Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 113
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga olti22
    une e kam kete qe te merrja nje mendim apo keshille nga ju si bashkemoshatere dhe le te jepni leksione per homoseksualitetin.une nuk jam homoseksual,dhe nuk kam kryer ndonjehere marredhenie te tilla.une jam 22 vjec dhe deri tani kam maredhenie seksual me disa femra por problemi eshte qe kohe ka fillur te pelqejne shume djemt (kjo gje ka filluar qe ne moshe 17 vjec por jo aq e theksuar)dhe per vajzat nuk ndjej me asgje.po e theksoj dhe njehere kerkoj mendimin tuaj si bashkemoshatare.flm per mirkuptimin.
    duhet te konsultohesh me nje seksolog, kjo eshte sa per fillim , pastaj nuk e di se a bere ore mesimi per edukaten seksuale ne shkolle, nese jo duhet te besh leksione per edukaten seksuale, duke u konsultuar per nje gje te tille dhe nuk ke pse te kesh turp, kjo eshte semundje mendore sipas mendimit tim,

kam nje sugjerim per ju nese e pranon kuptohet

duhet te largohesh nga ide te tilla per faktin e thjeshte se homoseksualet nuk lindin femije, pra mardhenje te tilla quhen devijime seksuale dhe nuk i sherbejne jetes per faktin e thjeshte se nuk japin ate qe eshte esenciale ne nje mardhenje seksuale, pra shkurt nuk japin femije, funksioni i fundit i organeve gjenitale si mashkullore dhe po ashtu dhe ato femerore eshte qe te japin vazhdimesine e jetes , pra nese ka vazhdimesi jete ne jeten seksuale te cdokujt atehere seksi mund te quhet i rregullt , nese jo nuk mund te quhet jete e rregullt seksuale, dhe organet seksuale nuk justifikojne funksionin per te cilin jane, te japin jete.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 16-07-2004 mė 10:16

Olti per mendimin tim nuk ka ndonje problem te tille, ose me mire nuk e ka ne nje forme te tille siē eshte shprehur. Duke degjuar konkretisht mendimet e te tjereve ai mundohet te shuaje nje kuriozitet dhe kjo ne nje fare menyre eshte nje tregues se ai eshte paksa i semure por jo qe nuk i pelqejne aspak femrat...

Mendoj se eshte e kote te diskutohet me tej perderisa edhe vete olti nuk ka marre mundimin t'u pergjigjet disa prej anetraeve qe duke u munduar ta ndihmojen i kane bere disa pyetje...

Me respekt...
    Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-07-2004
    Vendndodhja
    angli
    Postime
    48
    o ca idioteshhhhhhhhhh ku qenka semundje mendore homoseksualizmi ?

ai eshet si puna e ligjit te fizikes kur dy forca jane te barabarta vlera e tyre eshte zero !!
    mos e trembni djalin po lereni rehat !!

lal lumturia jote ka me se shumti rendesi ne kete mes ,do doja te ishe ne qytetin tim dhe te dilnim bashke !!

pse jo ? dalim gjujme bashke e kam aq seriozisht sa sta pret menja !!

ti mund te jesh biseksual por me prirje tek mashkulli !

ti tjetri qe do me te tregu me shume !! kam fjete me goca dhe kaq he s'eshte ndonje shkence e madhe vetem se femrat nuk djersisin ashtyu si ju cunat jane pa lesh pra jane te buta te ngrohta sensuale dhe te japin nje ndjenje sigurie !
    dhe pas seksit se kane problem te perkedhelen gjer sa ti marre gjumi dhe pas seksit nuk ia fusin gjuem te shkelym komesh e dursh dhe as nuk ia fusin cigare pa pikene respektit per partnerin qe ndoshta nuk e pi !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2004
    Postime
    18
    OLTI

largohu sa me pare nga ajo dukuri,afroju femres vlla ajo eshte energji atomike.ajo i ka te gjitha melmesat ,a me kupton prej meje kryet e deri ne gishterinj krejt mjalte eshte ore Olti.Pa afroju nje cike femres te djeg ore,po puthja nji cike ato buzet e njoma dhe te buta ,si te duken mjalte apo jo.E tani?

TRADITION OLTI TRADITION

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga kenguri
    OLTI

largohu sa me pare nga ajo dukuri,afroju femres vlla ajo eshte energji atomike.ajo i ka te gjitha melmesat ,a me kupton prej meje kryet e deri ne gishterinj krejt mjalte eshte ore Olti.Pa afroju nje cike femres te djeg ore,po puthja nji cike ato buzet e njoma dhe te buta ,si te duken mjalte apo jo.E tani?

TRADITION OLTI TRADITION
    Po te te thoja une tani ty ,kenguri,largohu nga femra dhe afroju mashkullit,"puthja cike buzet e buta dhe te njoma" dhe shijo nga energjia e tije(po perdori fjalorin tend,edhe pse s'me duket shume apropriat),do e beje?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 19-07-2004 mė 07:31
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Nuk do ta lavderoja, nuk do gezohesha me orientimet e personit, mbase do te largohesha, ose do te ftohesha ne mardhenie me personin, ne te njejten kohe, do te perpiqesha te mos e paragjykoja, por ta pranoja . Jam e bindur qe nuk do ta lejoja te ndante eksperiencat romantike me mua. Do te kisha nje shoqeri te percipte, por jo me teper se aq.

Ky do te ishte qendrimi im.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    une kam nje problem te madh qe nga mosha 17 vjecare me peqlen vetem djemt.jam munduar shume qe ta heq kete mendim nga vetje por nuk mundem,kam pasur disa lidhje me vajza por jam ndare pasi nuk arrija dot te vazhdoja.ju lutem me jepni nje mendim sesi mund te kthehem edhe une ne njeri normal.ideja e te qenit gay me ben te vras veten.

Olti me vjen shume keq qe je ne konflikt me veten. Besoj se je 24 vjec tani, dhe ke ndjere ndjenjat e nje homos per 7 vjete, je pederast dhe duhet ta perkrahesh orientimin tend seksual.

Shqiptaret spara reagojn mire ndaj homoseksualet apo lezbiket, dhe shpesh mendojn qe homoseksualiteti eshte semundje, ose qe jane lindur homoseksual (keshtu mendoja dhe une)...nuk besoj se jane te verteta keto mendime...dhe gjithashtu sbesoj se mund te behesh heteroseksual, ose "njeri normal" sic thua vete. As njeri nuk eshte normal, prandaj mos konsidero veten abnormal.

Por nuk mund te jetosh duke pretenduar qe sje pederast, sadoqe mendon qe jeta jote do ishte me e lehte neqoftese te tjeret se dinin qe je gay, ose qe te sheroheshe. Besoj se ke frike ti thuash prinderve dhe shoqerise, sepse mendon qe ate mund te largohen, ose do merziten shume. Por duhet te marresh kurajo dhe ti thuash. Sadoqe me duket shume e cuditshme qe nje pederast te doj te kthehet ne heteroseksual.

Nejse shpresoj gjithe te mirat, do deshiroja qe te te jepja kuraja dhe shpresa duke te thene "ku dihet mbase mund te biesh ne dashuri me nje femer "someday",: dhe ne qoftese jo, mos u shqeteso shume qe je gay, everybody is unique in their own way, life is tough, but you have to try and solve your problems...embrace & accept yourself.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 21-07-2004 mė 10:50
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    une kam nje problem te madh qe nga mosha 17 vjecare me peqlen vetem djemt.jam munduar shume qe ta heq kete mendim nga vetje por nuk mundem,kam pasur disa lidhje me vajza por jam ndare pasi nuk arrija dot te vazhdoja.ju lutem me jepni nje mendim sesi mund te kthehem edhe une ne njeri normal.ideja e te qenit gay me ben te vras veten.
    Nuk e di se cka te ben aq jonormale,
    Nese je me orientim gay kjo eshte me normalja,e nese je gay e mundohesh te behesh straight,atehere mund te thuash qe po i hik normales.
    Nejse,per problemin tend direkt nuk po di gje dhe as qe kam ndermend te te gjykoj ose te te keshilloj.
    Besoj qe koha vet do te jep mundesi qe te zgjedhesh probleme,
    Thirr nje vajze ne takim,nese ndjen dicka ka shanse qe te jesh edhe bi,
    Nuk e di,ta hjekish nga mendja orientimin tend seksual paraqet problem per ty se pari,
    Te deshiroj qe gjate ketij procesi te zgjedhjes te seksualiteti tend te ngelesh me sa me pak trauma.
    Cdo te mire
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Perjashtuar Maska e Delisios
    Anėtarėsuar
    13-07-2004
    Postime
    43
    Nje pyetje kisha une gay quhen ata qe zgjedhin vete te jene gay apo dhe ata qe jan te lindur si femer por brenda ndjehen mashkull njerez endogjenrous sa eshte pak konfuze kjo gje ?

ps : Sa per mua un per vete kam orientim seksual te mesem

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Gay=Homoseksual apo njerez te cilet ne nje moshe te caktuar te jetes kane vendosur qe partner duhet te kene njerez te gjinise se vet,qofshin keto femra apo meshkuj.

Mashkull i lindur me tipare femerore=Tranvestit

P.S: Mesatarja qe the ti del qe je biseksuale.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  2. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •