Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 199
    i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Nje plake vete tek doktori dhe i thote :
    -Doktor i tha te lutem me jep nje ilaē se kam shume gazra mgjse , nuk me vijne as ere dhe as degjohen ja psh, ketu tek ty tani kam bere 20 cope dhe ti nuk ke marre vesh gje.
    -Mire - i thite doktori. I jep nje ilaē dhe i thote:- hajde mbas nje jave.
    Mbas nje jave plaka shkon prape dhe i thote: - doktor ē'qe ai ilaē qe me dhe se tani kam gazra dhe e keqja eshte se tani me vijne nje ere te padurueshme.
    -Ne rregull - i thote doktori- problemi i nuhatjes u zgjidh , tani kemi ate te degjimit.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anėtarėsuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154

:)

Nji dit ne nji spital budallejsh ishte njoni duke bo shurren nga kati 5'st ene posht po kalote nji doktorr ene ky sa pa doktorrin naloj. Doktorri posht tha me menje aaa ky qeka i mencem ene i shko lart me e pyt pse e nalove shurren. I thot ky jo mer te me kapesh prej shurre te me hudhesh posht e.
    Mr_Tironci

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2005
    Postime
    51
    ta provoj edhe une nje here me humorin.

Na ishin shtruar ne nje banket nje italian, nje gjerman, nje francez, nje anglez dhe nje shqiptar.
    Merr goten francezi dhe ngre nje dolli per damat franceze
    italiani ngre dolli per muziken italiane
    gjermani ngre shendet per topat e gjermanit
    anglezi ngre shendet per floten angleze
    I erdhi radha shqiptarit, i cili u vu ne siklet se ēfar sheneti te ngrinte.
    Su mendua pak,mori ne dore goten dhe ngriti kete shendet:
    Une,tha shqiptari do pi nje shendet per damat franceze hipur mbi floten angleze,kur topi i gjermanit gjemonte dhe muzika e italianit pasonte, k...i shqiptarit ua rrafshonte. Mori duartrokitje te stuhishme...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhexho : 15-06-2005 mė 13:13

Hey se mu kujtua edhe mua nje:
    Nje amerikan takon nje shqiptar qe sa kishte vajtur ne amerike. Dhe vendos ta ngacmoje. I thote ju shqiptaret jeni *ar derra sja u ni hic per asgje.
    -Vallai po i thote shqiptari , i bojm nonen me te bukrit.
    Ok i tha amerikani hajde hipim ke ajo ndertesa aty dhe hudhemi qe anej ta shofim sa sta ni rika hic ty.
    Hipen ne maje te godines qe ishte 8 kateshe dhe i thote amerikani - ho i her hudhu tani te shofim. Hudhu i ti pari ja ben shqiptari.
    Ok tha amerikani dhe hidhet nga kati i 8 dhe bie ne toke ne kembe.
    Ou tha shqiptari me vete, kur u hudh ky kokgozhda mos hidhem une. Edhe kercen qe nga kati i 8 dhe bie ne toke dhe normalisht qe vdes.
    Te nesermen me germa te medhaja ne faqet e para te gazetes ishte ky titull:
    Supermeni tall ka_rin me shqiptaret...

i/e larguar Maska e bingo-bomba
    Anėtarėsuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

vazhdoni se na shkrite

hahahahah Shume te forta te gjitha bravo Jola
    Te them edhe une nja 2 qe mbaj mend

(1) Vete njeri te mare qirane e shpise edhe i del i zoti edhe duke i dhene leket i thote..
    Degjo se kam nje problem te madh me shpine tende..
    Cfar i thote tjetri?? Kjo shpija jote ka shume minj..
    Jo mo thote tjetri ci ke kto llafe tani ska munci..
    Jaa shikoje i thot tjetri keput nje fele te vogel djathe edhe e hedh ne guzhine kur del 1 mi pernjeresh, e shikon i thote
    Po he more per nje mi ben kaq llafe.
    Jo jo i thote ka me shume ja shikoje,edhe keputen nje fele me te madhe djathe edhe e hedh prap ne guzhine kur dalin 10 minj pernjeresh..
    Po avash re i thote tjetri per 10 minj do bejme debat tani.
    Jo jo ka me shume i thote tjetri ja shikoje.. edhe preten gjysem kile djathe edhe e hedh pertok prap..
    Kur dalin 50 minj edhe nje Peshk bashke me minte.
    Po mire minjte thote i zoti i shpise po peshku cne???

Degjo i thote tjetri te mbyllim njere hesapet me minjte pastaj flasim edhe per lageshtiren qe ka shpia.

(2) Llafosen disa djeme te rinj me nje 60 vjecar plak..
    Edhe i pyet plaku djemte < saere mund te shkoni me nje femer te njejten dite ose me sa femra?
    I pari thote une 3 ere vete me nje femer brenda dites..
    I dyti thote une vete 4 ere brenda nje dite me nje femer..
    I treti thote une vete edhe 5 ere brenda nje dite me nje femer po te jem i clodhur..

Si perfundimisht pyesin djemte e rinj kte plakun gjith ironi..
    Po ti xhacke sa ere mundesh te shkosh me nje femer brenda dites.
    Ju thote plaku une vete me 10 femra brenda nje dite.
    D m th i thone djemte te habitur si mundesh e ben kte..
    Po ja i thote plaku vete ne e 1 ja fus edhe dal vete te e 2 ja fus e dal te e 3 prap njesoj gjer ne e 10..
    Po avash i thone njeri duke qeshur se kshu mundim edhe ne te qi.. sa femra te duash per nje dite..

Epo mire i thote plaku ajde te ta fus edhe ty njere edhe te ta ncjer edhe pastaj thuaj qe nuk te qi..

(3) Njeri qe shkon ne pune cdo megjes kalon nga nje rruge ku nga jashte nje dyqani shesin nje papagall i cili saere e shikon kte kur kalon i thote..
    Mirdita ..
    mirmbrema ..
    Ik e qi.. o etj etj dit per dit.
    Nje dit ky shoku sduron dot me edhe vete e ble papagallin vetem e vetem qe ta torturoje sepse nuk e duronte dot me..
    Si perfundimisht e ble papagallin edhe e shpie sic e mer ne kafaz ne nje mal, e mbulon kafazin me nje carcaf edhe fillon edhe e gjuan me gure me shqelma e me cfar ti vinte ne qef...
    Si perfundimisht kur lodhet ja heq carcafin edhe shikon papagallin duke levizur majtas djathtas te thote..

Booooo me gjith kte termet qe beri vetem une edhe ky paskemi mbetur gjalle.

(4)Kapin nje Gorrille ne xhungel edhe e shpien ne kopsh zologjik edhe normale e futin me gorrillat e tjer bashke..
    Kur vene diten tjeter ta shikojne.. gjith gorrillat gati per te ngordhur..
    I kishte q.. shume keq ky gorilla i ri..
    Cmenden te gjithe me drejtor me roje etj.. ku ta futim tani ku ta futim e futin me elefandet se mendojne ska cfar tju beje..
    Kur shikojne diten tjeter ne megjes gjith elefandet perdhe te perdhunuar te gjith..
    Drejtoti cmendet fare bashke me rojet fillojne e bejne mbledhje cfar te bejne me Gorrillen e ku ta fusin.. si perfundimisht e fusin me Pellumbat se menduan qe zdo i kapte dot gjersa fluturojne..
    Diten tjeter vene e shikojne.. te gjith pellumbat te ngordhur e te zhvirgjeruar...
    Si perfundimisht skishin ku ta vinin me edhe e futen me zebrat..
    Diten tjeter shkojne te shikojne cfar ka ndodhur edhe shikojne te habitur qe te gjitha ishin ne rregull..
    Atere drejtori theret nje roje edhe i thote ne darke te veje avash avash edhe te shikoje cfar ka ndodh edhe Gorrila nuk i q.. zebrat..

Shkon ky roja fsheurazi naten edhe shikon... < Gorrillen ne nje qoshe ulur duke vezhguar nje zeber nga afer e duke murmuritur gjith inat.. >

A re qen bir qeni Gomar nuk do ti eqesh bizhamet.. do te q... gjersa te vdesesh.

< me shume respekt bingo-bot >

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Wink Mirmbrema dhe mir se ju gjej te gjitheve.

Mendova te provoj dhe une njehere,te tregoj nja dy qyfyre qe me kane ndodhur me te vertete:
    E para me ka ndodhur vete
    E dyta nje shokut tim nga Tirona

Mbas nja dy ore pune(fabrike) thash po shkoj t'i fus nji **** shurr.
    Pas meje po vinte dhe nje puntor tjeter Kinez. Duke shkuar per ne wc nje shqiptar qe punonte aty afer me pa ,dhe tha po vij dhe une se me zor po e mbaj(dihet kjo eshte si semundje ngjitese .)Une isha ne krahun e majte, shqiptari ne mes,dhe Kinezi ne krahun e djathte.Pa dashje Kinezit i shkuan syte tek miku i ketij shokut tim dhe e pyete ēfar e mban ti se une e mbaj me gisht ? Ky i pergjigjet: Une e mbaj me grusht plako,se po ta mbaj me gisht kam frike se pshurr ne pantallona.

Nje Kosovar mer ne telefon nje shokun e tij nga Tirona,dhe i thote kemi kohe pa u pare, po dal neser ne mengjes andej nga ty po pi nje kafe. Mire se te vish e ke deren hapur i pergjigjet ky.Te nesermen Kosovari u gjend tek shtepija e ketij. Mbasi pine kafet,me falni se duhet te shkoj thote Kosovari.Nuk do ikesh ti pa hengur dreken tek mua i pergjigjet tjetri.Nejse nuk ja prishi qejfin dhe ndejti.
    Ne kete kohe i thote Tironci:a mund te me falesh vetem nje ore sepse kam nje rendevu (takim) tek doktori dhe kthehem shpejt,vetem do besh diēka.Nxire pulen nga frigoriferi dhe fute ne sobe,apo nuk din me e bo. Nuk ka problem more burr ēfar je tu fol, si nuk ditkam une me e fut ne sobe thote Kosovari.
    Mbas nje ore kthehet Tironci dhe e pyet:A eshte bere gati se eshte dhe orar dreke. Qe ku e ke ne sobe, e kam vene siper tavolines.Per ēfar tavoline e ke fjalen i thote Tironci se nuk po merte vesh akoma.Qe pra ta tregoj une i thote Kosovari dhe e fut tek dhoma tjeter ku kishte lene pulen siper tavolines. Oh ku ku per mue ēfar me ka gjet thote Tironci.
    Mor Sabit por une te thash per ta pjekur pulen dhe jo per ta shkrire, i thote Tironci duke qeshur dhe mbajtur barkun me dore. (Kosovaret dhomen e quajne sob.)

LA VIE LA VRAI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Talking Gjuha Shqipe

Ne nje familje, ku nusja kishte ardhur nga nje zone tjeter
    (s'po permend qytete), vjehrri, kur sheh nusen qe po
    gatuante afrohet dhe e pyet:
    -A mish piqke per darke, moj nuse?
    -Jo bab, mish qengji-, i pergjigjet nusja.
    (heshtje)

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069

litarin

Hipi nje djale i ri ne nje plep per te krastirur deget, dhe i preu nga poshte lart duke hipur, dhe normalisht nuk zbriste dot. U mblodhen gjithe njerzit po nuk dinin si ta zbrisnin qe aty se ishte shume plep i larte, dhe tashme nuk kishte asnje dege. Keshtu qe vendosen te therresin Plakun e Menēur, si per cdo situate tjeter kritike....
    Ja shpjeguan situaten dhe ky i thote: “Shume kollaj zgjidhet ky problem. Me sillni nje litar te gjate”. Ja sjellin litarin dhe plaku thote: “Hidhjani litarin djalit” ja hedhin litarin, dhe ai i therret djalit “Lidhe litarin fort mbas trupit” . Mbasi e lidh djali litarin mbas vetes, plaku rreshton burrat, i thote ta kapin litarin dhe me pas i thote djalit te mbylle syte. Pastaj Plaku i Menēur i drejtohet burrave me litar ne dore: “Kur te them 3, terhiqeni fort litarin menjehere…1, 2… 3!” E terheqin ata litarin dhe djali……bje ne toke dhe vdes!

U mblodhen njerzit sa te shushatur dhe aq te habitur, dhe e pyesen Plakun e Menēur se si ka mundesi qe mencuria e ti deshtoi kete rradhe?!

Plaku i Menēur dukej po aq i habitur dhe thote: “Nuk di cte them….para nje viti kur djali i Manes kishte rene ne pus dhe nuk dilte dot, ne perdorem te njejten taktike dhe ai shpetoi per bukuri”
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 27-02-2006 mė 20:05

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-09-2005
    Postime
    2
    1-) nje plake e vjeter e rrenuar e me baston ne dore po hecenn ne nje rrugice te nje lagjeje. duke hecur sheh pertoke nje preservativ me leng brenda. plaka e mer ne dore e sheh dhe e pin lengun. ne fund thote
    - kta te rijte e sotmit lejne me te miren ne preservative................

2-)dy majmune merziten duke ndenjur perdite ne te njejtin vend e vendosin te dalin neper gjungel per aventura dashurie
    mbas nje viti takohen, njeri thote
    -oh une kam bere palle ariu, jam q.re me te gjitha kafshet e gjungles. kam bo qejf.
    po ti qenke pak si i rrenuar kshtu,Pse ?-e pyet
    -tjetri pergjigjet:
    po rriti nje vit me nje gjirafe,(puthme ne buze e puthme ne by...the )...........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-09-2005
    Postime
    2
    3-) kesulkuqja i thote gjyshes
    _gjyshe po cfare goje te meadhe qe ke?
    e gjyshja i pergjigjet
    -po nuk ke pare k.rin e gjyshit ti................

4-)nje grua lind nje femije, po femija i del zezak. kjo i kthehet burrit e i thote:
    -e sheh cfare doli, te rafte damllaja ti qe fikje perhere driten

5-)ne nje provim anatomie profesori pyet
    -me thoni vajze cili eshte ai organ qe mund te rritet deri ne 30 here?
    vajza mendohet sa mendohet e pastaj pergjigjet
    -k..ri . jo thote profesori eshte pupila
    megjitheate urime per te dashurin tuaj.....................

6-)tre gay flasin e i pari thote
    -une do doja te ishja nje peme keshtu qe zogjte do uleshin mbi mua
    i dyti thote
    -une do doja ta isha nje sallam pasi ka dy *****
    e i treri thote
    -une do doja te isha nje ambulanze pasi te hapin nga mbrapa e te fusin nje njeri te terin, e pastaj fillon te besh uiuiuiuiuiuiuiuiuiu.......

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  2. Masakra e regjistrimit komunist nė ushtrinė shqiptare
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  5. Problemet e shoqėrive tė sigurimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-09-2004, 04:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •