Njeriu kur dashuron...meson c'eshte dashuria
Kur tradheton, harron ta mesoje c'eshte tradhetia
Kur dashuron, dhe tradheton ne te njejten kohe - harron vetveten.
Njeriu kur dashuron...meson c'eshte dashuria
Kur tradheton, harron ta mesoje c'eshte tradhetia
Kur dashuron, dhe tradheton ne te njejten kohe - harron vetveten.
A man loses his sense of direction after 4 drinks--A woman after 4 kisses.
Me pelqen mendimi i Elisabet.
Cunat vertete mund te tradhetojne me shume po nuk influencon ne lidhje ama po tradhetoi goca mbaroi muhabeti.
megjithate ka dhe momente dobesie si per mashkullin dhe per femren keshtu qe veshtire ta pergjithesosh.
po ka tradheti nuk ka respekt besoj une,
dashuria mund te existoje akoma.
mos degjoni kisha e xhamija
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Joti e ke gabim, dashuria pa respekt, nuk egziston! ..eshte e veshtire te rezistoj shoqeria pa respekt, jo me per dashurine qe s'behet fjale fare.
A man loses his sense of direction after 4 drinks--A woman after 4 kisses.
Tradhetia eshte armiku im nr1 kete e kam thene gjithmone dhe vazhdoj akoma me kete mendim. tradhetia eshte gjeja me e keqe qe mund ti besh dikujt apo mund te te bej dikush.
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
Tradhetia ne "shoqerine tone moderne" eshte nje fenomen i modes... gjithshka eshte kthyer ne shit-blerje, ne materializem e keshtu me rradhe. Kerkojn patetikisht te gjithe dashurine duke e patur para syve, dhe kur e arrijne ate e hedhin poshte, e shkelin me kembe... pse?... sepse "ka me mire", sepse degjohen shume shoket e shoqet qe bejn te gjithe si kopetente, sikur kane boten ne dore. Njeriu tradheton edhe per frike se mos zgjati dashuria, per frike se mos tradhetohet... e gjitha kjo benzine ndizet nga shoqeria qe na rrethon, dhe flaka qe te perpin do mbaj eren e qelbur te lendes qe djeg dhe jo parfumin e kendshem te asaj qe hodhe poshte.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Erjona Tole
te kisha kthyer nje pergjigje por e fshine nuk e di pse. nejse.
nga nje ane ka kuptim ajo qe thua por sipas asaj qe thua i bie qe c'do here qe tradheton dikush dmth se ka humbur dashuria. Dhe une nuk jam dakort me ate sepse jam deshmimtar i shume rasteve kur dikush ka tradhetuar dhe e ka dashur partneren po njelloj. Jam i bindur qe dhe ti ke qene deshmimtare e rasteve te tilla.
Ajo qe dua te them eshte se tradhetine e konsideroj si mosrespektim te partnerit. Dhe jo qe tradhetia eshte pasoje e mungeses se respektit.
Ndersa per sa i perket arsyeve se pse tradhetojne partneret, eshte e veshtire
ta permbledh sepse arsyet jane te ndryshme dhe te shumta.
Por me kryesoret jane momente dobesie,
mungese e dashurise.
deshira per ndryshim.(larmi)
mungesa e nje jete te shendetshme seksuale.
mos degjoni kisha e xhamija
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Tradhetia si pjese e jetes.
Te nderuar miqe bashkeatdhetare tradhetia eshte pjese e jetes e nese nuk do te ekzistonte si etille bota do te na perqeshte dhe gambimi ne kuptimin e plote te fjales do te ekzistonte vetem si dicka qesharake,duhet te njohesh deshtimin ne qete duke shpresuar dhe uruar qe asnje te mos deshtoj ne jete.
Duhet te mesojme nga deshtimi e tradhetia qe te jemi me te pergatitur ne jete.
kristali
Edhe pak gjak aortal.
tradhetia dhe dashuria jane si dielli dhe hena, po erdhi njera, iken tjetra. ..Eshte shume e veshtire te egzistoj dashuria pas tradhetise. Kur humb besimin tek partneri/partnerja eshte veshtire ti besosh fjales "Te dua" nga goja e atij/saj.
ps: it takes years to build up trust, and only ONE second to destroy it all.
Te lutem mos qaj.
Mos qaj sonte,
lote nuk dua te te shoh mbi sy,
une jam prane teje,
dhe pse ti nuk me sheh aty.
Te qeshur dua te te kujtoj,
pranoj cdo gabim,cdo faj,
vec te lutem,
sonte, ti mos qaj!
-"Tradhetia eshte ajo karroca pa rrota qe terhiqet nga kuajt e terbuar!"-perkufizimi im i castit.Postuar mė parė nga White_Angel
Dhe fundi dihet:-do thyejne koken e tyre pa arritur mire ne fund te atij revani qe kane marre.
-Se cfare e shtyn njeriun (femer apo mashkull qofte) drejt tradhetise, sinqerisht qe s`e di,
pasi as kam tradhetuar as jam ndjere e tradhetuar deri ne kete sekond jete.![]()
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
cfare e shtyn njeriun te tradhetoj,,,,,,,,,,,,,,,,,kur mendojne se janet e hedhur dhe nuk i zbulon kush,,,kur maredheniet me partnerin nuk jane si me par.
dhe shume shume te tjera
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt