Hmmm, gjithsesi faleminderit qe shfaq opinionin tend hapur. Me te thene te drejten, me ka pelqyer ky diskutim qe po bejme mbi kete teme, pasi nuk ka patur asnje sulm personal. Kjo tregon se kemi arritur nje nivel te kenaqur debati. Me kete rast dua te te falenderoj ty dhe te gjithe ata qe po marrin pjese duke diskutuar ne kete teme.Postuar mė parė nga Albo
Jetimi qe nuk e ka patur fatin te njohi ngrohtesine familjare, mundohet te krijoje ne mendjen e tij imazhin e familjes, asaj familje qe ai nuk e pati ndonjehere. Keta jetime ndahen ne ata qe qe kur rriten e behen burra/gra e mbushin kete boshllek shpirteror duke krijuar familjen e tyre; ashtu sic ka edhe nga ata qe e zhvleresojne dhe sulmojne institucionin e familjes.
Persa i perket familjes, dua te them se jam anetar i asaj familje hyjnore qe kur pranova Krishtin ne jeten time. Ai me lau me gjakun e tij te derdhur ne Kryq dhe me biresoi edhe mua. Qe ne ate cast jam bere edhe une nje nga bijte e shumte te Atit dhe pjestar i popullit te Tij, ashtu sic je ti, deshmuesi, Matrix, Astiriti etj. Jo me kot quajme njeri-tjetrin vellezer, pasi jemi pjestar te se njejtes familje.
Krijoni Kontakt