Tani!
kur shkruan mor djale, leri emocionet menjane se nga kuptimi i vertete qe kane fjalet, mer superxhiro edhe smer vesh se ca thuhet vertet pastaj!
te sugjeroj miqesisht, hudhi dhe nje sy tjeter atij mesazhit pastaj ec e fol per "shpetimet" e mia!dhe ca kalamani jam une, ne xhepin tend nuk hyn gje!e per me teper, SME INTERESON si te dukem ty, kshu qe mos me derdellit mua si shume se sta kam shum qejfin!ok?tu pergjigja une per arsye se temat per te cilat jepje mendimin tend "aq te vlefshem" i kisha hapur une.ok?dhe ti po kishe gje per te treguar per vitet e tua te pa harrushme ne rumani e beje.ste pengonte kush.por ne moment qe ti, hyn tek tema qe kam hap une, dhe me thua pa teklif fare, "shkrime injorante" e kalon cakun.(pavarsisht se fut nje "pa dashur te ofendoj asnje"nga mbrapa dhe qe ska asnje vlere)
te thashe qe "eshte e drejta ime te them cdua, e drejta jote te mendosh cdo.
me intereson e drejta ime(te them cdua)!hajt se je cun finut ti e kap dhe vete!spo e sqaroj me!(me sa pashe tek shkrimi yt jo per gje,se ste njoh-ndoshta dhe po)
sa per syte e mia,(per hapjen e tyre e kisha fjalen) ka ndodh shum me perpara se ti beje plane udhetimi per ktej nga planeti Toke kshu si gabimisht!mgjth kjo ska asnje rendesi per arsye se ta shpjegova dhe ta perseris (per ndjenja atdhedashurie)qe SME INTERESON CA MENDON TI!
dhe ske per te mare me replike nga mua!
do te te lutesha vetem (miqesisht) qe mund te hapesh teme tjeter dhe ktu mos shkruaj!do te isha teper mirnjohese!
hajt me te mira
p.s:dhe nje detaj te vogel fare kshu,shyqyr Zoti nuk i ka bere njerzit njelloj si puna jote!
Krijoni Kontakt