Dharma e tha shume bukur...
Per mendimi tim ia vlen se ne Amerike ka shume mundesira per pune mendoj une dhe kush ka fatin te filloje punen per ate qe ka mbaruar, ato para i nxjerr dhe i fiton shume shpejt...
Dharma e tha shume bukur...
Per mendimi tim ia vlen se ne Amerike ka shume mundesira per pune mendoj une dhe kush ka fatin te filloje punen per ate qe ka mbaruar, ato para i nxjerr dhe i fiton shume shpejt...
Pershendetje te gjitheve....!!!
me quajne Ardi edhe vazhdoj studimet prane Idaho State University (ISU)... arsyja pse po shkruaj ne kete forum eshte qe te kemi nje pjese ku studentet ne usa ose ata qe duante studjojne te shofin tarifate e studimeve pasi kjo eshte teper e rendesishme ...
ne radhe te pare per ata te interesuar po njoftoj se kete vit e ne vazhdim ISU do ofroje non state tuiton waiver si dhe shume bursa te tjera per studentet internecjonale me shume mund te vizitoni faqen www.isu.edu per te mare informacjon pra nese ka njeri qe kerkon keto te mira le te informohet
ne radhe te dyte doa qe studente te tjere te japin te dhena te tilla per menyra financimi ne universitete te ndryshme e te them te drejten nese ja vlen une do jem i pari qe te leviz e te attend ate universitet
take care
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
A dini ndonje akademi arti ku jepen bursa?
Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
perplasen nė detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Ardi.
Do te te bej dhe une nje pyetje dhe shpresoj te dish dicka per te.
Une jam e interesuar te bej specializimin ne amerike.Ne adrresa qe ke dhen mund te gjej pergjigje per specializimin andej?
Thanks
p.s.suksese dhe ty ne studime(student nuk je apo bej gabim)
Idaho???? Sa ftohte ben atje.
Theodora kur ta hapesh faqen e mesipert kliko nen "Colleges/Department" per te gjetur specializimin qe kerkon.
theodora*: pera i perket specjalizimeve dhe deges qe ti i perket ne kete universitet qe une po flas ka si per master edhe per PHD(doktorate) vares se cfare kerkon ti te maresh nese shkon ne colleges/departments ose me mire ne adresen http://www.isu.edu/colleges.shtml mund te gjesh me shume te dhena dike kerkuar edhe sipas kolegjeve edhe sipas degeve ... pa ditur se cfare dege ke per specjalizim nuk e di po po te them se nese kerkon per mjekesi nuk e ka .... sa per akademi artesh nuk e di per ca e ke fjalen Puhiza pasi ketu ka per muzike edhe teater edhe pikture qe jane me te njojturat...
Idaho vertet eshte i ftohte po te jep mundesi te tjera argetimi si skite .. lava/hot tabs kompingje ne vende shume te bukura e fantastike gjithashtu edhe ne larmishmeri relievi ...!!!
nuk e di se ca mund te them me po te jeni te ditur qe nuk po bej reklame pasi cdo vend ka vendet e veta ...pras qe edhe studente te tjere ne usa te postojne per universitete te tjere ne USA
Take Care
Ardi
N. H. Schwarzkopf
ardi jam qe jam me quajne lenci dhe e di mire ti se kush jam , se 1 mistrec ka pogradeci per criminal justice aty ne idaho pa documenta behet gje ? marr dot bachlor degree pa pas documenta si ilegal ne amerike apo jo? ishalla po se mot e ndajme the rent together :P do te bej dhe ty mistrec po u be gje :P
with all due respect lenci pogradecari nj.
shqiptar qe nga lindja deri ne varr .
Kush nga ju ketu studion ne keto universitete:
Arizona State University
Bradley University
UCLA Anderson School of Management
State University of New York
The University of North Carolina
Lenco me duket se jo vlla eshte e pa mundur po mund te shof me mire per kete e te dergoj email ... !
take care
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt