Juridik ne SEE University
EKONOMI
INFORMATIKE
INXHINIERI
JURIDIK
GJUHE TE HUAJA
SHKENCA POLITIKE
HISTORI GJEOGRAFI
MJEKSI
MATEMATIKE
TJETER
Juridik ne SEE University
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
[QUOTE=bunny]pershendetje Ervisa
Mesa lexova paske vendosur te vazhdoshe sutdimet me tej- por dicka doja te shtoja, mesa mbaj mend ti nuk jeton ne Londer, ke provuar te aplikoshe per pune ne Londer (ne city) pasi nuk ma do mendja do jete aq e veshtire.
1 shoqa ime sa mbaroi universitetin ne vere qe kaloj, ju desh 2 muaj te gjente pune ne City- tani punon accouting ne 1 firme te mire kur i paguajne edhe udhetimin. (edhe pagesa vjetore shum mire) per vit te pare pune.
Londora njihet per pune ne gjith boten, jeta eshte e veshtire por ama (nqfse je mire me lekun) eshte e perballushme.
Provo te aplikoshe ne disa firma- businessi ne Londer.
Hi Bunny,
Hej shqiptare ishte ajo?...cfare pune ishte? Trainee accountant?
Po edhe mbase gjen pune ne City ke me shume shance vetem qe nuk me pelqen te jetoj ne Londer se ka shume trafik edhe eshte shume i shtrenjte...nejse mbase do dali nje (fingers crossed![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Diplomova ne Drejtesi
tash jam praktikant ne Prokurorin republikane ne Maqedoni-shkup
tung njerz !
une studjoj gjuhen angleze, jem ne vitin e tret ... ishalla do ta kalloj ...
mir e keni per pun ne Londer edhe per jeten atje se vertet ish shuuummm zor ...
kalofshi mir bye !!![]()
construction
GJuhe te Huaja.
Feel the pump √
mjeksi...
italia
METALLICA RULES!
ADMINISTRIM ORGANIZIM
ket vit do vazhdoj specializimin ne
administrim publik
ME MIRE NJE VEZE SOT
SE NJE PULE NESER
Pershendetje!
Jam e re ne kete forum. Une jam ende ne vit te peste ne nje shnga shkollat e mesme te Tiranes dhe sivjet kam nje lufte te tere perpara. Gjithsesi, megjithese arkitektura eshte nje nder enderrat e mia te vjetra, nuk besoj se do arrij ta realizoj (normale-kam 2 vjet pa prekur laps me dore). Gjithsesi eshte nje dege e cila kerkon shume perkushtim.
Ndaj dhe une e kam ndare mendjen (te pakten deri ne keto momente :P) per te vazhduar Juridik te Pergjithshem ne nje nga shkollat e reja jopublike (kjo jo per arsye se nuk jam e zonja per te konkuruar ne shtet-perkundrazi, eshte zgjedhja ime per ta "braktisur" shkollen ne shtet ku korrupsioni i madh dhe kushtet qe lene per te deshiruar te bejne temos kesh fare deshiren per ta vazhduar).
E di qe ndoshta disa nga ju mund te mendojne ndryshe, por mos u mundoni kot per te me ndryshuar mendje![]()
ekonomik por kot...kur te diplomohem une s'do ket me vende pune...
Krijoni Kontakt