Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Te miren da deshirojm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 06-12-2006 më 21:11

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga DEA27
    ah ai boshllek eshte i veshtire te mbushet shpejt por si gjithmone koha sheron cdo plaqe.........well te uroj te behesh i forte
    Njeriu eshte me i forte se qdo gje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 06-12-2006 më 21:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar më parë nga maratonomak
    njerezit me te cilet shoqerohem jane te nivelit tim dhe nuk jane as te shtreses se ulet e as te shtreses se larte . une gjithmone kam qene mjaft [ i gatshem ] ta bej jeten time sa me te lumtur dhe ia kam dale mbane por qe kur u ndava dhe u detyrova ta mendoj jeten time me gjysmen time te jetes [ vajzen time ] e pashe qe kisha dorezuar tashme gjysmen e jetes dhe nga kjo jam bere dembel dhe i pafuqishem te mund te jetoj pa ndjesine e hidhet te vetmise . dhimbja e shpirtit eshte shkaterusese .
    Jeta eshte pushtet qe duhet te shikosh perpara edhe jo mbrapa por kete gje duhet t'ja leni kohes.Shume njerez jane detyruar te priten nga shoqeria nga puna etj.sepse eshte dobesia qe tregon ndonjehere njeriu.Do te ishte me mire te merreshit me dicka qe te harronit si puna,nje aktivizim etj.Kjo do ishte nje dicka me e mire per juve.Cdo gje t'ja lini kohes sepse koha shenon plaget.

i/e regjistruar Maska e Anisa_Itali
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    diku ne bote por destionacioni eshte vlora.
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga maratonomak
    a ju ka ndodhur nonjehere te jeni me mjaft njrez ne ambient gazmor me shoqeri te mire dhe te ndiheni i vetem , po po i vetem fare , pa vrull harmoni dhe ndjesine e gezimit ? eshte e cuditshme por gjithmone jam ose ndjehem i lire dhe pa mendime ndjesi dhe ngacmim vetem kur jam vetem , kur shoh kanarinen time ne kafaz . e ulur atje ne tel duke pare njeritjtrin , jam mire kur shkoj ne det me varke dhe shoh vetem qiellin e haputr , jam mire vetem kur nuk mendoj ndjej ose punoj , jam mire vetem kur jam vetem , nuk me kane pelqyer njrezit asnjehere dhe ghithmone me duhet te pres dicka te mire apo te keqe prej tyre ; kurre nuk kam aritur te kutoj njeriun por edhe ata nuk me kane kuptuar mua , pse duhet te ndjehem keshtu ? mos jam gabim ? nese po cka ngjare me mua dhe si mund te ndreqet ky fenomen ?

Dhe mua me ndodhte shpesh nje gje e tille,e kjo eshte pasoje e gjendjes tende shpirterore nuk e di cfare te ka ndodhur?Por me gjithate cfare do lloje gjeje qe te kesh perjetuar nuk eshte nje justifikim qe ju te mbyllen ne vetvete dhe te mendoni se ndiheni mire vetem kure jeni vetem.Une kam perjetuar te njeten situat per dy vjet e gjyse dhe vetem tani po filloje te dale nga kjo gjendje,dhe kete po e arije fale shoqeris time.Edhe pse hapin me te madhe e kam bere vete,nje dite u cova dhe i thashe vetes bolle ti je nje person qe meriton te mos vuash,i hapa zemren shoqeris dhe ata me dhuran ate cka kisha nevoje,me falen kurajo shume dashuri dhe me thane qe me konsideronin nje person vertet special.Qe nga ajo dite mundohem te mos ndihem me poshte se te tjeret te besoje tek vetja ime dhe tek cilesit qe kam si person dhe po funksionon,kam me shume autostime per veten time dhe ndihem me e qete.Keshilla ime eshte te flasesh me dike qe e konsideron mik ose mike dhe ti thuash ate cka ndihen,cka mendon dhe ne fund keshillat qe do te japin do te te bejne te kuptosh qe kishe humbure thjesht rrugen tende.Uroje qe ta kalosh sa me shpejte kete situat.Me respekt ANISA

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Si ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?
    Nga pranvera bica në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 20-02-2010, 16:45
  2. Ndjehesh Ti si emigrant 100% SHQIPETAR?
    Nga Genna në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 15-07-2009, 15:15
  3. Ndjehesh I Lënduar? Ka Ngushëllim Për Ty!
    Nga daniel00 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 23:11
  4. Pëshpërimë...
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 624
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 06:01
  5. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •