Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15

Tema: Dhimbja:

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    o krye plak kjo teme mo mik eshte ev vecante ,,,,,,,tani ka djimbje fizike mendore dhe shpirterore .........une petrsonalisht i kam kalu te dyja dhe jam duke kalu te treten ........dhimbja fizike e kam kalub kur me eshte dash te hiqja nje plumb qe e kisha mare ne luften e kosoves te kemba ne kofsha dhe nu8k kishim narkoze dhe e bewme operacionon ne menyre primitive ........dhimbje e padurueshme por meqe isha ende i nxehte ia dolem mbane .......gjithashtu kam kalu te ftohtin qe te ngrinte veshi dhe te keputej me e kape ........etjera dhimbje me3ndore kur isha ne burg per nje muaj i pafajshem me paqs dola dhe u shfajesova por ishte nje prove e veshtire per mua .......vujtje shpirterore ishte etere kur me vdiq shoku7 im ma i mire te krahet e mia ne kosove vetem e vetem se i thaSHE TE hynte te nje shtepi e braktisur per me mar dicka ,,,,,,shtepia kishte bomba surprize dhe vdiq per shkakun t5im ne nje fare menyre ............por ma e veshtire po e kaloj tani .........kam dashe nje vajze shume te mrekullueshme dhe mendoja te gjeja paqen time nese e mirja per grue por une i thashe jo pa e ditur qe do ishte kaq e veshtirew per mua mu7ngesa e saj ........tani ajo nuk interesoheyt me per mua por une e dua dhe me ben te vuaj qe se kam prane .......ishte nje vajze qe arinte te kuptonte njerezit ishte e mrekullueshme ..........kete dhimje nuk mund me e kalu kaq kollaj dhe ende jam duke luftuar qe te mos vuaj ,,,,,,,,,,,,,,tani une dhashe nje ikonre se cmund te jete dhimbja por gjithe bota eshte ne dhimje ,,,,,,,,,,vetem zoti perendia yne jesu krisht mund me na sjelle paqe ,,,,,,,,,[sepse perendia kaq shume e deshi boten saqe e dha birin e tij te vetem lindur qe kushdo qe beson ne te te mos humbase por te kete jeten e perjetshme ]]]]]]gjoni 3....16

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Dhimbja,eshte nje ndjenje dhe nje faze ne jeten e cdo njeriu.....Ashtu si dashuria...urrejtja....dhe vdekja.....Dhimbja tingellon e rande,e ashper,por nuk eshte e pakapercyeshme...E ka nje te mire kjo dhimbja,se shumicen e njerezve i ben te forte....Ashtu sic u tha me siper,dhimbja len dhe viktima pas saj....Pranojeni,me mire te jesh viktime e saj,sesa te jesh me i forte se dhimbja...Ata njerez qe dhimbja nuk i prek,e nuk i shqeteson,nuk njohin asnje ndjenje ne kete jete,nuk din ceshte buzqeshja,malli,dashuria,loti.....Pra ,keto njerez jane dhimbje te pasherueshem....Pra,ne qofte se i doni te miren dikuj,urojeni,te provoje dhimbjen.....
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Ju falenderoje te gjitheve per pergjigjet. Pavarsisht se nuk bie ndakort me mendimet e te gjitheve shkruajtesve, me keni befasuar nga menyra sesi secili prej jush e kupton dhimbjen.
    falemiNDERit

i/e regjistruar Maska e Atila
    Anėtarėsuar
    10-02-2004
    Vendndodhja
    Las Vegas
    Postime
    12
    Postuar mė parė nga Kryeplaku
    Besoni se dhimbja e vashdueshme shkakton semundje te njeriu?
    Nuk i jam i ketij mendimi
    A wise chieftan never kills the Hun bearing bad news. Rather, the wise chieftan kills the Hun
    who fails to deliver bad news.

DJALE SHEJTAN Maska e all the stars
    Anėtarėsuar
    22-08-2003
    Vendndodhja
    milano itali
    Postime
    40
    Pershendetje te gjitheve.

Dhimbja sipas meje eshte nje dicka qe njerezit emotiv i shkatrron une flas per dhimbjen shpirterore. Per veten time une jam nje person qe dhimbja vetem me forcon me ben te jem m i hapur ne mendime dhe veprime.

Nga dhimbjet shpirterore qe kam kalu( nga vdekja e bbait deri tek ndenja ime per 2 jave ne koma) kam mesuar respektin per njerezit qe nuk kane familje nuk kane te hane te vishen te shkojne ne diskoteka apo pub si t gjithe njerezit normal. Pra keto jane vetem 1% e atyre gjerave qe te meson dhimbja dhe njeriu pa vuajtje eshte si makina pa timon he me besoni njerez une urrej te shoh te tjeret afer meje qe vuajne ndoshta preferoj me mire te vuaj une.
    Per mua dhimbja nuk semur njeriun ben me te forte se druri e guri.

Me respekt Bledi
    Pa lek, por me pare ishalla do bejme hajre.

sepse fjalet e pamenduara jane si k.... e pambuluara

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Atje ku dhimbja s'njeh kufij
    Nga krutani79 nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2007, 10:07
  2. Dhimbja të çon në ekstazë?
    Nga Julius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 13-09-2005, 00:51
  3. Letėrsia fillon tek dhimbja
    Nga toni_nė_PR nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-06-2005, 08:13
  4. Dhimbja dhe Intelekti - A ka ndonje lidhje?
    Nga Hyllien nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 19-03-2004, 04:39
  5. Si te evitoni dhimbjet e qafes!
    Nga ChuChu nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 00:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •