Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77

Tema: Tradhėtia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2007
    Postime
    75
    Citim Postuar mė parė nga shefqeti11
    Kur dhe ku ka ndodhur kjo gje more brooklin, kaq hapur sac po e pershkruan? A mund ta pershkruash pak me thell se si, qysh, tek....se keshtu i bie te ofendosh nuk e di as edhe une se sa e sa njerez me kete postim! cben keshtu?

P.s.mbase jam shprehur pak i revoltuar por shkrimi i mesiperm ben te veten!
    edhe une ashtu u revoltova si ti. po ndodh gjithkund ne shqiperi. nese sme beso shko dhe shihe vete aty nga afer. poshtersi me te madhe ska. femra te martuara dhe flinin me te tjere.

Por jo mor ti brooklyn, jo mor ti vlla, se jan dy a tre kokrra ato qe bejn keto gjera nuk do te thot se te gjitha veprojn ne kete menyre qe i akuzoni....jo brooklyn djali, se kan femij, kan familje, dhe sac u dhimbset ajo familje nuk u dhimbset asgje tjeter ne kete rruzull me shume, me beso, mos u perfshi nga dy tre kokrra sic e thash pak me lart se eshte gjynaf....

Une ne Shqiperi jetoj, dhe prandaj dhe po flas paksa i revoltuar, se e di dhe i perjetoj ketu gjerat si shume e shume te tjere qe jetojn ketu.... mandaj dhe po te them....te me ndjesh nqs je prekur nga revolta ime, por nuk mund ta pranoj kete qe shprehni pak me lart(te pakten une si Shefqet).

Respekte.
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2007
    Postime
    75
    Citim Postuar mė parė nga shefqeti11
    Por jo mor ti brooklyn, jo mor ti vlla, se jan dy a tre kokrra ato qe bejn keto gjera nuk do te thot se te gjitha veprojn ne kete menyre qe i akuzoni....jo brooklyn djali, se kan femij, kan familje, dhe sac u dhimbset ajo familje nuk u dhimbset asgje tjeter ne kete rruzull me shume, me beso, mos u perfshi nga dy tre kokrra sic e thash pak me lart se eshte gjynaf....

Une ne Shqiperi jetoj, dhe prandaj dhe po flas paksa i revoltuar, se e di dhe i perjetoj ketu gjerat si shume e shume te tjere qe jetojn ketu.... mandaj dhe po te them....te me ndjesh nqs je prekur nga revolta ime, por nuk mund ta pranoj kete qe shprehni pak me lart(te pakten une si Shefqet).

Respekte.
    nuk jane dy tre kokrra vella. jane mijera. shko pak tek gjykata dhe do e shohesh sa veta po firmosin divorce si rezultat i femrave qe flejne rrotull me te tjere. Me vjen keq te them kete por smund ta fsheh realitetin

Eshte per te ardhur keq nga keto gjera.Nese me perpara mendoja qe degjenerimi po vjen nga brezat e rinj tani kam ndryshuar mendim.Eshte shembulli qe brezat e rinj kane mare nga brezat paraardhese.
    Shqipetari termin Demokraci e ka barazuar me Degjenerim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2007
    Postime
    75
    Citim Postuar mė parė nga _DANIELA_
    Eshte per te ardhur keq nga keto gjera.Nese me perpara mendoja qe degjenerimi po vjen nga brezat e rinj tani kam ndryshuar mendim.Eshte shembulli qe brezat e rinj kane mare nga brezat paraardhese.
    Shqipetari termin Demokraci e ka barazuar me Degjenerim.
    shume drejt ke folur. U habita kete here ne tirane. po bisedonim me ca goca qe i njihnim dhe nuk lane gje pa thene me goje si te ishin prostituta. mentalitet te poshter

Sejcili shpreh mendimet e vehta,dhe mendimi natyrisht, respektohet, por me lejo te them se nje ndarje nuk vjen vetem nga ky problem qe shprehni ju, por ka dhe shume e shume probleme te tjera qe Shqiperin per fat te keq e kan pllakosur, dhe kete e dini edhe veht ju shume mire besoj, dhe nga keto shume e shume probleme jane edhe gjykatat te mbushura me ceshtjesh divorcesh, etj etj.... por kembngul dhe nuk ndryshoj mendje ne ate qe kam then me lart.
    Mos i pergjithsoni njerzit!

Pershendetje.
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

Citim Postuar mė parė nga brooklyn
    shume drejt ke folur. U habita kete here ne tirane. po bisedonim me ca goca qe i njihnim dhe nuk lane gje pa thene me goje si te ishin prostituta. mentalitet te poshter
    Eshte tjeter tem nqs flitet per rinin shqiptare, ajo gjendet ketu:

http://www.forumishqiptar.com/showth...ush+degjeneron

Por ketu po flitet per familjet shqiptare mesa kupova!
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. A justifikohet dhe a falet tradhėtia?!
    Nga DI_ANA nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 370
    Postimi i Fundit: 20-03-2024, 03:42
  2. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  3. Kur tradhetia nuk te ēon ne divorc..
    Nga shefqeti11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •