Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e bregu26
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Munih, Gjermani
    Postime
    136
    Me fal qe harrova ta jap pergjigjen!
    Jo nuk jam psikolog.
    Punoj ne nje qender terapojterike qe dy vite e gjysme, me te traumatizuar nga Kosova,
    Shendetin shoki
    Bregu
    isha, erdha dhe do te jem!!!

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    O Durrsak mos e vrit shume mendjen, se si sot si neser te vdesesh njesoj eshte. Ne te gjithe kemi vdekur, por nuk e kemi kuptuar akoma.

Shi sa bukur e pershkruan M. Kuteli vdekjen qe po i afrohej:

Jam shkėputur
    Jam shkėputur e kam ikur shumė herė
    Nga vendi im pėr nė vende tė largėt,
    Pėr njė mot, pėr shumė vjet, pėrgjithėnjė...
    Dhe jam kthyer rishtas e rishtas
    Nė ēerdhen time,
    Nėn qiellin tonė tė lehtė,
    Nė ajrin e tejdukshėm.
    Se malli i madh mė digjte
    Mė hiqte nė plėngun tim
    Te varret e gjyshėrgjyshėrve.
    Por kėsaj here - mė falni,
    Do ik e s’do kthehem mė:
    - Ku? ku?
    Nė vendin e heshtjes sė pėrherčshmejetshme,
    Ku s’ka dhimbje e ankthe,
    Por gjumė harrese
    dhe qetėsi tė katėrciptė...
    Fėmijė,
    Mos bėni gjėmė,
    Po ngazėllohi, se prehem
    Pas netesh pa gjumė.
    Tani pushuan tė gjitha dhembjet
    Dhe ankthet.
    Jam mirė
    Dhe qetė
    I parafjetur
    Pėrngaherė.
    ...U nginja nga tė lehtėt e qiellit,
    Nga ajri i tejdukshėm
    Dhe dua
    Peshėn e rėndė tė dheut.
    Dhe mugėtirėn e heshtjes.
    Qofshi shėndoshė,
    Tė lumtur!
    29 shtator 66, Tiranė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga bregu26
    Tung Maratonomak!

S“ka problem, nuk te kam ndihmuar gje, ne vetem po mundohemi ti qajme hallet njeri tjetrit.

Sa i perket asaj te dashures qe thua ti!
    Nuk di c“te them mik, meqense sa i perket ndenjava, secili reagon ndryshe, ashtu siq eshte edhe vet indivit, prandaj eshte veshtire te them, se a e harron apo jo.
    Supozohet se nje ndenje e forte zhduket vetem atehere kur zhvillohet nje ndenje edhe me e forte. Pra ne rast konkret, nese dashurohesh perseri, ndoshta edhe me shume se heren e pare. Dhe se te dashuren tende te re nuk mundohesh ta paramendosh si ate te vjetren, atehere ke shanca te mira.
    A e ke vrejtur se te gjithe ata qe qe jane ne divorc dhe martohen perseri, ne shumicen e rasteve, gruaja e dyte eshe identike me ate te paren.
    Per cudi.
    Ja ca shembuj: Te gjitha femrat, apo grate e Boris Becker (nese e njeh) jane nga e njejta race apo fizjonomi.
    Te flas nga pervoja, kur jam dashuruar se pari, se isha i dashuruar marrzisht.
    Pas nje kohe ne u ndame.
    Kur formova nje dashuri te re, shprehjet e se ish dashures me kot i kerkoja te e reja.
    Gjestet qe i beja, nuk kishin te njejtin efekt si ne dashurine e vjeter, e kjo me nervozonte, zihesha ne vete, deri sa mezi nuk pritja te gjeja nje shkak grindje.
    Ne qofte se je aq i kapur pas saj, kthehu te ajo zotri.
    Ndoshta e ke veshtire, mirpo tregoj asaj se ti ishe gomari, dhe mundohu te ndryshosh sjelljet ndaj saj.
    Nese kjo pune nuk eshte e mundur, atehere gjeje nje tjeter, do te kaloj edhe ajo pune.
    Se fundi as mos me degjo mua, e as te tjeret.
    Kjo pune eshte vetem personale e jotja, dhe ti do te dish se c“ka eshte me se miri.

Suksese metutje zotri, paq fat!
    Bregu
    pershendetje ; hej shiko ; une e kam provu te jetoj me nje vajze tjter dhe nuk pata sukses ; kerkoja te ajo haresen dhe mohimin e plote te vajzes se pare por nuk munda ; duke pare qe nuk i jipja perkushtimin e duhur vajzes se dyte ajo e kuptoi dhe u largua duke me dhene dhe shanse te tjera per ma vone por vetem nese do ndryshoja krejt me ate ; tani me ate te paren une nuk u ndava se e kisha une fajin ; ne fakt ajo e kishte ma shume fajin dhe e ka akoma sepse ajo hoqi dore plotesisht me mua duke pare qe une nuk shikoja nje te ardhme me ate ; por une thjesht doja te [punoja me ate ] ta njihja ta besoja te sigurohesha ; por ajo hoqi dore prej meje duke humbur shpresat se mund te jetonim bashke dhe ne fund me tha se do takoheshim pas disa vitesh qe te rijetonim ate qe jetuam per pak kohe ; iku mo mik po iku pa me thene asnjearsye te forte ; nuk po lidhem me tjter po do e kerkoj ate perseri derisa ta bej timen perseri ; e cuditshme se ajo thote qe ti nuk e di se sa te dua ; por e njejta gje them edhe une asaj ; ti nuk e di sa te dua ; NESE shohim nga veprat del se unev e du ma shume se kam bere ma shume per ate ; por ajo eshte vetem fjale dhe dashuria nuk eshte vetem fjale dhe ndjenja por eshte nje VEPER ; nuk e di si do tia kaloj kete vere larg asaj ; TE UROJ GJITHE TE MIRAT ;

O Cool_Durrsak ne qofte se ti vazhdon te besosh giera te tilla perqindjet qe te pesosh ticka , riten , me vjen keq por ,ke humbur shpresat dhe kurajon per jeten e bukurine qe ka ajo . E mira eshte te vizitosh nje psikolog , to ndjesh kenaqsi te madhe per ato gjera qe do mesosh , dhe to dalesh pe kesaj krize psikologjike qe ke , duke vizituar nje psikolog .

Parandjenjat dalin kur ne i japim forcen tone ti besojme ato .

Nje keshille prej mua . Mer ndonje liber psikologjik keshillor !!!

Munduhu te yshqesh mendjen me fjale te bukura . ashto sic yshqen trupin me yshqim te mire .
    C'do gje eshte nje gje , dhe asgjeja eshte nje gje !

DYNJAJA pa FUND....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Postime
    33
    O Ermali (cool_durresak, qe me paske dhe emrin e njeriut tim te zemres)
    e di ate shprehjen "jetoje cdo dite te jetes tende si te ishte e fundit".. edhe ti keshtu beje lal, jeto cdo dite te jetes tende ne maksimum dhe do ta shohesh qe nuk do te duket sikur do vdesesh po do rrosh 100vjet....

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    O Durresi!!!E bojm plazhin bashke vitin tjeter???Te betohem se do ja hedhesh dhe vdekjes ne shoqerine time!!!!!!!!!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    O Durresi!!!E bojm plazhin bashke vitin tjeter???Te betohem se do ja hedhesh dhe vdekjes ne shoqerine time!!!!!!!!!!!!

ahahahahahaha shiko goca cfare dashurie e pushtoi ne keto momente....mos vdis pra....se jam i sigurt qe kete po prisje ndonje shprese te nje femre...
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Mos rihapni tema te vjetra - per me teper kur nismetari i temes ka me shume se nje vit qe s'interesohet me per pyetjet/problemin qe kishte. Tema mbyllet ketu.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •