Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    nese ai vertet e ka serjozisht me ty duhet ti besoj dashuris tende pergjerisa i ke fal edhe dicka te shtrenjte.
    dhe te them te drejten ai qe te don dhe e ka serjozisht nuk e can koken se pse ta morin vesh te gjith.
    ndoshta nga nje her po por cdo her ka dal e sakt

nese nje djal sdon qe ta mari vesh kush e ka vetem per aventure

te jem si ti i them se te duaaaaaaaaaaaaaaaaa
    dhe nese e ndien qe mund ta kalosh jeten tende me te thuaja

dhe thuaj qe edhe der neser nese e marin vesh te shpis un dua te kem mbeshtetjen tende per gjitha.

nese thot jo besoj se eshte koha ti thuash lamtumire
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Postuar m?par?nga rremujxhie
    nese ai vertet e ka serjozisht me ty duhet ti besoj dashuris tende pergjerisa i ke fal edhe dicka te shtrenjte.
    dhe te them te drejten ai qe te don dhe e ka serjozisht nuk e can koken se pse ta morin vesh te gjith.
    ndoshta nga nje her po por cdo her ka dal e sakt

nese nje djal sdon qe ta mari vesh kush e ka vetem per aventure

te jem si ti i them se te duaaaaaaaaaaaaaaaaa
    dhe nese e ndien qe mund ta kalosh jeten tende me te thuaja

dhe thuaj qe edhe der neser nese e marin vesh te shpis un dua te kem mbeshtetjen tende per gjitha.

nese thot jo besoj se eshte koha ti thuash lamtumire
    S eshte e thene ajo gje se une di shume historira qe cuni u ka thene te gjithve se me ke po dilte dhe prap ata te dy nuk perfunduan bashke ishte vec nje aventure,dhe me pas ajo qe vuante ishte vajza .Nejse.Persa i perket fjales te dua ai ma ka thene i pari dhe une ja kam thene back por pas ca kohesh me vone kur e kuptova se e ndjeja.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar mė parė nga Korcarja_Capkene
    Ok atehere po behem me specifike une me ate cunin nuk fjeta se ai po me detyronte se nuk ma vuri thiken tek gryka por sepse e desha dhe e dua.Ndoshta mund te mendoni se jam "whore" a ku di une meqe kam fjetur pas nje muaji une nuk jam bere pishman per cfare kam bere po nese do isha e tille une do te kisha fjetur dhe me ata dy qe kisha para ca vitesh po e nenvizj dhe nje here une ate cun e dua kete nuk e ve ne dyshim dhe ai me thote qe me do edhe pas asaj qe kemi bere ai mua me trajton njesoj kjo s diskutohet por.Ndoshta mund te jem gabim per cfare mendoj.Dhe ne se ai ka marre cfare deshte atehere sjellja e tij karshi meje do kish ndryshuar perkundrazi.
    Hmm po pse mi goce kur deshe me shku ne krevat ti kur ishe 14-15 vjece? Nuk eshte argument ai qe jep siper se mqs nuk kam shkuar me to nuk jam "whore". E para punen ne asnje shkrim nuk te ka cituar njeri si "whore" madje disa kane thene ke bere gabim disa kane thene pac fat etj etj.

E dyta shof nje kontradikte shume te madhe me ato qe thua. I ke siper ti kam zmadhuar me te madhe.. nje here thua nuk e ve ne dyshim... pastaj ndoshta jam gabim.

nuk di cte them... me duket se me shume se pasiguri qe ai te tradheton apo jo, ke pasiguri nqs ato qe ke kryer me te kane qene gabim. Pra cfar frike paske nga dashuria(titulli i temes dhe thelbi i shkrimeve) kur ti ate e dashke marrezisht ... por nga ana tjeter ke kete dyshim... qe po e perseris per mua me kete shkrim te fundit qe ke bere eshte nje dyshim qe vjen nga koshienca jote dhe jo nga zemra jote.

Shendet dhe Suksese
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 22-02-2004 mė 18:58
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    rumani
    Postime
    4
    dashuria eshte e vetmja gje qe njeri ka shum frike,por disa here duhet ta maresh ate risk, si me dhene ate guxim,edhe vetem kur ta provoshe ke per te shikuar resultatin.Por kete gje vetem ti e ben!Sukses dhe fat yllo.
    tirona nr 1

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Hey Korcare!
    Mos degjo se cfare thone te gjithe ketu, se flasin me idealism jo me realitet keto njerez te forumit. Ju pse i thoni asaj jo s'duhet te kishte fjetur, jo beri gabim, kush jeni ju ta gjykoni ashtu, ajo e ndjeu se e donte dhe prandaj, pse duhet te kete nje periudhe te caktuar kohe?? No, ndodh kur e ndjen.
    Edhe une, e njoha ne mars, 2003 te dashurin dhe e bera me ate per here te pare ne tetor 2003, sepse e doja dhe mendoja se me donte, por u ndava ne dhjetor te 2003, sepse e kuptova qe s'ishte per mua, per nje lidhje serioze por nuk do te thote qe uen te gjykoj veten apo te tjeret te me gjykojne mua sepse une e bera me ate njeri. eshte absurde te mendosh keshtu.
    Korcare, ti nese ke pyetur dhe nuk gjen ndonje gje qe s'shkon me ate djalin atehere mos u merakos, largoi keto mendimi nga koka, dhe mendo qe tani per tani ti e do dhe ai te do, se c'behet me vone asnje nuke di, asnje nuk mund te flasi sidomos ne te forumit qe nuk ju njohim nga afer.
    Shpresoj te ndjehesh mire dhe te fitosh besim dhe siguri tek ai dhe te vetja.
    ME respekt, E.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Ato c'fare une doja te thoja i kan thene ca me siper dhe s'dua ti perseris...Po nje gje ama:
    Kurre mos thuaj kurre se e njoh shume mire djalin(ka raste qe dhe veten nuk njeh).....sepse muajin e I dhe te II (mendimi te krevati nuk duhet te ekzistoj) djemt bejne prova dhe japin leksione sikur do shkojne per te vazhduar ndonje shkolle per Romantizem......po njeriu do vite dhe thone qe akoma nuk njihet....
    Persa i perket prinderve:
    Thua qe i ke "Fanatike" (sepse nuk na pelqen neve) do te duken te tille tani.....po do vij nje kohe qe do e kuptosh vet sjelljen e tyre...(nga pervoja e te tjereve)...Po ne fund te fundit ti duhet te jesh ajo qe te mbrosh karakterin tend.....dhe jo te ta ruajne prinderit.....dhe nga ana tjeter zjarr...

Per mua nese "Dashuria" dhe "Besimi" i djalit ndaj meje varet tek krevati(pjese e vogel e jetes)...per mua s'eshte dashuri....dhe pa hezitimin me te madh i them "BYE"..

Shpresoj qe kjo te jete vetem nje imagjinate e thjeshte e jotja dhe te uroj te perfundosh me te
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gjallica : 23-02-2004 mė 19:48

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Po tė jap 5 gabimet e atij... dhe tė tuajat pasi ti i toleron. Janė gjėrat mė elementare qė ti duhet ti dish.

(1.) Ky nuk me besonte qe isha e virgjer i betohesha por
    Mosbesimi. Klasike. Kur e thotė kėtė, kėrkon t'ia vėrtetosh.

(2.) ai me pergjigjej duke thene"SI MUND TE BESOJ KUR TI KE PASUR DY TE DASHUR PARA MEJE"
    Tepėr e ulėt kjo... sjell tė shkuarėn tė tė bėjė tė ndihesh keq.

(3.) me thesh se po te isha e virgjer nuk do me braktiste kurre dhe do me desh me shume sesa me desh ne fillim
    Edhe kjo... klasike! Mė e keqja. Tė vuri njė kusht dhe ti ia besove.

(4.) Nga ana tjeter ai nuk do qe njerezit ta marrin vesh qe ne po dalim per arsye se do flasin per ne Kjo eshte nje tjeter arsye qe me ben te dyshoj shume
    Wonder why. Po tė shikosh pikėn #2, do kuptosh qė e kaluara akoma e bezdis atė. Pra, ai tė gjykon. Unė po gjeneralizoj si ėshtė situata zakonisht, pasi ai kush e di, ka njė tė dashur tjetėr a ku di unė qė s'do ta bėjė publike lidhjen tuaj. Sidoqoftė, kjo duhet marrė parasysh.

(5.) ai mendon se une nuk e dua
    Ai ose ka probleme psiqike, apo trauma dhe i duket sikur nuk ėshtė i dashur or something, ose... tė acaron ty me dashje.

Sinqerisht, nqs ke ardhur pėr mendime e jo ngushėllime, mua nuk mė duket kjo lidhje e shėndetshme.
    Megjithatė, ti vetėm mundesh tė na tregosh njėrėn anė tė situatės. Ndihma ėshtė e kufizuar.
    Kupto, qė bota ka plot njerėz tė ēmėndur, tė vuajtur, tė llastuar... e mund tė tėrhiqesh prej dėshirės pėr ti ndihmuar... ose dashuruar... por, ca njerėz kanė ikur... komplet fare. Lėri nė punė tė vetė se ata s'i ndihmon dot asnjėri.
    Gjalica, Cyclotomic, Leandra, Bledi... etj. tė kanė dhėne mendime qė mua mu dukėn me vlerė.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar mė parė nga baby_blue
    Hey Korcare!
    Mos degjo se cfare thone te gjithe ketu, se flasin me idealism jo me realitet keto njerez te forumit. Ju pse i thoni asaj jo s'duhet te kishte fjetur, jo beri gabim, kush jeni ju ta gjykoni ashtu, ajo e ndjeu se e donte dhe prandaj, pse duhet te kete nje periudhe te caktuar kohe?? No, ndodh kur e ndjen.
    Edhe une, e njoha ne mars, 2003 te dashurin dhe e bera me ate per here te pare ne tetor 2003, sepse e doja dhe mendoja se me donte, por u ndava ne dhjetor te 2003, sepse e kuptova qe s'ishte per mua, per nje lidhje serioze por nuk do te thote qe uen te gjykoj veten apo te tjeret te me gjykojne mua sepse une e bera me ate njeri. eshte absurde te mendosh keshtu.
    Korcare, ti nese ke pyetur dhe nuk gjen ndonje gje qe s'shkon me ate djalin atehere mos u merakos, largoi keto mendimi nga koka, dhe mendo qe tani per tani ti e do dhe ai te do, se c'behet me vone asnje nuke di, asnje nuk mund te flasi sidomos ne te forumit qe nuk ju njohim nga afer.
    Shpresoj te ndjehesh mire dhe te fitosh besim dhe siguri tek ai dhe te vetja.
    ME respekt, E.
    Pershendetje Baby_blue, qe i ke nxjerr "jasht-loje" te gjithe ne kete forum dhe shkrimet e tyre(bashke me te miat)... desha te dija pak me teper per ate idealizmin qe permend... dhe se si i merrni gjerat komplet ters si capkenja ashtu dhe ju.

Gjithkush qe ka folur ka dhene mendimin e tij, dhe nuk mund te hidhet poshte nga nje person vetem. E dyta nqs dikush ka ofenduar mos ki merak se nuk e lente njeri te ofendonte, qofte Moderatoret e qofte te tjeret qe jane ne forum dhe shohin vemendshem se cfar ndodh. Kushdo qe futet ketu nuk futet me i prish pune asaj vajzes... por te japi nje mendim nga jeta, eksperienca , mesimet etj etj.

mesimi qe ti po jep eshte mos jesh idealist ... dhe jeto nga dita ne dite nje enderr qe mund te jete nje iluzion tragjik ne te ardhmen. Un mendimet e mia i dhashe me siper dhe nuk jane qe ajo te ndahet... por se gjithcka i vjen nga brenda dhe nga koshienca e saj. Vete fakti qe ajo kujtoi se te gjithe ketu po e gjykonin(dhe ti gjithashtu) tregon shume se ku qendron puna.

Nuk mund te jetosh dita dites sot, nje vajze 18 vjece nuk mund te humbi kohe kot dhe te shkaterroj veten ... ka nje jete perpara qe nje here vjen... nuk po i them ndahu dhe shko boj qef me te gjithe... por nqs ka dyshime atehere mbaji ato mos i hiq.. por kaloi ne plan te dyte dhe merru me objektivat qe ke ne jete.

Pataj dhe e qenurit skeptik nuk te vret jo... se mund te kalosh gjith kohen ne Iluzion.

Kalofsh mire.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Pershendetje Baby_blue, qe i ke nxjerr "jasht-loje" te gjithe ne kete forum dhe shkrimet e tyre(bashke me te miat)... desha te dija pak me teper per ate idealizmin qe permend... dhe se si i merrni gjerat komplet ters si capkenja ashtu dhe ju.

Gjithkush qe ka folur ka dhene mendimin e tij, dhe nuk mund te hidhet poshte nga nje person vetem. E dyta nqs dikush ka ofenduar mos ki merak se nuk e lente njeri te ofendonte, qofte Moderatoret e qofte te tjeret qe jane ne forum dhe shohin vemendshem se cfar ndodh. Kushdo qe futet ketu nuk futet me i prish pune asaj vajzes... por te japi nje mendim nga jeta, eksperienca , mesimet etj etj.

mesimi qe ti po jep eshte mos jesh idealist ... dhe jeto nga dita ne dite nje enderr qe mund te jete nje iluzion tragjik ne te ardhmen. Un mendimet e mia i dhashe me siper dhe nuk jane qe ajo te ndahet... por se gjithcka i vjen nga brenda dhe nga koshienca e saj. Vete fakti qe ajo kujtoi se te gjithe ketu po e gjykonin(dhe ti gjithashtu) tregon shume se ku qendron puna.

Ok, Cyclotomic!
    E shof qe mendimet e mija i paske marre ters, nuk me paske kuptuar, por s'ka gje sepse nuk me njeh dhe nuk i di se cfare morali apo cfare ide kam une si femer. Une nuk kisha aspak per qellim qe te jap mesim qe mos jemi idealiste, por me thene te drejten te gjithe ne jemi me shume realiste kur vjen puna per te bere gjera sesa idealist dhe nese une e pranoj kjo me ben me karakter te forte, dhe me mendje te forte sepse e pranoj ate qe eshte nuk mundohem ta maskoj duke quajtur njerzimin si te ideale. Ka kaluar ajo koha kur me te vertete njerzit kishin ideale, apo jo??
    Korcarja, une jam plotesisht dakord, qe duhet te pyesi me shume rreth keti cuni, por ajo vete tha qe ka pyetur dhe s'ka gjetur gje te keqe megjithese shume njerez i mbulojne mire sekretet, mos me thuaj se e pesova vete, mora vesh gjera per te dashurin qe as nuk me shkonte ne mendje te ishin te verteta, por life goes on, sa te rrojme do te mesojme, por nuk dua qe te gjykojme te gjithe korcaren se dhe ajo ndjehet keq pastaj, sic tha dhe me siper, qe ne mund ta quajme "whore" ate sepse fjeti me te dashurin per nje muaj. Nejse, se u zgjata si shume, i uroj te jete sa me mire, gjithashtu dhe ty dhe te gjitheve foruministave.

Nuk mund te jetosh dita dites sot, nje vajze 18 vjece nuk mund te humbi kohe kot dhe te shkaterroj veten ... ka nje jete perpara qe nje here vjen... nuk po i them ndahu dhe shko boj qef me te gjithe... por nqs ka dyshime atehere mbaji ato mos i hiq.. por kaloi ne plan te dyte dhe merru me objektivat qe ke ne jete.

Pataj dhe e qenurit skeptik nuk te vret jo... se mund te kalosh gjith kohen ne Iluzion.

Kalofsh mire.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Pershendetje,

Keqkuptimet jane normale aq me teper ne tema delikate kur cdo detaj ka nje fare rendesie dhe mund ta prishi komplet kalane e ndertuar me argumenta sikur te jete ndertuar prej rere.

Aty siper perdor fjalen moral.. nderkohe qe poshte perdor fjalen qe sot nuk ka ideale. Desha te thoja se vete morali ne keto dite eshte nje cilesi ideale te kesh, ska rendesi se ne cfar nivelesh, mjafton te jesh me morale dhe jo amoral apo imoral. Pra idealja ekziston... dashuria eshte dicka ideale... duke i thene asaj vajzes jeto pasi nuk ke gjetur gje, eshte nje soj si te thuash kthehu perseri tek dashuria e paster, tek ajo idealja... nderkohe nga krahu tjeter situata mund te jete krejt ndryshe.

Perseri me dole tek muhabeti i "whore". Sic te thashe gabimi nuk eshte nje soj si "whore"... gabimi eshte gabim dhe kaq. Nderkohe une duke pare areyetimin e saj dal ne konkluzion se nuk ka frike nga dashuria.... por eshte nje frike qe vjen si pasoje e koshiences apo sub-koshiences(prinderit, moralet e familjes). Dhe kjo frike/"guilt" vjen si pasoje e asaj qe ndodhi pas nje muaji.

Gjithsesi ky eshte thjesht mendimi im qe me thene te drejten ndryshoi komplet me postin e fundit te saj, kur ajo keqkuptoi te gjithe ne mos shumicen nga postet.

Kalofsh mire

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •