Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 168
    HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78
    Postuar më parë nga joanna
    une kam dokumenta omogjenisti e s'kam problem, por ne pergjithesi eshte e vertete veshtiresia e shtrenjtesira e madhe, te pijne gjakun
    A THUA ESHTE AQ VESHTIRE SA NE QOFTE SE NJE DITE UNE VENDOS TE VIJE NE GREQI ESHTE E KOTE,D M TH ME SHUME DO HUMBAS SE DO FITOJ?
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

my prince arrived Maska e joanna
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    Postuar më parë nga CUFO
    A THUA ESHTE AQ VESHTIRE SA NE QOFTE SE NJE DITE UNE VENDOS TE VIJE NE GREQI ESHTE E KOTE,D M TH ME SHUME DO HUMBAS SE DO FITOJ?
    varet nga arsyet qe do te sjellin ty ketu.
    une mendoj se qe te vish sot ne Greqi eshte nje gje e humbur, vetem nese ke te tjere per baze.
    fitimi do jete shume i ulet. mendoje mire se te bejne te rrendesh neper zyra pa e ditur edhe vete ata perse&ku!!!
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2004
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    9
    Ah ajo puna e dokumetntave qe na e ka ngrene shpirtin pak nga pak. Une personalisht kam rreth nje vit e gjysem qe pres ate te bekuar ( mallkuar ) dokument, dhe megjithse jam me TEBE dhe i paguaj shtetit 1001 taksa, ngelem ne pritje, merizitem, i fus nje pshertime dhe vazhdoj durimin. Po nejse Ballkan hespi eshte dhe ketu. Ti, miku nga anglia, po nuk erdhe ketu me ndonje dokument te huaj ( anglez apo tjeter ) as mos e merr mundimin te vish se do te mallkosh veten dhe oren qe e more kete vendim.

Joanna me fat je ti shtepine qe rri ne glifadha. Del ne ballkon dhe te freskon vala e detit lere pastaj qe edhe xhiron e ben rehat vare buze detit.

Jonida pate pyetur nje here per revisten "prestige" . Eshte ajo qe del ne Selanik ne shqip? pata lexuar nje numer, por nuk me pati lene nje mbrese te vecante.

Qe thua ti ne te Athines po pregatitemi per te organizuar nje takim, por me sa duket kemi mangesira, kemi nevoje per pervojen e shokve te Selanikut.

Koha ne Athine eshte e vrenjtur me merzitje, parashikohen shkreptima kurjoziteti, bubullima takimesh dhe me pas nje diell shoqerie do te ngrohe forumistet e athines.

Cao cao!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2004
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    9
    Postuar më parë nga ervini-dr

Joanna me fat je ti shtepine qe rri ne glifadha. Del ne ballkon dhe te freskon vala e detit lere pastaj qe edhe xhiron e ben rehat vare buze detit.

Cao cao!
    Lash nam, lash analfabet fare u tregova. KORRIGJIMI

Joanna me fat je ti qe rri ne glifadha. Del ne ballkon dhe te freskon fala e detit lere pastaj qe edhe xhiron e ben rehat fare buze detit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2004
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    9
    Joanna te kam derguar nje PM, por e ke kutine plot. Duhet te Pastrosh mesazhet e vjetra qe te lexosh te rejat. Me shkruaj nese nuk e merr.

Perjashtuar Maska e x-boy
    Anëtarësuar
    16-05-2002
    Vendndodhja
    ne xhunglen e athines
    Postime
    22
    miremengjesna te gjitheveeeeeeee

(mos u cudisni, tani qe po shkruaj po gdhin avash-avash)

dua tju kerkoj nje nder te madh. AMAN MOS NA E KUJTONI ATE MUHABETIN-CESHTJEN E DEKUMENTAVE SE ESHTE LLAHTARIIII

a dhe kujdes kur te votoni, me mend ne koke!!!

Bye bye per te gjithe
    por vecanerisht per glifadhiotisen (she knows)

my prince arrived Maska e joanna
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    Postuar më parë nga ervini-dr
    Lash nam, lash analfabet fare u tregova. KORRIGJIMI

Joanna me fat je ti qe rri ne glifadha. Del ne ballkon dhe te freskon fala e detit lere pastaj qe edhe xhiron e ben rehat fare buze detit.
    hej, une nuk rri ne glifadha, kush e tha kete?!
    ncncncncnc si behen keqkuptimet ketu! anyway, nuk jam larg nga deti e me autobuze shkoj ku te dua
    mp nuk e kam marre akoma se kisha te tjera e tani i fshiva!!!
    ja kalofshi sa me mire e shendet
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    mirembrema nga rodosi . ja ketu me atmosferen e bukur te dimrit , kur do vij ajo pranvere se dashuri te reja cel perhere ..haaaaaaaaa. hufo une o mik kam dokumenta te huja dhe nuk paguaj asgje . por une jam nje shqiptar me tradita psh pi raki ose flas shqip e te tjera .....kur do takohemni more ne te greqise ?

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Pershendetje te gjitheve dhe jave e mbare,

Me sa shikoj ka plasur rakia, ngrohtesia shoqeria por ju te Athines me keto organizime masive po na e kaloni neve te Selanikut.
    Disa nga ne jane tashme afarist-biznesmen. Une po perpiqem te hedh hapat e para. Ndaj mbameni ngrohte sa pa e marre titullin e biznesmenes se pastaj po e mora...............
    Ku ju kam pare juve ?
    Nuk ju njoh.........

Persa i perket kartave te famshme. Mora lejen e punes per 2 vjet, me pas dorezova nje zarf plot ensima dhe 300 "gurickat" ne dimo e tani jam ne pritje, ne pritje, ne pritje. Nuk do pres dhe shume se po pergatitem per ne Shqiperi dhe pastaj .......................
    Greqine as ne endrat e mija nuk dua ta shikoj. As bojen ........qe thote dhe gjyshja ime.
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Pershendetje edhe nga ana ime.

Jonida, ta prifte Zoti mbare per vendimin qe ke marre te shkosh ne Shqiperi. Po i shtohet edhe nje gur tjeter i vogel Shqiperise per ndertimin e Saj. U afrofte sa me shpejt dita qe emigrantet Shqiptar te kthehen dhe te investojne ne Shqiperi.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •