Ciao shanon
edhe un mendoj qe je shume e bukur
por me cudit dicka,qe tek prezanitimi jot
kane shkruar kaq shume cuna,kurse tek
prezantimi im asnje vajze. Jam menduar per kete gje por nuk gjej dot nje shpjegim.Ti si ja ke bere ??????????
Ciao shanon
edhe un mendoj qe je shume e bukur
por me cudit dicka,qe tek prezanitimi jot
kane shkruar kaq shume cuna,kurse tek
prezantimi im asnje vajze. Jam menduar per kete gje por nuk gjej dot nje shpjegim.Ti si ja ke bere ??????????
Nuk i kam ftuar une lol
Pink ketu jam mi po ste kam me xhan tyja se me ke marr taxan
Trinity si te dush, veri nepeshore gjerat dhe shih megjithese si peshe e di qe nikita peshon me shume sidomos nga siper lol po zgjidh ama mos na ler me zemer ne dore![]()
bravo shanon!
Asnje miremenjgjes per mua.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1m72 76kg brun me sy te zinj
O'prim'amore non si scorda mai.
Kur une e humba toruan per shanonin nikita as qe egzistonte ne forumin tone.![]()
Po eci ne ndjekje te shanon dhe nikita.Kur arrij ne milot rruga behet terfurk.Nga te marr?majtas per ne Lesh ne ndjekje te nikites apo drejt,pergjate ures me harqe te Zogut,kaluar rubikun,neper pyje te dendur.ngajhere afer hekurudhes vullnetare,ngajhere afer lugines se fanit per ne rreshen ku ajri eshte i paster dhe nga larg arrin zhurma e stabilimentit te sharrave.
Nuk e di akoma.
Ndihme.
Ah une jam peshore dhe di te peshoj.
Dua te them se s'perdor due pesi due misure.
Aufwiedersehen
Shanon desha te di se a ke vene ndonje foto pa sheqer?Ke dale shume e embel prą.
Jo per gje po dua te jem obxhektiv ne te gjykuar.
![]()
Ylli ska nevoj per rreklam shanon,me gezon fakti qe te kam pare reale.
Muahhhhhhhhhhhhh yllo
DRAGO.
Burri tė mbytė ose ta falė, i ligu as tė mbytė as tź falė!!
Robocop Muahh vellaihej e di sa me ka marre malli te ha lazanjat qe behen ne shtepine tate lol
Trinity kam foto dhe uje e sapun po problemi eshte se skam skaner ketu ne universitet. po deshe ti coj me poste po jam me e mire pa truk![]()
BRUNE ME SY GRI?!?!?!?!?!
Me iku truuuuriiiiiiiii faaaaaaareeeeeeee![]()
...niente che amassi di piu'...
Krijoni Kontakt