o krye plak kjo teme mo mik eshte ev vecante ,,,,,,,tani ka djimbje fizike mendore dhe shpirterore .........une petrsonalisht i kam kalu te dyja dhe jam duke kalu te treten ........dhimbja fizike e kam kalub kur me eshte dash te hiqja nje plumb qe e kisha mare ne luften e kosoves te kemba ne kofsha dhe nu8k kishim narkoze dhe e bewme operacionon ne menyre primitive ........dhimbje e padurueshme por meqe isha ende i nxehte ia dolem mbane .......gjithashtu kam kalu te ftohtin qe te ngrinte veshi dhe te keputej me e kape ........etjera dhimbje me3ndore kur isha ne burg per nje muaj i pafajshem me paqs dola dhe u shfajesova por ishte nje prove e veshtire per mua .......vujtje shpirterore ishte etere kur me vdiq shoku7 im ma i mire te krahet e mia ne kosove vetem e vetem se i thaSHE TE hynte te nje shtepi e braktisur per me mar dicka ,,,,,,shtepia kishte bomba surprize dhe vdiq per shkakun t5im ne nje fare menyre ............por ma e veshtire po e kaloj tani .........kam dashe nje vajze shume te mrekullueshme dhe mendoja te gjeja paqen time nese e mirja per grue por une i thashe jo pa e ditur qe do ishte kaq e veshtirew per mua mu7ngesa e saj ........tani ajo nuk interesoheyt me per mua por une e dua dhe me ben te vuaj qe se kam prane .......ishte nje vajze qe arinte te kuptonte njerezit ishte e mrekullueshme ..........kete dhimje nuk mund me e kalu kaq kollaj dhe ende jam duke luftuar qe te mos vuaj ,,,,,,,,,,,,,,tani une dhashe nje ikonre se cmund te jete dhimbja por gjithe bota eshte ne dhimje ,,,,,,,,,,vetem zoti perendia yne jesu krisht mund me na sjelle paqe ,,,,,,,,,[sepse perendia kaq shume e deshi boten saqe e dha birin e tij te vetem lindur qe kushdo qe beson ne te te mos humbase por te kete jeten e perjetshme ]]]]]]gjoni 3....16
Krijoni Kontakt