Close
Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 256

barsaleta

Nje grua i telefonon federates Italiane te futbollit .- Burri im i shpjegon ajo , ka nje zakon te beje dashuri me mua ne divan ne pushimin midis dy pjeseve te ndeshjes - Po mire e pastaj? -- e pyesin nga Federata .- E kam pak te veshtire qe te vij ne qejf , per nje kohe kaq te shkurter . Ja perse ju telefonova : kur te rrishikoni se afermi rregullat e futbollit a nuk mund te beni pushimin midis dy pjeseve nje ore ne vend te 15 min qe e keni tani ?!
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Nje e sapo martuar i thote mamase : -Mama ta dish qe jam shtatzene ! -Oh po kjo eshte e habitshme !.. po qe kur ke ...: por nuk pati kohe ta mbaronte fjalen se e bija e nderpret : - Bah , si te them une ! Para se gjithash me burrin tim .Pastaj me Domenikon , Pietron ,Mauricion , Danielin ... Pa prit ti numuroj me gishta .. Po tamam jane pese !
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Cfare te ndodhi ? -- e pyeti nje kampist komshijun e tij . - Ti e ke njerin sy te nxire ! - Oh -- tha tjeteri i shkujdesur -- ne nje moment zemerimi ne mengjes me goditi gruaja ime me salce domatesh ne fytyre .- Po salca e domates eshte e bute ?! - Po, po jo kur ndodhet brenda ne kuti !
    Ne pushime ne det nje cift po tregonte kujtimet: - Te kujtohet i dashur 20 vjet me pare --thgruaj--se si u hodhe me guxim ne uje per te me shpetuar mungmbytje ?- Keshtu ky qe shkaku qe ne u martuam - Eh po po -thburri -- e kur e mendoj qe ishin te pakten 50 vetqe po te shikonin pbere asnje veprim dhe une idioti u tregovme sqimatar !
    Pas 20 vjet martese nje njeri i shkrete i thote konsulentit te cifteve : - Kur ime shoqe thpo parkryetarit te bashkise edhe nje min me pas edhe une thashe po kjo qe here fundit qe ne kemi qene dakort me marrjen e nje vendimi !
    Me Respekte CoNNeX-

Disa Barsaleta ..!!!

Na mledh zoti italiani,fracezin dhe shqiptarin.
    I thot te parit italianit,-e shikon kete gogel ta ta hedh mbi itali qe ta shuaj.
    Del italiani duke qare.
    I dyti francezi, i thot- e shikon kete gogel do ta hedh mbi franc e do ta shuaj.
    Edhe francezi duke qare.
    I treti shqiptari, i thot- e shikon kete gogel do ta hedh mbi shqiperi e do ta shuaj.
    Kur del shqiptari del me gezim,dhe ata e pyesin ēfare ka.
    Shqiptari,- une ia vodha goglen.

Tani dhe Beni ishin 2 shoke.Tani ishte i martuar dhe fton Benin per darke.Shrohet pjata e pare Beni ha,te dyten po ashtu,te treten,s"kishte te ngopur.Tani shikon nusen ne sy. Beni,duke ngrene thote,-kur jam ne shtepine time s"me hahet fare.
    Tani,- por ha mor burr si ne shtepine tende.

Nje plakush tentoi qe ti mbushe mendjen nje vajze 16 vjecare qe te benin dashuri .-E cdo te me besh ti mu, me kete moeshe qe ke ! --eqesendisi vajza.- Vogelushe e dashur nese te krastisur te ndezesh zjarrin duhet tdish qe druri i thate ndizet me mire se druri i njome !- Ndosht--thvajz--por amjo kur druri i thate gjendet mbi drurin e njome !
    Desha te dija - i tha nje nxenese bukuroshe instruktorit te saj --eshte e mundur qe nje shofer te puthe pasagjeren nderseshte duke ngare makinen ?- Kjo eshte nje pyetje qe e kane bere shume vete -- i thote instruktori --dhe aplikimi i saj do te jete objekti i mesimit tone te pare !

Nje gjahtar i zhgenjuer se nuk vrau asnje lepur vendosi te kthehej ne shtepi , me pare se zakonisht .Kur hyn ne shtepi gjen gruan me nje djalosh ne krevat . Bukuroshjtradhetare nuk i lkohe te hapte goje .- I dashur perpiqu te gjykosh mund te kishte ndodhur ndonje incident ne gjah me pasojme te rendse kjo qe shikon !
    Burre e grutu lujt golf thyejne xhamin e nje shpie njit me fushen e golfit. Te ndershem sic ishin shkojn ke shpite lajmerojn te zotin. Therresin dishere por nuk pergjigjet njeri. Si perfundim hyjn ke dhomku u thye xhami dhe shofin nje vazo te thyer dhe perbri nje burre me callme ne koke.
    Me Respekte CoNNeX-

Disa Barsaleta tjera..!!!

Nje grua i telefonon federates Italiane te futbollit .- Burri im i shpjegon ajo , ka nje zakon te beje dashuri me mua ne divan ne pushimin midis dy pjeseve te ndeshjes - Po mire e pastaj? -- e pyesin nga Federata .- E kam pak te veshtire qe te vij ne qejf , per nje kohe kaq te shkurter . Ja perse ju telefonova : kur te rrishikoni se afermi rregullat e futbollit a nuk mund te beni pushimin midis dy pjeseve nje ore ne vend te 15 min qe e keni tani ?!
    Nje e sapo martuar i thote mamase : -Mama ta dish qe jam shtatzene ! -Oh po kjo eshte e habitshme !.. po qe kur ke ...: por nuk pati kohe ta mbaronte fjalen se e bija e nderpret : - Bah , si te them une ! Para se gjithash me burrin tim .Pastaj me Domenikon , Pietron ,Mauricion , Danielin ... Pa prit ti numuroj me gishta .. Po tamam jane pese !
    Cfare te ndodhi ? -- e pyeti nje kampist komshijun e tij . - Ti e ke njerin sy te nxire ! - Oh -- tha tjeteri i shkujdesur -- ne nje moment zemerimi ne mengjes me goditi gruaja ime me salce domatesh ne fytyre .- Po salca e domates eshte e bute ?! - Po, po jo kur ndodhet brenda ne kuti !
    Ne pushime ne det nje cift po tregonte kujtimet: - Te kujtohet i dashur 20 vjet me pare --thgruaj--se si u hodhe me guxim ne uje per te me shpetuar mungmbytje ?- Keshtu ky qe shkaku qe ne u martuam - Eh po po -thburri -- e kur e mendoj qe ishin te pakten 50 vetqe po te shikonin pbere asnje veprim dhe une idioti u tregovme sqimatar !
    Pas 20 vjet martese nje njeri i shkrete i thote konsulentit te cifteve : - Kur ime shoqe thpo parkryetarit te bashkise edhe nje min me pas edhe une thashe po kjo qe here fundit qe ne kemi qene dakort me marrjen e nje vendimi !
    Me Respekte CoNNeX-

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    per ju qe dini pak greqisht

a e dini si quhet burri nga planeti ari?
    e?

quhet manari
    hihihi

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Njė vozitės kamioni merr pėr detyrė qė pėr vlerėn prej 500 Euro tė dėrgoj nė kopshtin zoologjik 50 pinguin. I ngarkon nė kamion pinguinėt, njė nga njė dhe pastaj niset pėr nė kopshtin zoologjik, mirėpo rrugės mbetet nė difekt, pret tė kaloj dikush qė do tė i ofronte ndihmėn, por assesi tė gjendet dikush. Pas shumė kohėsh, kalon njė vozitės tjetėr kamioni dhe ndalon. Ky vozitėsi qė kishte detyrėn i thotė kėtij vozitėsit tjetėr qė nėse i dėrgon pinguinėt nė kopshtin zoologjik do tė ia jap ato 500 Euro.
    Mirė, merren vesh dhe ky vozitėsi vazhdon pėr nė kopshtin zoologjik.
    Tė nesermėn takohen sėrish kėta dy vozitėsit dhe vozitėsi i dytė sėrish nė kamion kishte pinguinėt.
    • Ēfarė je duke bėrė me pinguinėt nė rimorkio-pyet vozitėsi i parė,
    • Po ja dje i kisha nė kopshtin zoologjik dhe mė tepruan ca para e sot po i dėrgoj nė kinema-pėrgjigjet ky.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Nė aeroplanin e udhėtarėve qė ishte duke fluturuar, kishte edhe ca fėmijė qė nuk rehatoheshin nėpėr vendet e tyre.
    • Hyn kapiteni ne bord dhe habitet me tollovinė e krijuar.
    • Ē’ėshtė kjo tollovi-e pyet stjuartin?
    • Nuk po qetėsohen zotri komandant-ia kthen ai
    • Hapju derėn tė dalin jasht tė luajn-I thotė kapiteni
    Ai iu hap derėn dhe i hudhė jasht aeroplanit njė nga njė….hahhahaha

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Grimca Humoristike

-Ne avion

Zoterinj, komandanti i aeroplanit ju paralajmeron,se avioni po rrezohet, dhe i lutet zoterinjve pasagjere qe ti mbajne pasaportat me dhembe, duke evituar kaosin e zakonshem qe ndodh per njohjen e kufomave.
    Ato nuk ndizen
    Dua te le duhanin, por nuk di si ti t'ja bej.
    E ke provuar me karamele?
    Po por ato nuk ndizen!...

Djali i vogel

Xhoni erdhi nga shkolla me nje sy te nxire dhe me buze te prera.
    Nena bertiti dhe i tha:
    -Oh, Xhoni, prape je zene?
    -Po nene, une po mbaja nje djale te vogel, qe te mos e rrihte nje i madh.
    -Po cili ishte ai djali i vogel?
    -Une.

Arma

Roni 9 vjecar u kthye ne shtepi me hunde te pergjakur, me nje sy te nxire dhe me rroba te grisura. Ishte e qarte se ai ishte zene me dike, dhe kishte humbur. Ndersa babai po e mjekonte e pyeti se c'kishte ndodhur.
    - Eh babi tha ai, ftova lanin ne duel, dhe i lashe atij qe te zgjidhte arme.
    - Po ai?
    - Ai zgjodhi si arme motren e tij......

Burri

- Im shoq s'me kupton me.
    - Ē'fare do ndonje grua tjeter?!
    - Jo, jo eshte shurdhuar.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Pas disa ditė dhembjesh, shkon njėri nė kontroll mjekėsor.
    E pyet mjeku sipas zakonit:
    • Ē’keni, nė ēka ankoheni?
    • Zotri mjek, kam dhembje kudo qė prekem!-i pėrgjigjet pacienti
    • Mė tregoni vendet ku ndjeni dhembjen - insiston mjeku
    • Ja, nė gjoks, nė shpindė, nė kėmbė, nė krah, nė stomak, nė…-vazhdon ky tė radhis pjesėt e trupit,
    • Pa dale tė shohim – i thotė mjeku, po ju e paskeni gishtin tė lėnduar, hahhahah

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Si i thonė Gilit (kėngėtares sonė), kur tė dalė nė derė?
    • GILINDER!!!
    Si i thonė Havės kur vesh badi?
    • BADIHAVA!!!
    Si i thonė qenit qė han peshk?
    • PESHKAQEN!!!
    Si quhet pėrzierja e gazit me ar?
    • GAZETAR!!!

Tani diēka politike:

Si quhet vjedhėsi mė i madh?
    • POLITIKAN
    Si quhet i marri mė i madh?
    • POLITIKAN
    Si quhet ai qė e blen postin me para?
    • ZĖVENDĖS KRYEMINISTĖR!!!
    Si quhet ai qė qesh edhe kur mban fjalėn mortore?
    • KRYETAR SHTETI!!!
    Si quhet ajo qė rastėsisht ka lindur femėr?
    • MINISTRE E SHĖRBIMEVE PUBLIKE!!!!
    Pėrse nėse themi kokė nė vend se krye nuk themi edhe:
    • KOKĖMINISTĖR, nė vend se KRYEMINISTĖR!!!???

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Vdes Hillari Klinton dhe shkon nė parajsė. Nė takimin me Shėn Pjetrin sheh pas tijė njė orė tė madhe, dhe e habitur nga pamja po e pyet:
    Ēka ėshtė kjo orė kėtu?
    Ora e gėnjeshtrave-ia kthen ai
    Si e gėnjeshtrave- pyet Hillari
    Po ja, sejcili njeri e ka orėn e vet dhe sa herė ai gėnjen lėvizin akrepat e orės!
    Po e kujt ėshtė kjo orė kėtu? – pyet Hillari
    Ėshtė ora e Papės dhe akrepat e sajė kanė lėvizur vetėm njė herė, kurse ajo atje ėshtė ora e Abraham Linkolnit dhe ajo ka lėvizur vetėm dy herė!
    Po ku ėshtė ora e Billit?-prap pyet Hillari
    Tek prifti kryesorė!
    Sa mirė- ia kthen ajo
    Paj jo edhe bash mirė- thotė Shėn Pjetri
    Pėrse jo mirė, ēka ka tė keqe kėtu?
    Paj prifti kryesorė e pėrdorė atė orė si VENTILATOR!!!

Faqja 4 prej 26 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  2. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  3. Mbi priftėrinė
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  4. Merjemja a.s, Nėna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. Azem Hajdari, Hero?
    Nga Seminarist nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 187
    Postimi i Fundit: 12-06-2003, 13:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •