Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Tema: Suzana

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Suzana

Ajo quhej Suzane. Por une e therrisja Ann. Gjithe te tjeret e njihnin si Suzi.
    Gjithmone bente cka doja . Mua me pelqente te ndodhte. Asaj i pelqente gjithashtu.
    Ajo prekej para pasqyres. Sa donte te ishte une. Te luante me bukurine e trupit te saj.
    Ajo dinte te kendonte. Te degjoja dija une. Te heshtnim, te dyve na pelqente.
    Ajo luante ne shi. Une lagesha duke e pare. Te qullur putheshim gjate.
    Asaj i pelqente te me perkedhelte. Te dremisja mbi te kisha deshire. Shikonim te njejtat enderra.
    Ajo quhej Suzane. Por une e therrisja Ann. Gjithe te tjeret nuk e njohen dot kurre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nitROSHI : 30-04-2004 mė 10:21

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar mė parė nga nitROSHI
    Si thua???
    Them: e bukur shumė ndonėse fare e shkurtėr. Ka mė?
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    pak e sak!
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

???

Radio jep muzike te neveritshme homoseksualesh.
    Ne frigorifer nuk ka as edhe nje pike qumesht.
    Jam vetem dhe jam i lodhur.
    Maria me tha se tani nuk me do me.
    Tere c'ndjen per mua nuk eshte vec keqardhje.
    I rashe tre here murit me koke, po kjo nuk ndryshoi asgje.
    Ne balle mu be nje e care, ndersa rrathet e syve mu nxine nga gjaku qe kishte filluar te mblidhej neper rrugicat e damareve.
    Nena ime thote se jam i shemtuar, dhe se nuk di te bej asgje.
    Kjo me merzit.
    Ajo nuk ka pse me kujton kaq shpesh nje gje te tille.
    Nuk eshte aspak inkurajuese tia kujtosh kete nje mashkulli te moshes sime i cili ka filluar te mendoje seriozisht per jeten.
    Kur ja theme kete nenes, ajo nuk flet.
    Fytyre-ngrire me shikon dhe hesht.
    Tani nuk mendoj me as te behem aktor i famshem.
    Tani dua te behem gazetar i madh.
    "Me inteligjencen qe keni, dhe me menyren origjinale me te cilen i shikoni gjerat do tja dilni ne jete"- me pati thene mesuesi i letersise, dhe ai eshte njeri qe nuk gabon kurre.
    E ndiej qe do te behem i madh , njeri i famshem.
    Ma ndien hunda kete.
    Kam hunde te madhe!
    Ne te tera faqet e para te gazetave do te shkruhet emri im me germa te medha, ndersa stacionet televizive do te transmetojne intervistat e mia.
    Do ti tregoj Marias se sa vlej une, dhe pastaj ta detyroj ta fuse ne B.y.th ate percmimin e saj per mua.
    Kur te behem i madh nuk do te me mungojne as femrat e bukura e as vemendja. Nena nuk do te guxoje te me thote se jam i shumtuar, dhe se nuk vlej per gje. Nenes time nuk do ti mungoje me asgje. Do te krenohet me mua te "shpifurin" te "pa dobishmin".
    Pastaj nje dite te bukur Maria do te me marre ne telefon dhe do te me kerkoje te kthehet tek une.
    Por une!!!!
    Po une cdo te bej???
    Po me nenen cte bej kur te qaje perpara meje dhe te me kerkoje te falur qe me ka trajtuar ne kete menyre.
    Une do ti fal te dyja, sepse keshtu bejne njerzit e medhenj.
    Ndihem me i lehte kur mendoj per te ardhmen e bukur qe me pret.
    Ndihem me mire, edhe pse Maria eshte larg, edhe pse nena thote qe jam i shemtuar.
    Ne frigorifer nuk ka asnje pike qumesht.
    Radioja jep muzike homoseksualesh.
    Jam vetem dhe jam i lodhur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nitROSHI : 02-05-2004 mė 04:14

Citim Postuar mė parė nga nitROSHI
    Ajo quhej Suzane. Por une e therrisja Ann. Gjithe te tjeret e njihnin si Suzi.
    Gjithmone bente cka doja . Mua me pelqente te ndodhte. Asaj i pelqente gjithashtu.
    Ajo prekej para pasqyres. Sa donte te ishte une. Te luante me bukurine e trupit te saj.
    Ajo dinte te kendonte. Te degjoja dija une. Te heshtnim, te dyve na pelqente.
    Ajo luante ne shi. Une lagesha duke e pare. Te qullur putheshim gjate.
    Asaj i pelqente te me perkedhelte. Te dremisja mbi te kisha deshire. Shikonim te njejtat enderra.
    Ajo quhej Suzane. Por une e therrisja Ann. Gjithe te tjeret nuk e njohen dot kurre.
    Mė pėlqen shumė mėnyra e pėrshkrimit. Pėr mua ėshtė si njė tablo nė tė cilėn ēdo rresht qė lexoj mė jep pėrshtypjen e lėvizjes sė imazhit . Pra njė tablo imazh-lėvizėse. Bravo.

Elna.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    31
    Maria tani bredh rrugeve te Brukselit.
    Te pata thene 100 here se ajo femer se ajo lloj femre nuk eshte tipi yt.Alekoja qeshte dhe shkelqente dhjamin.Le te tjerat ,po vajte edhe e bere edhe gazetare.
    Nuk ishe ti dhe ajo qe sajuat lajmin se ne Xibrake te Elbasanit po ringrihej busti i Enver Hoxhes?Po mire e kishte Maria.Ti ishe i lajthitur,i marre ne endrat e tua.
    Ajo qeshte.
    Tani Maria nuk eshte me.Ka marre me vete edhe kujtimet edhe aromen,edhe dashurine.Tani te ka lene vetem.Tani ti ndjehesh njesoj si nje violine pas nje koncerti.I c'akorduar,i lodhur dhe i lumtur.E ndjen tani qe je i lire?E ndjen?Ishe lume,tani je det.I gjere dhe i thelle.Nuk i sheh me gjerat ne levizje e siper.
    S'do mend qe do behesh gazetar i madh,pasi kjo nuk ka lidhje as me Marian e as me nenen.Kjo ishte e jotja qe nga lindja.Gjithhere ta kam thene:njerezit lindin te zgjuar,te mencur pastaj behen nga shkolla ,pervoja ,vullneti e shume te tjera nga keto.Edhe dicka;Mos e mbaj kemishen siper pantallonave se do te bien floket.

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Maria ishte e imja.
    Edhe e jotja ka qene me sa me kujtohet, ne fakt ajo e te gjitheve ishte.
    Te degjoja kur me flisje per te, e nje dite rashe edhe une ne dashuri me emrin e saj.
    Ti su cudite , me puthe e bashke folem per Marian.
    Pastaj Maria erdhi.
    Si nje buze e madhe dridhej ne faqet tona te deshirave.
    Na perqafoi, na puthi te dyve ne buze, dhe ne, te tre te lumtur rreshkitem, ne mjegullen e frymes se saj.
    Ajo gjithmone i kishte kofshet e nxira, e shpinen te gervishtur me thonje epshi, por ne as guxim nuk kishim ta shikonim ne sy.
    Mua me pelqente spiralja e pushit te saj qe i zbriste drejt fund-barkut, magjepsesha ne qartesie e syve bajame, pergjumesha ne veshtrimin e saj te kadifenjte.
    Ajo me perdridhej rreth trupit, me mbeshtillet me c'kishte e flinte, bashke me te kuqin e saj te buzeve, bashke me qerpiket e saj te gjate.
    Ty te pelqente lakuriqesia e saj e veshur me corapet e bardha, gjinjte e saj te vegjel, dhe buzet kryenece.
    Kur ishte ftohte perqafoheshim e flinim te tre.
    Maria na donte te dyve.
    Te dy e donim edhe ne.
    Ne palme e vetmuar, numeronte takimet tona te lumtura, dhe ne qeshnim atehere me vetmine e saj.
    Se ne ishim tre.
    Une,ti dhe Maria.
    E ruanim bashke Marian, bashke i blinim lule, bashke e enderronim, bashke e deshme deri sa nje dite vrame po bashke.
    Ti me thua Maria bredh rrugeve te Brukselit, e une me te u perplasa ne nje rruge ketu ne Tirane.
    Kishte hedhur nje parfum mashkulli, me thirri me nje emer qe se njihja, e me pa me syte e lodhur.
    Te betohem per boten.
    Ishte ajo.
    Maria e te gjitheve.
    Maria ime, qe mesa me kujtohet ka qene edhe e jotja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nitROSHI : 26-08-2004 mė 10:41

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    31
    Ti qenke i keq!
    E si mundet ti ta kesh dashur Marian ne te njejten kohe me mua?E pamundur or mik,e pamundur.Zogjte e vegjel te saj gugatnin per mua dhe kete e dine te gjithe.Edhe ti.Mirepo nuk te ve faj,pasi Maria qe e tille.E imet ne trup dhe e madhe ne zemer.Syte e saj nuk veshtronin;dashuronin.buzet e saj nuk artikulonin fjale por puthje.E di cfare Nit?!Tani qe mendohem mire jam i lumtur qe na ka dashur te dyve,ose te pakten na puthte te dyve.
    Na lumturonte.Ndoshta mua me shume.
    U be kaq kohe tani.Stinet jane nderruar kushedi sa here dhe perseri mua ne tetor do te me mbese mendja.tetori eshte muaji me i shastisur i vitit.Muaji i trishtimit,muaji i Marias.

Edhe mua me ka marre malli.Po te mundesh thuaja kete.Thuaj Marias se me ka marre malli
    per zerin e ngjirur te saj,per buzet e gjera dhe qerpiket e gjate.Per oret e fshehjes dhe marrezite.Me ka marre malli te pi nje konjak me te.Me ka marre malli ta puth.

Tema tė Ngjashme

1. Suzana Zisi
    Nga INDRITI nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 23-12-2012, 10:24
  2. Susanna Parigi
    Nga Perfume nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 14:22
  3. Sllovakja: Dashuria ime me tropojanin!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 16-02-2006, 12:56
  4. Pjetri dhe Suzi..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-01-2006, 01:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •