hmmm mbaj mend qe 3-4 vitet e para qe vajta ne greqi (domethen deri 8-9 vjeve) flija me gishtin e madh ne goje dhe perdhridhja flokun e kokes me doren tjeter! lol (prandaj me vone mu ben floket me onde nga te drejta qe i kihsa e vogel
ohh kurse nje incident me eshte ngulur keq ne mendje se isha merzitur shume. Kisha vajtur ne Gjirokaster tek vellai i babit (mund te kem qene 7 vjece atehere) dhe se mbaj mend per ca u merzita me nusen e vellait babit dhe i thash "ik se sdua te shikoj me me vesh!!"...ajo matufja menjehere te vej tek babai im dhe ti bej vrejtje pse sme kan mesuar mua shqipen dhe sdi une ca jan veshet dhe ca syt...aq fshatark ishte sa se kuptovi qe une e thash me ironi (ku di ajo ca eshte ironia...) per te qeshur dhe nuk u merzita ne te vertet me ate sa mos te doja ta shikoja me...anyway dhe sot kur e shikoj e kam inat ate njeri.
hmm dhe nje tjeter qe mbaj mend nga femijeria eshte qe ne shkolen fillore (mbas klases 3-te) kam qene komandantja e klases (lol) dhe ca te thoshja une duhej te behej (gjera shume te rendesishme si psh..sot ne pushim do lozim me ndjekje...neser hapa dollapa etj)
ohh boy po fillova une smbaroj me so e le me kaq sot.![]()
Krijoni Kontakt