Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 103
    Shqipëria e Bashkuar Maska e Tahir_Veliu
    Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Gyrbet
    Postime
    134
    "Can she fart the Albanian anthem?" - Jo Brand (Eastenders Christmas Party programme on BBC on Christmas Eve).

Hello fat face,

instead of making "fun" of the Albanian National Anthem, why don't you try and lose some weight because as it looks you need some pounds off your wrinkly face. By the way, it wasn't funny at all, you just told us who you really are!

Ja dergova nje pershendetje me kengen " You don't wanna f*** with Albanians".
    "Akuza, shpifje, kërcenime, rreziqe nuk më kanë frikësuar kurr deri më sot, e kundërshtarët e mij le të janë të sigurtë se nuk do të më frikësojnë as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e çmoj, e tham me krenari, nuk e le të përlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenë t'eme patriotike nuk ka muejtë as nuk do të muej me më shtrue ari i të tanë botës, por as mënia e të tanë anmiqve. Ka me shtrue vetën vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri në vdekje, "Ora e Shqipnisë", nr. 7, Vjenë, 22.V.1928.

Lezet me kripe
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Ne cati
    Postime
    51
    Mos krokodil, ishte ai surrat qe prisja. Une vete ate mbremje e hapa televizorin kur po mbaronte koncerti, shyqyr zotit se do eme ishte bere gjaku zeher, dhe e pashe ate zonjen kur dolen te gjithe ne skene per pershendetje dhe ma hiqte engjelli qe do ishte ajo. Keta e mbajne si shakaxheshe te madhe, po te nxjerre gruaja nga goja ato llafe ne ate moshe une sdi cfare ti them vecse te mendoje se eshte nga ato lopet angleze me BSE. Nejse, sdi per te tjeter po une deri tani skam marre ndonje pergjigje nga BBC. Do ja qendis dhe nje asaj thjesht ta pergezoj per fjalorin e pasur.

Na ka prekur te gjithve, dhe tani po ju skruaj BBCs sepse eshte nje gje serjoze.

Ej kush don me ju skruajtur kjo eshte email adresa: pov@bbc.co.uk.

Ose mund te ju shkruani ketu: http://www.bbc.co.uk/feedback/

dhe ju lutem shkruani te gjith sepse nuk eshte nje gje me qesh.

Po te shkruajm te gjith athere ato do te kerkojn falje.

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    I nderuar anetar forumnist te sharat ne adrese te BBC nuk e ndihmojne aspak situaten perkundrazi merret si dicka arrogante,por ne na duhet te shprehim shqetesimin tone ne menyre te qete e te kulturuar,eshte e vertete se Jo Brand ka share hymnin tone dhe ne do te hakmerremi konform rregullave e standarteve ligjore.

Deri tani eshte bere nje pune e madhe ku jane informuar te gjthe medjat per incidentin ne Christamas Eve,por ne na duhet te vazhdojme deri ne momentin kur Jo Brand te dale ne medja dhe te beje te falur puplike dhe te ndeshkohet per xhestin.

Shqipetare te bashkuar.

Ju pershendes

kristal
    Edhe pak gjak aortal.

Ne qoft se nuk doni me ju shkruajtur athere ky eshte numri i telefonit:
    08700 100 222 (calls charged @ national rate)

Dhe ju lutem siç tha edhe kristal me fjal te mira edhe e arrisim, por me sharje do ulim veten dhe do te na shajne.

flm dhe mos harroni me ju shkruajtur/ me ju telefonuar, sepse ne qoft se nuk do bena shum athere eshte kot kjo pune.

Ej edhe ju shqiptar qe jeni jasht Anglis mos harroni me ju shkruajtur, sepse eshte per neve te gjith.

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778

Rreagim i zbehtë i BBC ndaj ankesave

Rreagim i zbehtë i BBC ndaj ankesave

BBC-ja ka reaguar ndaj ankesave të teleshikuesve shqiptarë në Britaninë e Madhe ndaj programit të televizionit BBC1 në të cilin u ka fyer hymni kombëtar shqiptar.
    Pas një numri të madh emailash, letrash dhe telefonatash ankuse në drejtim të gjigandit televiziv, jo vetëm nga Britanija e Madhe, Shqipërija pas publikimit eksluziv të ngjarjes në Gazetën Shqiptare por edhe nga shqiptarë të tjerë anë e mbanë botës, dje në mesditë BBC-ja ka kërkuar një falje të zbehtë e vënë përballë ankesave.
    Zyra e shtypit e BBC-së i tha Gazetës Shqiptare se programi “Eastenders Christmas Party “ishte një program argëtues dhe nuk kishte aspak si synim që të shkaktonte fyerje”.
    "Eastenders Christmas Party" ishte një program special për Krishtlindje me aktorët e telenovelës së famshme të televizionit të BBC-së "Eastenders".
    Zëdhënësja e shtypit tha se BBC-ja kërkon ndjesë nëse është shkaktuar ndonjë fyerje.
    Pyetjes së Gazetës se programi ka qënë rregjistruar tre javë më pare, dhe pse batuta e e komikes Jo Brand nuk u editua përpara trasmetimit dhe më pas u trasmetua, ajo u përgjigj se nuk mund të bënte asnjë koment në lidhje me pyetjen.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Un se kam shkruajtur akoma letren time, vllai ma kaloi me vrap e ka shkrujt .... ti them edhe babes tani ti bej pleh keta pisa se nuk meritojn ... them se vetem ironia duhet te perdoret me keta bastarda dhe asgje tjeter. Jam mjaft i irrituar me keto gjera qe ndodhin. Kam duru italianet tre vjet dhe jam cmend. Imagjino cdo thote ai qe esht ne greqi qe esht 100 fish me keq. PO pse o kshu duhet te jete ky muhabet, mos u qa qe te shajn se ka dhe qe shahen me keq dhe keqtrajtohen me keq. TURRRRRRRRPPPPP ore BBC qe qe i vetmi stacion qe shifsha lajmet ketu ne Amerik. TURRRPPPP

do ja shkruaj dhe une nje leter... por as sorry as happy christmas e as respect nuk do vej. Vetem ironi dhe sarkazem.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Te nderuar bashkekombas cdo program qe del ne televizion kalon mes nje etike ku shikohen gjerat ne imtesi, dhe nese dicka eshte kundra rregullave nuk kalohet per trasmetim, por kjo eshte bere vetem per ty nxjerre nemin shqipetareve edhe ne ditet e festave.

Per incidentin qe ka ndodhur mban pergjegjesi gjithe stafi i BBC qe ka lene kete program te dale ne trasmetim.

Ne si shqipetare nuk pranojme gjithesesi qe BBC apo Jo Brand te kerkoje falje prapa dyerve, por vetem puplikisht ose perndryshe te gjithe shqipetaret sic jemi duhet te marrim rrugen drejt qendres se BBC.

Shqipetare te bashkuar.

ju pershendes

kristal
    Edhe pak gjak aortal.

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Pa diskutim Kristal.
    Komunikata per shtyp e BBC te cilen rrefuzuan te ma conin me shkrim dhe vecse ma lexuan nepermjet telefonit sic e cilesoj edhe ne postimin e mesiperm eshte nje kerkese faljeje e zbehte.

Sic edhe ti e thua askushi nga nuk do pajtohet me nje kerekese faljeje simblolike nga BBC. Keshtu duke filluar nga dita e neserme sebashku me disa miq te mij po fill tratativat qe fillimisht te gjejme nje ambient shqiptare ku te zhvillojme nje mbledhje me anetare te komunitetit shqiptare ku do te ftohen edhe drejtuesit e shoqatave shqiptare qe jane ne Londer per te ndertuar strategjine e nje proteste para zyrave te BBC.

Per me shume info do tju njoftoj te gjithe ju, qe keni patur miresine dhe ndjenjen kombetare per ta sjelle kete problem ne vemendjen e medias shqiptare dhe te te gjithe bashkeatdhetareve te ndershem qe nuk kane pertuar dhe kane derguar emaila ankimi ne adrese te BBC.

Le te vazhdojme ta ndjekim problemin me te njejtin interesim sic po e bejme edhe tani ne ditet ne vazhdim.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Gezohem jashte mase kur shikoj njerezte thjeshte ,por me gjak shqiptari nder deje ,me mendje e zemer shqiptare ,te kene kurajon dhe te gjejne force ,qofte dhe e vogel per te mbrojtur dinjitetin e nje kombi te atdheut tone.
    Bravo ju qofte ju jeni shqiptaret e vertete e jo harbutet ministrat e kryeministrat tane qe te ulur mes kolltuqeve nuk marrin mundimin te kerkojne nje PERSE?Perse qofte dhe ne nje emision argetuues u fye nje bga gherat me te shenjta te nje kombi.HIMNI

Bashkoj me te gjithe ju zerin tim dhe ndoshta oshetima e zerave tane do i vere gjerat ne vend nga stacioni i njhur BBC por fatkeqsisht e nje shteti teper e njohur per ironine nderkombetare qe mbart.

Prane jush kolombi.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •