Per qimet qe rriten nen lekure, dhe e kam fjalen me teper per kembet ekziston nje si tip stungjeri qe ne anglisht quhet loofah dhe nese e ben me ate sa here pas larjes te ndalon qimet te rriten. Nuk kushton dhe mund te gjendet lehte ne farmaci
Per qimet qe rriten nen lekure, dhe e kam fjalen me teper per kembet ekziston nje si tip stungjeri qe ne anglisht quhet loofah dhe nese e ben me ate sa here pas larjes te ndalon qimet te rriten. Nuk kushton dhe mund te gjendet lehte ne farmaci
Shaving eshte vetem for special occasions, dhe pike!Postuar mė parė nga Leandra
Une me kenaqesi ua perforcoj amerikaneve mendimin qe kane per eastern europians.![]()
ka dale moda gershetPostuar mė parė nga Kuqalashja
amerikonsat jane mesu lazy ass knejna, hajde nje cike me shume pune aty..kerkim shkencor
ai ZIRH (for males) e ka ate shaving cream shume te mire, dhe after shave i meriton lavderatet per arome joshese
goca, po mustaqeve cfare ju beni ju xhane?
po gjithashtu perdor Veet....fleur me mire te perdoresh veet, apo skintimate me brisk, sesa waxing or eletronik one..Postuar mė parė nga Kuqalashja
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
N.q.s rritja e qimeve nen lekure behet problem i madh do ishte mire ti jepje fund nepermjet surgical hair removal. Kushton goxha, por eshte me efektive.
"Greatness can't be rushed"
Per mua s`ka gje me te mire njeher se waxi, sidomos tani qe eshte vere dhe vesh kanatjere s`ka gje me te mire....
Jam JETUS jo TREGUS!.
please do not tell me u wax urself....nese une shoh nje burre qe s'ka lesh dhe eshte i rruar, apapappaapa.....Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
hahaha djemt perdorin wax...kushedi si i behet mishi sikur ke rrjep pulen hahahahahaha .perdorni waxing spray cuna .Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
mir mir e beni nuk eshte cudi .....
Postuar mė parė nga alnosa
Lol Nosa sa mbrapa bote qe je mi goce.
Ne USA pothuajse gjithe cunat perdorin WAX
Nuk ke pse cuditesh me dicka qe ja vlen per pastertine e trupit te nje mashkulli..dmth...si pastrohesh ti ashtu e meriton dhe nje djal me WAX..
Me vjen cudi pse habitesh..????
During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams
ti lol perpara bote ne usa djemt heqin dhe vetullat ?cfar tregon kjo ?mir jam dakort me ata qe i kane vetulllat e dendura po ata qe i bejne viz si vajzat ?
pastaj kush te tha ty se po cuditem une ,une thash nuk eshte cudi
po nje mashkull te beji wax kembet ,me duket e pabesueshme sepse nuk duron dot dhemjen lol prandaj mu qesh .....
Krijoni Kontakt