Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    perderi sa nuk kemi ne dore gjerat me te rendesishme, jeten vdekjen dashurine nuk kemi asgje.
    nje thenie te shakespear qe me pelqen shume po ju permend: "Bota eshte nje skene, dhe njerzit s'jane vecse aktore qe kane hyrjet dhe daljet e tyre.
    mos harroni qe skenarin nuk e shkruajme ne...

Kur kthen koken pas lule, shikon dhe gjen mjaft levizje tuat qe jane bere nga force e inercise. Ndodh qe shume prej tyre dhe te tjerave qe vijne nga pas i ben TI por edhe ato nga rrjedhe e fatit detyrohesh ti besh. Fati jot, imi dhe te gjitheve te "kap" qe kur lind....p.sh dikush lind ne USa dhe rrjedhe e fatit e ben qe te rritet ose jo aty..etj etj shembuj...

Pra pa fat s'eshte asnje...ne momntin qe ne veprojme sipas bindjes tone, mundohesh te "kundershtosh" fatin dhe te dalesh nga rrjedhe e tij!

hope it's clear

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

kush i pergjigjet ketyre pyetjeve eshte ne gjendje te mari ne dore timonin e jetes

Deri sa njeriu te mbetet i panjohur edhe problemet qe lidhen me te do te mbeten te pazgjidhura.
    Njeriu duhet te jete i afte ti pergjigjet ketyre pyetjeve te cilat u perkasin te gjitheve.

1.Kush jam une?

2.Nga kam ardhur?

3.Kush me ka sjelle ne kete bote?

4.Cili eshte qellimi i jetes time?

5.C'fare kerkon jeta-vdekja nga mua?

6.Cili eshte qellimi im i fundit ne kete jete?

Per deri sa njeriu nuk do jete i ndergjegjshem tu pergjigjet ketyre ceshtjeve , te gjeje pergjigjet qe do ti japin paqen, njeriu nuk do te mund te gjeje as lumturine dhe as te jete ne gjendje te zgjidhe problemet e tij, dhe as te mari ne dore timonin e jetes se vet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga benar
    Deri sa njeriu te mbetet i panjohur edhe problemet qe lidhen me te do te mbeten te pazgjidhura.
    Njeriu duhet te jete i afte ti pergjigjet ketyre pyetjeve te cilat u perkasin te gjitheve.

1.Kush jam une?

2.Nga kam ardhur?

Per deri sa njeriu nuk do jete i ndergjegjshem tu pergjigjet ketyre ceshtjeve , te gjeje pergjigjet qe do ti japin paqen, njeriu nuk do te mund te gjeje as lumturine dhe as te jete ne gjendje te zgjidhe problemet e tij, dhe as te mari ne dore timonin e jetes se vet
    Eshte shume interesante te shikosh se si levizin temat nga nje forum tek tjetri. Frekuentoj disa forume dhe nuk para kam preferenca nga njeri-tjetri pasi secili prej tyre ka vecantine e tij , por me vjen keq qe shume anetare nuk jane ne gjendje te perdorin llogjiken e tyre per te dhene nje mendim te tyrin orgjinal por duhen ta vjedhin ate duke bere copy-paste per te bere rolin e interesantit.
    Kete postim me siper e kam shkruajtur tek albforumi dhe megjithse eshte moderuar paksa nga anetari i mesiperm thelbi eshte i njejte.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga benar
    1.Kush jam une?

2.Nga kam ardhur?

1.Mirsad Asani
    2.Nga barku i nenes
    3.Nena ime
    4.Ta jetoj
    5.Ate qe une kerkoj nga ajo/ato
    6.Te kthej koken pas dhe te jem i gezuar me ate qe kam arritur
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •