ghihihi si lum une se kam mbetur keq per leke te pakten kafet i sigurova:P
(seriozisht thx kalamaja. dhe nje gje tjeter single jam kshu qe duhet me perfit u nga kafet lol)
ghihihi si lum une se kam mbetur keq per leke te pakten kafet i sigurova:P
(seriozisht thx kalamaja. dhe nje gje tjeter single jam kshu qe duhet me perfit u nga kafet lol)
Shanon, me vjen keq por ajo foto e tre vjetve me pare qenka kot fare. Kjo kontemporania eshte me e hajrit megjithate kisha nje pyetje, ajo qe ke ne dore ca eshte ?!
Apo ... !
Lol
Shanon, sa xheloz qe qenkan bere te tjeret per ty ?!
ti nuk eshte se je edhe ndonje perri !!
Simpatike mbase po !
Ate numrin sikur ta kishe 6 jo 2 ...
Remark ajo fotoja e tre viteve me perpara eshte fotoja qe une kam me perzemer dhe si foto eshte e bukur (nga ana artistike) por une jam "injorante" ne skanim, gjithsesi faleminderit.
Gueswhoo, ti nuk me ke pare ne realitet dhe nuk ke pčse flet, sa per xhelozi pune e te tjereve une nuk behem xheloze kurre pervecse ndaj mamit tim. e dyta per numrin gjashte eshte shume behm si ato te fermes se lushnjes pastaj ndersa halli i behet me dy proteza silikonipo me pelqen te jem origjinale
duam foto te tjera me scaner me te mire!!
Me ate qe thua per pune e silikonit edhe une jam shum dakort, asnjehere improvizimi nuk ka vleren e origjinales ( per te mos hyre me thell).
Per mamane te jesh xheloze ?!
Do me heqesh nje kuriozitet ?
Kush do te ishte reagimi yt per mamin nese ... ?
O Shanon!
kur te shoh ty, me kujtohet e dashura ime e pare(e para fare).
Por ti do te pyesesh PSE?
Sepse kur ishte e vogel, ishte kaq e mire, sa me vinte ta haja me gjithe rroba, por kur u rrit ama,me ka ardhur inat qe kete gje se kisha bere!!!
Gues e njoh mamin qe kur isha ne bark te saj dhe e di se ska vend per nese:PPP (smund te thuash se njoh as veten aq mire sa mamin
Trinity rrofsh si gjithmone galant po me duhet te te zhgenjej se skam ne mend te ve foto te tjera ne forum pasi skam me foto te thjeshta te tjerat i kam o shume e mbuluar o shume e zbuluar lol
PS: (nje gje tjeter, me habit fakti qe rrini ketu dhe beni kaq shume komente per nje fotografi, qe tek e fundit mund te jete dhe e dikujt tjeter (por nuk eshte) dhe nuk vleresoni ate qe eshte per tu vleresuar shpirtin e te tjereve. Flas ne pergjithesi per te gjithe perfshire dhe veten time. une kam shkruar dhe shume tema te tjera, nder te cilat kam shkruar tek letersia shqiptare disa poezi qe flasin per ate cka shanon eshte ne te vertete)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shanon : 07-06-2002 mė 09:07
Nuk di pse kam pershtypjen se te njoh personalisht. Mos je gje cuni i dajes se fajtorit?Kjo nga fotoja qe ke postuar por nuk jam shume e bindur.
miqesisht shanon
O Tan...shanon e kemi goxha vajze...s'eshte me e vogelPostuar mė parė nga tani
O Shanon!
kur te shoh ty, me kujtohet e dashura ime e pare(e para fare).
Por ti do te pyesesh PSE?
Sepse kur ishte e vogel, ishte kaq e mire, sa me vinte ta haja me gjithe rroba, por kur u rrit ama,me ka ardhur inat qe kete gje se kisha bere!!!![]()
Shanon nuk e thashe me te keq huh...ti prape se prape e mire ngelesh,si brenda dhe jashte![]()
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Krijoni Kontakt