Bismilahirr Rrahmanirr-Rrahim
Un ket tem kam hap te mesojm e jo te ofendojm njeri tjetrin nese i duket dikujt qe pyejta ime eshte ofenduese kerkoj nga admint ta mbyllin ket tem pse sepse un nuk dua te jem prej atyre qe do te kontribojn ne ofendime(nuk them se skam ba ofendim por nuk dua te jem me).
Albo ti si admin per se pakti eshte dashur te lexosh ato qka kam shkruar me perpara ne tema tjera nese jo te tregoj edhe nje herr se u bera bajat me un kam pjestar te familjes qe jan krishter(axhen,hallat)keshtu qe te lutem mos eja me at se un nuk kam haber me besim tuajin dhe sa per bibel i nderuar un kam lexuar jo njeher po sdisa herr.
Jam dakort qe prifterinjt dhe disa hoxhallar kan ven eputetin si sherbetor te Zotit azauxhel po i nderuar kemi me mijera e mijera shembuj qe ket privilegj e kan keqperdorur,si mundet pra qe mua apo ty nje prift apo hoxh te naj fal gabimet tona kurr ai eshte vet mekatar.
Edhe nje gje pse prifterinjt duhen te jen te denj te qendrojn para Zotit azauxhel ndersa ne jo kjo eshte apsurde i nderuar ne jemi te krijuar po nga ai Krijues siq jan te krijuar edhe prifterinjt,me vjen keq albo por kjo ti qka thua nuk ka baz askund,qka thua ti a nuk eshte me mirr dhe me e vlefshme me falenderuese te gjunjezohemi dhe ti kerkojm falje Zotit azauxhel.Ati o mik nuk i duhet ndermjetesuesi Zoti azauxhel na ndegjon dhe na sheh per te ska nevoj te shkojm ne ndonj vend te caktuar dhe ti bejm lutje ndrmjetesuese,do ta bej nje shembull ndoshta do te ndihmoj pakes kurr nje femi e ben ndonj sher ne shtepi qka thua ti ai duhet te shkoj tek komshiu dhe ta lus at per falje apo ai duhet ti kerkoj prindereve falje per gabimin qe ka ber.
Edhe nje herr nese ju duket pyetja ime ofenduese ju theras ta mbyllni ket tem,edhe pse un ket tem nuk e kam hap ne baza te ofendimeve por jam qe te mesojm dhe te diskutojm siq asht me se mirri.
Ju pershendes.
Krijoni Kontakt