Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
    Doja te thoja vetem dicka.
    Koha le te kuptoje shume gjera. Dashuria ben njeriun skallv te saj. Ne momentin e pare qe ti je larg dikuj qe e DASHURON ja ndjen mungesen dhe ndodh qe ndihesh bosh nga brenda. Nderkohe qe kur mendon per dike qe nuk e do dhe kushtet jane prap te njejtat si ne rastin e pare ai boshlliku mbushet menjehere per mos te thene qe nuk behet.
    Koha le te kuptoje nese e do nje njeri apo jo. Mund te besh dot pa te??
    Nqs jo eshte DASHURI dhe nqs po dhe mendon direkt per persona te tjere ose e kalon diten pa shume mundime ne mendje per ate person Eshte Thjesht KAPRIĒIO !
    Mendimi im ky...

PEaCe... & LoVe...!

hmmmmmmmmmm. pak te vegjel ne more Llaci per te folur per nje dashuri te vertet.
    te flasesh per nje dashuri te vertet do exsperjenc .jan shum ndryshe llaci dashuria e pare nga dashuria e vertet . nga qe dashuron per er te pare ndjen dicka qe se ke ndjer kure me pare ,pikerishte ato shenjat qe the ti me lart, kurse per te dalluar DASHURIN E VERTET te duhet goxha kohe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 29-04-2006 mė 15:09
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Lexoje pak me kujdes bebushe shkrimin tim !
    Qe ne fjale te pare kam thene : Eshte koha ajo qe ben te kuptosh dashurine nga fiksimi apo KAPRICIO ! Ska te beje mosha fare per kete teme. Nga dashuria e pare dallon eshte apo jo dashuri ajo e dyta...! Skam folur per dashurine e pare.. kam folur per ate te verteten

PS. Lexoje ne iher me kujdes

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Talking

Citim Postuar mė parė nga maz
    Hey cuna dhe goca do doja te me tregonit you qe keni experienca se nga e dini qe e doni apo thjesht keni 1 crush te 1 person.

helpppppp lv ya lots x x x
    Ahuuuuuuuuuuuu ti kerkon te nxierresh "Dhjam nga Pleshti" moj vajze

Duhet te dish dicka..Gjithmon pik nisja e nje lidhje dihet por finish i saj ngelet perhere enigem..

Duhet te dish qe lidhjet jo te verteta kan shume arsye per ti quajtru te tilla,keto varen perhere nga stilet e ati personi..Duke filluar se si te trajton ai ty kur jeni bashk dhe po ashtu ne shoqerin e tij.
    Sa te fshehta ndan dhe mban ai me ty,ne menyren figurative,se si ai komunikon per ty ne shoqerin e tij,eshte i rezervuar apo te shperfill duke then gjera nga me te ndryshmet mes shoqeris vetem e vetem per tu dukur dhe per tu ndjersa me "inferior" ndaj tyre & kete e bene per te te shfrytezuar ty "E shifni mo e dashura ime kshu" ne menyre ironike,mburrese etj..

Ne kete lloj rasti une permenda vetem nje "Tip" qe mund te veproje keshtu,por sa e sa tipa te tjere ka si keta

RrespekTe Dj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj-GabrieL : 29-04-2006 mė 15:18
    Feel the pump √

Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    TAO ... Je jasht teme lale...!
    Kte mund ta bej edhe nje i dashuruar.. pra te mburret me te dashuren e saj ne syte e shoqerise.. por ne fund te fundit ne vetvehte ai e di qe sben dot pa ate qe ka per krah !
    Nuk po flasim per : Trajtimin qe i behet partnerit ne nje lidhje dashurie dhe ne nje lidhje jo dashurie !

Ps. Fshi ate firmen se e ke te kopjume

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
    TAO ... Je jasht teme lale...!
    Kte mund ta bej edhe nje i dashuruar.. pra te mburret me te dashuren e saj ne syte e shoqerise.. por ne fund te fundit ne vetvehte ai e di qe sben dot pa ate qe ka per krah !
    Nuk po flasim per : Trajtimin qe i behet partnerit ne nje lidhje dashurie dhe ne nje lidhje jo dashurie !

Ps. Fshi ate firmen se e ke te kopjume

bashkohem me nikun !!! kjo ska te beje fare me sjelljen !!! mund te jesh i dashuruar edhe te thuash te njejtat fjale !!! fshije me mire me nder postimin !!!
    edhe firmen e ke te kopjume nga tu pac edhe pastaj nga mua !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Exclamation

Nga dallohet dashuria e vertet nga 1 kaprico??
    Tani nese flasim per dashurin e vertet dhe per kapricot e saja unei kam shpjeguar fare qart me siper,kam marr si shembull "Kapricot" ne te cilen nenkupton se kjo dashuri funksionon ne te till forem dhe eshte e ashtu quajtur "Dashuri kapricoze"

Nese ju te dy nuk arrrini te kup se cfare une kam dashur te shpreh aty,ateher kjo varet nga aftesit dhe inteligjenca juaj..uluni lexojeni disa here dhe pastaj jepni opinionet dhe mendimet.

P.S Sa per firmen nuk kam pse ta mohoje qe eshte nje nga theniet me te bukura qe ka thene i madhi 2 Pac dhe skam pse ta fshi perderisa me pelqen..

Dkorte cuna ??!!

Hajde ShendeT e Pare & mesoni cik
    Feel the pump √

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga DJ-GABRIELE
    Tani nese flasim per dashurin e vertet dhe per kapricot e saja unei kam shpjeguar fare qart me siper,kam marr si shembull "Kapricot" ne te cilen nenkupton se kjo dashuri funksionon ne te till forem dhe eshte e ashtu quajtur "Dashuri kapricoze"

Nese ju te dy nuk arrrini te kup se cfare une kam dashur te shpreh aty,ateher kjo varet nga aftesit dhe inteligjenca juaj..uluni lexojeni disa here dhe pastaj jepni opinionet dhe mendimet.

P.S Sa per firmen nuk kam pse ta mohoje qe eshte nje nga theniet me te bukura qe ka thene i madhi 2 Pac dhe skam pse ta fshi perderisa me pelqen..

Dkorte cuna ??!!

une ve bast qe as ti se di cfare ke dashur te shprehesh me ate qe ke thene !!! nuk ka te beje fare sjellja me ate qe do !!! une po ta them shqip mer cun qe edhe po ta duash qe person ne atastin tone nje vajze mund ta duash shume edhe mund te mos dish ta trajtosh ose mund te sillesh keq me ate !!! kshu qe une po iki edhe nje cike te mesoj meqe po na keshillon sopi!!! :P
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

LoL

Citim Postuar mė parė nga DJ-GABRIELE

Dkorte cuna ??!!

Tao... po ti mire heren e par mer bir... po jo ene te 2-ten kot e me kot !
    Aftesite dhe inteligjenca jone se kap dot ate tenden mer shpirti vllait se je cun qe pak dhe per mall flet se mi mendon gjerat me shpirt !
    Ti me ate qe ke shkruar heren e pare tregon qe nuk njeh as nga i bihet rruges per ke dashuria.. ose me mire rrugen per tju afruar.. e jo me ta nuhasesh ate !
    Dashuria zogu nuk ka menyra te njejta te te shprehurit nga partneret ! Un e shpreh ndryshe ti ndryshe... nuk ka 2 njerez qe eshprehin njesoj ! KEte e lexove?? mesoje lale !
    Se un shes mend me shoket per te dashuren time... kjo nuk me ben mos ta dua un te dashuren time mer.. kjo i ngre vlerat asaj ... un shokeve mund ti them : Shife lale sa e bukur eshte sa mir e ndjej veten me te... dhe i bej te dyja edhe shes mend edhe shpreh dashurine qe kam per te dashuren time ! Po kur je njeri me komplekse si puna jote kshu do menosh. Se i ke bo ene vet ene pranej te duken te tilla ! Kur i bo per keq meno se ene te tjeret per nje arsyje e bejne.. ! Nuk kane te gjithe intelektin ene EQ ( koeficenti i Inteligjences ) = 20 si ty lale... ! Qenia njerezore e ka 7 me te madhen.. ti e ke 20 cte bej une se nuk te kapim dot ty ne lale

Ps.: Ate OnLy GoD CaN JuDgE Me Mund ta mbash lale se kom gjet ca te tjera une... je icik mo mrapa se mu ne ca gjona ... jo per ofendim po e kom majt para nja 2 vitesh ate une... gjithsesi bo qef me ate... vetem amon budalliqe ene te argumentume mos i shkruj ktu se na habite fare... !

Nejseee...Kemi lindur per te mesuar dynjane

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Kapricot jane te mire per momentin ose per nje kohe te shkurter ndersa dashuria eshte dicka qe te len pa fjet dicka qe cdo memont te lidhet me te,dicka qe dhe kur duash nuk mund ta largosh dicka qe dhe 100 defekte me pas ti prap ke nevoj per te,dicka qe i jep kuptim jetes tende
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    njoni me i zgjuar se tjetri ktu !

tjapim nje mendim pa i hapur debat askujt

"Dashuri Kapricoze" esht ajo dashuri qe nuk ja var shum por mund te qendrosh me te vetem per te kaluar kohen ose per te mos qendruar i vetem
    "Dashuria Reale" kur je kok e kemb mrena dhe te del dhe ne ender !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Kur’ani i Mrekullueshem edhe pėr jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Çfarë është dashuria?
    Nga angeldust nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 29-03-2006, 11:38
  5. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •