Jo or joooooooo!!!Cfare kanali televiziv kerkoni ju!Interi nuk po vjen nga seria D qe te beje reklame dhe te mbrohet.Po mire nje pyetje i keni bere vetes JU??!!!Pse medja e sulmon ekipin,lojtaret,pse e kane frike dhe inat Interin!!!Mos eshte me i miri dhe i ka humbur vlera futbollit dhe nuk ka me shikues??(Schumacher te formula1).Habitem si aludoni dhe si deshironi qe te beheni objekte te medias kur ju nuk jeni kurrkund.Ju nuk luani.JU keni tre-kater vjet pa skeme loje,ju te merzitni kur ju sheh ne televizor(pervec kur keni luajtur me Milanin.Me ka pelqyer stervitja e Milanit me ju),ju ankoheni,por jeni ju fajtoret,Ti e mbron interit vetem si tifoz,nuk llogjikon ftohte dhe paster,ju nuk dini te mbani lojtare,nuk dini ti vendosni ne fushe,ju keni blere vetem lojtarematrapaze dhe gjysem nivelesh.Pse Rekoba,lojtari me i shtrenjte,nuk eshte diskutuar dhe nuk eshte perfille fare per ndonje titull nga uefa a fifa si futbollist i njohur.Interi sherbeu per nje gje.Vetem si trampoline,vetem si nderrmarje qe rriti cmimet,madje u rriti vleren edhe atyre lojtareve pa shume mjeshteri topi.Pse e rimori adrianon dhe tani e quan shpetimtar kur deri dje e flaku.Pse e hoqi Sedorf.Pse e hoqi Dalmat(vetem per kete kam pasur respekt dhe e ka merituar te luaje)Krespon,Muttu,pse?!Oh,mos jeni gje kjoske ju dhe shisni ambulant??Jooo or joo,nuk ka nevoje te lexoje postimet e meparshme te tuajat per interin,nuk eshte problem se jam teper i ri te ky forum.Jam Milanist dhe jam krenar,pasi ajo fanelle,ato ngjyra,kane ditur te veprojne dhe te tregojne qe jane kampion.Edhe me ganz,weah ne perendim te karrieres,bierhof,gulin qe kishit ju,shamot,costakurta,arritem te fitonim kampionatin ne 1999.Ku ishit ju??Apo kishit marre pushimet.Ka nje zgjidhje.Lereni Interin.Zemra e Milanit eshte e madhe per te gjithe!!!!!!!
Krijoni Kontakt