Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    hmmm mbaj mend qe 3-4 vitet e para qe vajta ne greqi (domethen deri 8-9 vjeve) flija me gishtin e madh ne goje dhe perdhridhja flokun e kokes me doren tjeter! lol (prandaj me vone mu ben floket me onde nga te drejta qe i kihsa e vogel

ohh kurse nje incident me eshte ngulur keq ne mendje se isha merzitur shume. Kisha vajtur ne Gjirokaster tek vellai i babit (mund te kem qene 7 vjece atehere) dhe se mbaj mend per ca u merzita me nusen e vellait babit dhe i thash "ik se sdua te shikoj me me vesh!!"...ajo matufja menjehere te vej tek babai im dhe ti bej vrejtje pse sme kan mesuar mua shqipen dhe sdi une ca jan veshet dhe ca syt...aq fshatark ishte sa se kuptovi qe une e thash me ironi (ku di ajo ca eshte ironia...) per te qeshur dhe nuk u merzita ne te vertet me ate sa mos te doja ta shikoja me...anyway dhe sot kur e shikoj e kam inat ate njeri.

hmm dhe nje tjeter qe mbaj mend nga femijeria eshte qe ne shkolen fillore (mbas klases 3-te) kam qene komandantja e klases (lol) dhe ca te thoshja une duhej te behej (gjera shume te rendesishme si psh..sot ne pushim do lozim me ndjekje...neser hapa dollapa etj )

ohh boy po fillova une smbaroj me so e le me kaq sot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga FierAlda143

"ik se sdua te shikoj me me vesh!!"...

hmm dhe nje tjeter qe mbaj mend nga femijeria eshte qe ne shkolen fillore (mbas klases 3-te) kam qene komandantja e klases (lol) dhe ca te thoshja une duhej te behej (gjera shume te rendesishme si psh..sot ne pushim do lozim me ndjekje...neser hapa dollapa etj )
    hahah lol ik se sdua te shikoj me vesh, that is funny

kurse per komandante te klases me kujtove mua lol, ne klas se 2 ose te 3 mesuesja me vinte komandante ore minute, sa u zura me ca djem ne klas sepse nuk rrinin urte, dhe si pelqenin te merrnin urdhra nga nje vajze :P

ok nje qe me ka then babi, por s'mbaj mend... isha 3-4 vjece dhe babi me kishte marr ne krah dhe po dilnim nga shtepia e gjyshes (mamaja e babit) ajo po thoshte ajde ikni tani, ikni... un e shikoj me inat dhe i them babit "si te ndjek kjo o vlla" ...se di pse i thoshja babit vlla dhe mamit moter kur isha e vogel
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 06-05-2004 më 10:12
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Veshtrusja
    dashuri per stergjyshen hesapi
    god bless u, lol, lum ajo stergjyshe qe te ka pas ty mbes!

VOGUE Maska e degnis
    Anëtarësuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100
    Un kam kujtime te mira dhe te keqija Femirore!

Te keqija qe sme ikin kurre nga mendja, jam qelluar ne koke nga policia pa dashje per pak sa nuk ika per dardha

kujtime te mira: Isha ne Vlore nga 99 i ri isha po jo Femi por po e fus me kohen e femirise, Aty pash nje vajze shum te bukur dhe me hyri aq shum ne mendje sa e doja ta kisha at vajze jo pergjo po hyri fiksim nga bukuria dhe qe ishte moshatarja ime me Benx elegance por kur e njohta ne vone mbas shum vitesh me hyri ne zemer me shum jo per bukurine e per benxin por per zemren e saj!!

deni
    The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anëtarësuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    degnis shume e lezecme ajo historia jote. je akoma me ate vajz?

kur isha un e vogel nuk me pelqente te ikja ne kopsht se ishte nje edukatore si shtrig. dhe femit i kishte shume te keq. nejse. e ca bejm un dhe vllai, nje mengjes mbyllim veten ton ne ballkon. zgjohet babi, e na flet ca beni aty shpejt dilni. jo i thonim ne po bejm grev urie, nuk dalim pa na premtuar qe sdo na coni me ne kopsht. ne atere nuk e dinim se cfar do te thoshte grev urie, por e kishim degjuar ne televizor, kshuqe e tham edhe ne. lol qe ate dite un dhe vllai skemi ikur me ne kopsht
    ne qefin tim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Postime
    15
    Une mbaj mend ne cerdhe kur na venin te gjitheve neper uturake. Sec na rregullonin edukatoret ne nje formacion rrethor!? Une gjithmone e kisha shume problem sepse me dilte bibilushi jashte uturakut dhe me duhej ta mbaja me dore qe te rrinte brenda. Cuditesha jashte mase me aftesite e kolegeve te mi, meshkuj-cerdhare, qe e mbanin brenda ne uturak pa patur nevoje te perdornin gjymtyret e perparme.
    O sa mirë që nuk ka dhëmbë!

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    nga femijeria mbaj mend kur loznim fillojreta.(per ata qe se kuptojne si lufte partizanesh..).me kujtohet shpesh sepse luanim gati perdite...ehh momente te paharrueshme.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    ne kalamoj merrnim nje kazan plehrash bosh, e kthenim permbys dhe kendonim kenge cigane duke i ra si daulle.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Vedat Kokona
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-09-2023, 17:55
  2. Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 07:01
  3. Alfred Moisiu: Kujtimet e familjes sime
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-07-2009, 13:40
  4. Mitro Çela, kujtime..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:26
  5. Kujtime ....
    Nga e-v0gela në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 15-05-2008, 13:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •