Nje grua i telefonon federates Italiane te futbollit .- Burri im i shpjegon ajo , ka nje zakon te beje dashuri me mua ne divan ne pushimin midis dy pjeseve te ndeshjes - Po mire e pastaj? -- e pyesin nga Federata .- E kam pak te veshtire qe te vij ne qejf , per nje kohe kaq te shkurter . Ja perse ju telefonova : kur te rrishikoni se afermi rregullat e futbollit a nuk mund te beni pushimin midis dy pjeseve nje ore ne vend te 15 min qe e keni tani ?!
-------------------------------------------------------------------------------------
Nje e sapo martuar i thote mamase : -Mama ta dish qe jam shtatzene ! -Oh po kjo eshte e habitshme !.. po qe kur ke ...: por nuk pati kohe ta mbaronte fjalen se e bija e nderpret : - Bah , si te them une ! Para se gjithash me burrin tim .Pastaj me Domenikon , Pietron ,Mauricion , Danielin ... Pa prit ti numuroj me gishta .. Po tamam jane pese !
-------------------------------------------------------------------------------------
Cfare te ndodhi ? -- e pyeti nje kampist komshijun e tij . - Ti e ke njerin sy te nxire ! - Oh -- tha tjeteri i shkujdesur -- ne nje moment zemerimi ne mengjes me goditi gruaja ime me salce domatesh ne fytyre .- Po salca e domates eshte e bute ?! - Po, po jo kur ndodhet brenda ne kuti !
Ne pushime ne det nje cift po tregonte kujtimet: - Te kujtohet i dashur 20 vjet me pare --thgruaj--se si u hodhe me guxim ne uje per te me shpetuar mungmbytje ?- Keshtu ky qe shkaku qe ne u martuam - Eh po po -thburri -- e kur e mendoj qe ishin te pakten 50 vetqe po te shikonin pbere asnje veprim dhe une idioti u tregovme sqimatar !
Pas 20 vjet martese nje njeri i shkrete i thote konsulentit te cifteve : - Kur ime shoqe thpo parkryetarit te bashkise edhe nje min me pas edhe une thashe po kjo qe here fundit qe ne kemi qene dakort me marrjen e nje vendimi !
Me Respekte CoNNeX-
Krijoni Kontakt