcecandy
    Anėtarėsuar
    01-08-2003
    Postime
    102

Re: I dua dy vajza...Cilen e tradhetoj?

Postuar mė parė nga StormAngel
    jam i dashuruar ne dy vajza ne te njejten kohe.Nuk e quaj kete nje hall te madh,po me duket dhe me han ndergjegja se jam duke gabuar.Problemi me i madh se ndjenjat qe i kam jane per te dyja te njejta.Jam i humbur,mendoj qe i genjej te dyja.Cka mendoni se duhet te bej.Sqarimi eshte i shkurte me falni po kjoeshte me e mira qe mund ta them per tash.
    Me Respekt Mirsadi
    MEN
    zgjidh njeren edhe zgjidhe shpejt (before you lose them both)

ps AND SHAME ON YOU

Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.

jeto i lire ose vdis Maska e shahisti
    Anėtarėsuar
    28-09-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    122

Re: I dua dy vajza...Cilen e tradhetoj?

Postuar mė parė nga StormAngel
    Me Respekt Mirsadi

paske goxha hall miku im,me fal qe te pyes je musliman?po qe se je musliman mos u mendo shume te lejohet gjere ne numrin shtate.(te na falin moderatoret per humorin )do te tregoj nje fabul te vogel por mos e mer per ters te lutem,nje here nje qen kishte nje kocke ne goje dhe kur doli perpara nje pellgu me uje pa shembelltyren e tije dhe kujtoj se ishte nje qen tjeter dhe kocka qe ai mbante dukej me e madhe dhe qe te kapte kocken e madhe leshoje ate qe kishte ne goje dhe kur pa pritur mbeti pa gje fare,keshtu edhe puna jote miku im, dy kunguj ne nje sqetull nuk mbahen prandaj zgjith ate qe te duket ty me e arsyeshme.Eh Deus e ka vertet nje hall per se qeni ti leh ham ham ham ham dhe jo hum hum, ketij problemi a i pergjigjet njeri?
    Nuk ka me qorre nga ai qe nuk do te shohi me syte e tija[/FONT][/COLOR]

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nuk paska hajer edhe nga ju.
    Sidoqofte falemnderit qe u munduat te me keshilloni.E nese ndodh qe ndonjera me le,ju them ata te forumit e kane fajin.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

You're leaving me no choice...

OK, me qe qenkan te dyja NJESOJ dhe ti i do NJESOJ dhe e shikon te ardhmen tende me te dyja BASHKE... atehere ke dy alternativa.

(#1...) Numero "Kujt t'i bie 10-ta, eshte e verteta,"
    - kjo eshte shume me e lehte ne ndergjegjen tende se sa alternativa #2

(#2...) Zgjidh njeren duke u bazuar tek keto me poshte:
    - bukuria
    - pasuria
    - ua pranojne lidhjen prinderit e te dyja paleve?
    - ua pranojne lidhjen shoqeria e te dyja paleve?
    - me te rene ne moshe se kur te plakesh, do s'do ti do shikosh zockat e reja rrotull teje
    - me e mira ne seks
    - me budallaqen (se te zgjutat ta punojne bukur kur hakmerren ose kur te tradhetojne)
    - cila nuk te tradheton
    - cila do te te falte nqs. e tradheton

Nqs jane ekzakt njesoj, atehere ke lirine te zgjedhesh sipas cektesise/deshires tende. Je me fat qe do 2 vajza kopje njesoj, se njerezit qe zgjedhin dashurine nga ato pikat qe permenda me siper, i vret ndergjegjja... njerezit normale, anyway.

P.S.: Ne me degjon mua, zgjidh ate qe te do me shume. Arsye praktike, kupton; duhet te rrish me ate qe te do me shume se sa ti e do.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 20-03-2004 mė 22:56
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ju falemnderit per keshillat.

i/e regjistruar Maska e Fjala e drejte
    Anėtarėsuar
    24-02-2004
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    188
    Mos u mendo shume.
    Merr ate te mesit me mire.

Kujdes me shprehjen qingji i mire pi tek dy nena se do rrish pa "babe" pastaj.lol
    "Me mire i drejte dhe i zhytyr ne balte se mashtrues dhe tek sarajet e mbretit".

33:23.
    Prej besimtarėve kishte burra qė vėrtetuan besėn e dhėnė All-llahut, e disa prej tyre e realizuan premtimin duke dhėnė jetėn, dhe ka prej tyre qė janė duke pritur (ta zbatojnė) dhe ashtu nuk bėnė kurrfarė ndryshimi

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nejse.Keshtu mendohem si me dy "babe" e heren tjeter do mendohem se si pa "babe".Kshu e ka kjo dynja.

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •