Pershendetje te gjith ju aty ne greqi, sidomos ata sthn Athina (ilioupolh ose kallithea).....e shajme greqin ne po nga ana tjeter na mer dhe malli sidomos tani qe po afrohet prap behari.
Te jeni mire dhe beni sa me shume qef!!
Alda.
Pershendetje te gjith ju aty ne greqi, sidomos ata sthn Athina (ilioupolh ose kallithea).....e shajme greqin ne po nga ana tjeter na mer dhe malli sidomos tani qe po afrohet prap behari.
Te jeni mire dhe beni sa me shume qef!!
Alda.
banoj ne rodos dhe kam shku ne shume vende por si ishujt e mesdheut nuk kam pare dhe nuk i nderoj me snje . eshte mire te udhetosh dhe sidomos ishujt e greqise . po futem edhe une ne anetaresimin e for te greqise . mund te mbeshtetteni ne ndihmen time .
mirmengjesi te gjitheve te rinjve dhe te vjeterve,
Durrsak ku kishe humbur ?
Na e shkretuat fare forumin. Moroja eshte xham fare. Flasim pothuaj perdite ne telefon. Nuk shkruan ne forum se tani eshte bere biznesmene dhe na harroi neve te zakonshmit.
Muaj i mbare per te gjithe
Mac-MUC
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Meqe e hape kete bisede,Postuar më parë nga maratonomak
banoj ne rodos dhe kam shku ne shume vende por si ishujt e mesdheut nuk kam pare dhe nuk i nderoj me snje . eshte mire te udhetosh dhe sidomos ishujt e greqise
Dje pashe tek RAIUNO tek nje emision KILIMANGIARO (i cili eshte emision turistik per vendet me te bukura ne Bote) ishujt e Tailandes dhe ne vecanti PI_PI. Aty thane qe ishte xhiruar THE BEACH me leonardo di caprio. As nuk krahasohej fare me ishull grek apo mesdhetar, ibiza e ku di une. Une besoj se ato vende tropikale jane me fantastiket ne bote.
gjithe te mirat
ne ishujt e tailandes oj shpirt te jaoin bilete per ne valhala , atje nuk gjen pervewc se njerez te verdhe te cilet te plackisin . kurse ketu ne greqi je vet zot vet shkop dhe godet majmunet qe mund te ndodhen ne ambientin majmun te njereezve . eshte shume larg o zemer mund te jete bukur por nuk jam avenurier si lepnardo di kaprio ne filmin e tij .
Nje korigjim te vogel nuk eshte tek Raiuno, por te Raitre. Mesa duket dhe Moroja e paska kapur veten dhe nuk ja varka me "te varferve" te forumit. Kur te flasesh beji te fala dhe nga une dhe le te shkruaje ndonje here, per rralle e per mall, si puna ime!
Ja kalofshi bukur!
Ate programin dhe une e ndjek vazhdimisht. Eshte fantastik. Te "con" ne vende nga me te pabesueshme dhe i trajton ceshtjet me syrin e udhetarit te thjeshte. Tani per tani eshte e vetmja menyre per te "udhetuar" neper bote, deri sa te behet dhe pashaporta shqipetare nderkombetare. Sa per ishujt e greqise jane fantastike, te fusin ne nje bote tjeter. Une besoj se ato i ofrojne gjithesecilit ate qe do dhe qetesine ekstreme, dhe ritmin maksimal. Mbase gjykimi im eshte pasksa tendencioz, sepse vetem ato kam shijuar ne realitet, keshtu qe dhe "etaloni" im mund te jete disi difektoz, kush ka ekspeience me te madhe le te na i "hapi" syte.
Pershendetje!
RAITRE....ESTO
ORE JUVE QE ISHIT GATI PER TU FEJUAR SI JU VAJTI HALLI SE JAM KURIOZE ?
JONIDA PASHO . ZEMER PER KE E KE FJALEN . kush do fejohet ?
me vrap ti llafazan te mesosh "kutsobolia".
NUk e them emrin se nuk i tradhetoj shoket une. Le te me pergjigjet ai qe ka pergjigje.
Revisten Prestige e lexon ndonje nga juve ?
Krijoni Kontakt