Mire se u prezantove Artan se e di qe je i vjeter ketu ! Une dhe ti jemi shndruar ne veteran
Gezuar festat!
Driloni
Mire se u prezantove Artan se e di qe je i vjeter ketu ! Une dhe ti jemi shndruar ne veteran
Gezuar festat!
Driloni
Jam JETUS jo TREGUS!.
Mire se u prezantove Indriti (Artan)!
Kalofsh sa me bukur.
Gezuar Festat!
Kukes_girl
I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
and forever it will stay.
BRAVOOOOOOOOOOOOO skisha lexuar ndonjiher keshtu prezentimi je i mrekullueshem Xhaxhi Artan ALMETA se ti je numer 1 ne ket forum ska si ti lus Zotin te te shroj diturin dhe te te jep jet te gjat dhe lumturi..
Me rtespekt per ty vellai yt Shkupjani....
Nese njeriu nuk e ka nji gjë për të cilën duhet të vdes,ska vler jeta e tij në kët botë...
Faleminderit qe more mundimin te lexosh kete prezantim dhe shpresoj qe veteran te mbetesh perjete.Postuar më parë nga Pyes_Lotin
Gezuar festat!
Driloni
Indriti.
Injoranca nuk zhduket me top
Faleminderit!Postuar më parë nga Kukes_girl
Mire se u prezantove Indriti (Artan)!
Kalofsh sa me bukur.
Gezuar Festat!
Kukes_girl
Ju uroj suksese ne mesime dhe te dalesh se me mire ne kontabilitet. Ti do thuash se pse e permend gjithmone? Sepse ma nxiu jeten kete vit , qenka i veshtire, jo si ai i vitit te pare.
Une ju uroj gezuar festat dhe Zoti qofte me ju kudo.
Faleminderit per komplimentin vella!Postuar më parë nga Shkupjani
BRAVOOOOOOOOOOOOO skisha lexuar ndonjiher keshtu prezentimi je i mrekullueshem Xhaxhi Artan ALMETA se ti je numer 1 ne ket forum ska si ti lus Zotin te te shroj diturin dhe te te jep jet te gjat dhe lumturi..
Me rtespekt per ty vellai yt Shkupjani....
Nuk besoj se je kaq i vogel te me thuash xhaxhi , megjithese si dihet lol. kjo bote eshte cudi. Gjithesesi shpresoj qe edhe ju te prezantoheni e tju njohim seshpejti.
Une ju uroj gjithe te mira dhe Zoti Ju ofrofte ndimen ku te keni nevoje.
Indriti.
O mire se erdhe vlla suksese ne cdo aspekt.
*"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
* LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.
faleminderit prej jush dhe uroj qe tja kalojme sa me mire sebashku.
Artani
Nuk di çfar te them sepse ti ketu ke qene por po te pershendes,
perzantimi shum i mire.
Indrit o patriot po he mo ti humbu fare
humbe si xhafa simiten lool:.)
Te bej e nje pershendetje ty une se te kam patriot pa le tjerat me e me poshte te ve nje foto te librazhdit ta shikosh librazhdin ne mes te forumit o cun :.)))
ok Kalofsh mire patriot me poshte nje foto te Librazhdit e ke nga mua ;.)
<<..ShQIPERIN E KRIJOI ZOTI ..>>
<< E SHPETOJ RASTESIA ...>>
<< E VOROSEN POLETIKANET ...>>
Krijoni Kontakt