"Erdhi LEKA... iku Leku" nuk duhet keqkuptuar, por duhet lexuar me dashamirėsi sepse kam hedhur cinizmin aktual! Ardhja e Mbretit LEKA ZOGU u pėrfol, u llapangjos aq keq nga media e kuqe, sa nė vend qė tė krenoheshim se jemi njė popull qė nė histori ka patur dhe shtet tė vėrtetė, e bėmė qole dhe lole nga gazetarėt e ishbyrosė politike! Turp!
Nuk dua tė komentoj, sepse unė jam krijues i kėtij niveli mesatar dhe nuk pretendoj tė bėj mrekullira, poraskush nuk mund tė konstestojė faktet qė unė i vargėzova nė kėtė rast! Nėse dikujt i "bėhet qejfi" unė mendoj se e ka gabim. Kjo ėshtė DHIMJE dhe revoltė! Tė faleminderit BRARI sepse ti i ke rėnė shenjės nė vlersim!
Pentesilea: po tė "pėrkthej" fjalėn qė pėrdoret nė Mirditė dhe vetėm atje KACARRUE!
ME U RRUE - me u ngatrrue, me ba sherr, me ba kundėrshti!
ME U KACA RRUE - mE U VARĖ QAFĖ PĖR QAFĖ NĖ PĖRQAFIM - duke "ndeshur" vetėm majat e krenave njeni me tjetrin, duke rrahur shpatullat e njėri tjetrit ritmikisht si formė fisnike pėrshėndetje! Veprohet kėshtu edhe kur takohen njė mashkull dhe njė grua (krye mė krye pra) qė asht si tė thuash "zėvendės kaccarim".
Ju lutem mė ndjeni nėse e kam "shkelur gazin" pak me banalitetet nė kėtė "Erdhi LEKA dhe iku Leku!"
Agimi
Krijoni Kontakt