Faleminderit shumeeeeeeeeeeeeePostuar mė parė nga Zonjusha
Sa te mire qe jeni.
Un bacio a presto![]()
Faleminderit shumeeeeeeeeeeeeePostuar mė parė nga Zonjusha
Sa te mire qe jeni.
Un bacio a presto![]()
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||Citim |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||Postuar mė parė nga Ma_Jo ||
||Edhe une jam e re,keshtu qe me pershendesni edhe mua se qejfi me |||| ||behet,njerez jemi. ||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pershendetje edhe per ty Ma_Jo shpresojme qe te gjejme ketu ate qe nuk e kemi gjetur me pare
Gjithashtu ju falenderoj edhe ju te tjereve: DaNgErOuS, joanna, ComeAsYouAre per pershendetjen tuaj te sinqerte dhe miredashese.
Se Bashku Te Ndertojme Nje Jete Sa Me Te Mire Dhe Pa Probleme
mire se erdhe dhe ja kalofsh edhe ti sa me mire, por me mire te te mirpresim tek tema jote, apo jo?!Postuar mė parė nga Ma_Jo
have fun
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
E dini qe po me pelqen ky forumi shqiptar,megjithese akoma s'ia kam marre doren tamam.Kjo shkolla ketu s'te le kohe per asgje mor Zot.
Nejse faleminderit te gjitheve per pershendetjet tuaja.Ju pershendes dhe une te gjitheve kudo qe te ndodheni.
Krijoni Kontakt