Pastaj eshte edhe ajo qe tani ne modernizim keto vdekje e gjera te tilla duken sikur jane shtuar po po ta analizosh mire ,, me shume njerez vdisnin me perpara ,, kshu qe fundi i botes duhet te kishte kaluar![]()
Pastaj eshte edhe ajo qe tani ne modernizim keto vdekje e gjera te tilla duken sikur jane shtuar po po ta analizosh mire ,, me shume njerez vdisnin me perpara ,, kshu qe fundi i botes duhet te kishte kaluar![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Se di por me perpara kishim civilizimin e hershem...pastaj na erdhi anticivilizimi pra progresi i vonshem qe akoma po perjetojme dhe fundi do jete civilizimi i universit.....pra progresi radikal...C`rendesi ka kur ne do vdesim...lum ata qe i gjejne gati...
Money talks..abuse walks...
General Trial of Tears HVO/OKH
Une per veten time e fi qe kur do ndodhi do jeme gati![]()
Ashtu tha dhe nje japonez qe do vinte fundi i botes ne vitin 2000 por nuk ndodhi.
Keto jane thjeshte paragjykime te pamatura supernatyrore .
A wise chieftan never kills the Hun bearing bad news. Rather, the wise chieftan kills the Hun
who fails to deliver bad news.
Me pelqeu mendimi i Lecit![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Kush eshte leci ???![]()
eastbabe, kerkoj lecin se 100% e gjendikund neper FORUM eshte, te pershendes ty dhe te gjithe ata qe japin mendimet e tyre per kete tem,,,, Qdo te mire
Miresia civilizon inteligjencen
PUNEN E SOTME MOS E LE PER NESER
Po iu jap njė porosi,
Kėmba e huaj keq iu rri,
Nuk durohet gjithė vaji i fėmisė, Ēonu tė gjithė nė shėrbim Shqiperis
Faleminderit malli
eastbaby une jam leci
Pyetje me mend ne temen tende kosovari.
me respekt
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
EE ti je leci po fol ti une tashe mo ishte ndonje jashte forumit![]()
Krijoni Kontakt