do na shohin syte ne kete bote te teknologjise te larte?
http://pub18.ezboard.com/fbalkansill...tart=1&stop=20

Shifeni cfare thone greket per iliret, sugjeroj te jeni te ulur pasi kur te leg=xoni se Gjergj Kastrioti ishte Grek me gjak blu (greek nobleman) dhe Fan Noli ishte Rumun (aromanian), do ju duhet patjeter te ulemi.
Kur do i ulim ne Greket dhe tu tregojme si q. shqiptaret ne b. nuk e di....
Me falni per shprehjen, por me ka erdhure shprit ne maje te hundes me keto idiotisma...