hey miq
kam munguar ne forum per shkaqe te shumta
kam nje problem
ka disa muaj qe kam nje shok nje vit me te madh se un te cilin e njihja si person por kurr nuk kisha komunikuar me te.dhe ai e kishte marrur adresen time te internetit dhe filloi te fliste .ajo shoqeri u be me e thelle dhe tani rri qdo dite me te.
shoket e tij filluan te me thonin se ai me donte dhe vdes per mua
un nuk besoja derisa nje nate duke dalur nga disko me shok e shoqe ,isha e dehur ne shoqerin e nje shokut dhe ai u be gjeloz teper ....
te nesermen i kerkova sqarim po nuk ma dha
nje nate dolem per nje kafe si shok te mir qe e kisha dhe rruges per ne shtepi me tha se me donte .un nuk dija q te beja dhe ika.
pastaj me tha qe ai nuk kishte mundur ta mbante me ne vete dhe e kuptova qe vuan teper per mua saqe tere qytetit i ka treguar qe me don mua
mua nuk me pelqen por e ndiej qe e dua ndopak ndoshta.pyes per te kurt nuk e shoh dhe kaloj jashtzakonisht mir kur jam me te por ati i them se do jemi vetem shok gjithmon dhe ai kembengul qe edhe nese un s do ti flas fare ai do te me doje deri ne vdekje( kete gje e ka treguar ne mikrofon gjate nje party)
pikerisht sot ai me ftoi te dilja ndersa un nuk pranova dhe i thash se do t ja bej bllok.ai u nxeh dhe tha beje dhe ...
nuk e di
nuk dua ta largoj sepse e ndiej se diku thell ne zemer ndiej shum per te
por nuke kam ndermend ta pranoj
julutem kam besim ne ju
me ndihmoni
sa me shpejt !!!!!!!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt