Dy polica me sherbim ne aeroport;
P1: -o zot sa i madh qe eshte ky avioni, per tu çuditur si e plasin arabet gjith kte avion...
P2: -pusho or budall, se nuk e plasin kur eshte ne toke, e plasin kur eshte ne ajer se eshte me i vogel...
Dy polica me sherbim ne aeroport;
P1: -o zot sa i madh qe eshte ky avioni, per tu çuditur si e plasin arabet gjith kte avion...
P2: -pusho or budall, se nuk e plasin kur eshte ne toke, e plasin kur eshte ne ajer se eshte me i vogel...
Cdo gje eshte relative...
Dy polic kishin dale ne rruge dhe po benin sherbimin.
Njeri i thot tjetrit si tja bejm sot per ndonje lek.
Ai tjetri i thot mos u merzit se makina e pare qe te kaloj do tja marrim 2000lek o me shum si te sidhet shoferi.
Po mire keshtu qenka mire fare.
Pas 5 minutash nje makin kalon dhe dy policat e ndalojn makinen dhe fillojn duke i ber kontroll. Polici i vjeter i thot shoferit.
Letrat si ke ne rregull keshtu ti s'do levizesh nga vendi deri sa te zgjidhet qeshtja jote. Shoferi ishte nje nga shoferet e vjeter qe punonte prej vitesh me makin. Shoferi i drejtohet dy policve dhe i thot degjo ketu lal ti don lek prej meje por se kam ne mend me te dhen gja sikur ter diten te rri me ju se letrat jan te rregullta se punoj 30 vjet shofer por ju fetyrat juaj nuk i kam pare ndonjeher kot sa e keni. Shoferi i rrevoltuar futet ne makin dhe mbyll deren e makines.
Dy policet flasin me njeri tjetri c'fare ti bejm. I vjetri i thot te riut ikore se une se kam ndermen ti jap letrat atij kot sa lodhet se do merzitet dhe do hillet me ndonje lek por ki dorim se ai do na theras vehte, mos u merzit ti.
Pas ca minutash shoferi i theret policet dhe i thot mire une do ju jap lek vec ne qofse ju do te veni bast me mua tani. Polici i thot c'fare basti more por hillu ketu dhe hik ne qofse ke ndonje pune per sot, po ne si do ti mbajm femijet si kujton ti se na del rroga?
Polici i ri nderhyn dhe pyet shoferi, c'fare basti more na thuaj?
Shoferi i tregon gomarin policve qe po kalonte ne krahun tjeter te rruges. Polici pyet perseri dhe c'fare do thuash? Shoferi ja shpjegon konditen e bastit. Ne qofse une i them gomarit dicka ne vesh dhe ai hiken me shpejtesi ju do me jepni letrat e makines dhe une largohem pa ju dhen asnje lek. Ose ne qofse gomari nuk leviz dhe nuk hiken me vrap une do tju jap lek sa te me kerkoni ju te dy. Ndakord i pyet shoferi policet? Posi more psejo, ti je budall po gomari nuk merr vesh si do te kuptoje ty gomari more. Ha ha ha policen nise se qeshuri. Shoferi del nga makina dhe niset ne drejtim te gomarit. Pasi ishte afruar gomarit shoferi ben sikur po iflet gomarit por ai i hell gomarit cigaren ne vesh dhe gomari nga dhimbja ja fut nje vrapi dhe te bertituri sa kishte fuqi.
Dy policet rrijne te shastisur nga ngjarja se si gomari po merrte malin me shpejtesi.
Shoferi drejtohet drejt policeve dhe i thot une fitova bastin keni mundesi te me jepni dokumentat e makines ju lutem zoti polic.
Dy policet u afruan tek shoferi dhe e pyeten ate. C'fare i the gomarit more se pe sesi hiku gjithe shpejtsin?
Shoferi i thot dy policve, do tju tregoj se c'fare i thashe gomarit por me perpara me jepni dokumentat ne dore, basti qe bast apo jo z.polic.
Policet i japin dokumentat shoferit dhe ishin shu kurjoz te dinin se c'fare i tha shoferi gomarit.
Shoferi pasi mori dokumentat dhe hyri ne makin u be gati te hikte. Polici e pyeti perseri do na tregosh more apo jo?
Shoferi me buz ne gaz i pergjigjet po more. Une i thashe gomarit ato dy policet te kan ofruar pune si police. ha ha haaaaaaaaa
hahahah po ku e ke gjete kete histori ore ,,,![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Nje polic duke patrulluar ne park, shikon zotin profesor duke lexuar nje liber:
-cfare po lexon prof?
-po lexoj llogjiken...
-e ca eshte ajo?
-hm...si ta shpjegoj une ty...ja psh, ti ke akuarium ne shtepi?
-po kam
-dmth te pelqejne peshqit...
-po, me pelqelqejne
-dmth peshkon...
-po, peshkoj
-pra e ha peshkun...
-po, e ha
-pastaj te vjen etje edhe pi nje gote vere...
-po, e pi edhe nje gote vere
-pastaj duhet patjeter te shkosh me nje femer...
-e sakte, shkoj
-e pra, llogjikisht, nuk je homosexual.
polici i prekur nga llogjika e profesorit, shkon direkt te shefi edhe i thote:
-zoti shef, kam mezuar llogjiken.
-ca po thu' mer ti?
-ja shef, psh, ti ke akuarium ne shtepi?
-jo, nuk kam!
-e pra, je homosexual!
Dy polica po peshkonin, njeri ne nje ante te lumit, tjetri ne anen tjeter.
Njeri nga policat po kapte shume peshtk, tjetri nuk kishte pas fat deri ne ate moment.
I thote ky qe nuk kishte kap hiç:
-ore do vi edhe une ne anen tjeter te lumit;
Pergjigjet tjetri:
-nuk e shikon o idiot, ti je ne anen tjeter
Tre ish police(komandanti ,shefi ,polic i thjeshte)pensioniste ishin ul ne klub tuj pi.Mas pak komandanti ja nis me qa.
-Shoke ka kaq kohe qe njihena e nukju kam tregu diçka,me ka ardh zor me ju than te drejten.Gruja jeme me tradheton me nji elektriçist.
-jo po si ka munsi ajo asht njeri i mire na e njohim........
-Po shoke po.Tash e kam zbulu.Nje dite bana demek se u nisa per nji qytet tjeter.Mbas 1 ore hina ne shpi pash grune lakuriq ne shtrat vetem.Kerko e kerko gjith shpine nen shtrat gjeta nje çante elektiçisti.Pa dyshim elektriçist ka ken.
Vazhdojne e pine mbas 10min fillon e qan shefi.
-Nuk e kisha ne mend me ju than po masi edhe komandanti e filloi edhe mu shoke me tradhton gruja me nji murator.Edhe une nji dite bana demek se po dal mas 1 oret hina ne shpi,gruja lakuriq vetem ne shtrat.Kerko e kerko kur gjej nen shtrat nji çante me vegla muratori.Murator ka ken patjeter.
Prap vashdojne e pin kur mas 10min fillon e qan polici
-masi te dy ju u rrefyt pra shoke edhe mu me tradheton gruja me nji kale.
-jo mor s'ka munsi me nji kale
-Po po edhe une i kisha ra ne ere ksaj punet e nji dite i thash se jam tuj dal.Mas nji ore kthehem hi mren kur shoh grun lakuriq vetem ne shtrat dritarja hapun kerko e kerko kur shoh nen shtrat kishte mbet nji kalores......Kale ka ken patjeter
nje polic me shefin ju kishte shkuar mendja per mish qengji dhe duke ecur me makine shohin nje tufe me dele dhe shefi si me i zgjuari qe ishte shkon te marre nje qenjgj cobanit duke pedorur intelektin , shkon ky i veshr civil dhe mbas nja dhjete minutash i mbush mendjen cobanit dhe ky i thote zgjidh nje ke te duash .shefi civil kap nje dhe iken ......kur degjon cobanin qe i bertet ore mos je gje polic ti ? po mor i thote ky , ku e kuptove ? ja kthen cobani ...... po ke marre balon o idiot......
kujt i pelqen muzika te beje nje zeeeeeeeeeeeee
nji polic po bente xhiro te brgu i detit dhe pa nje femije qe po luante me rere dhe e pyet
-cfare po ben te keqen xhaxhi?
-polic,ja pat ky
-po si po e ben policin e pyet ky
-me rere ,uje, dhe *** i thote femija
-mos i fut *** policit tha se do te rrah dhe vazhdon polici
kur kthehet e pyet prap se cfare po bente dhe femija i jep te njejten pergjigje se po bente polic me rere uje e *** ky e rreh dhe ithote se po ta bente prape do e vriste fare femija ja plas te qarit.kthehet prap polici dhe e pyet
-po tani te keqen xhaxhi cfare po ben?
-ushtar thote femija duke qare
-po ushtarin si po e ben?
-me rere dhe uje pergjigjet femija
-po *** nuk po i fut e pyet polici duke u krenosur
-jo ipergjigjet se pastaj behet polic
hahaahaahhaah sa te forta
Elda
nje polic gjimnastike sapo ishte martuar me nje vajz shume te bukur, kjo kishte problem me stomakun(pjerdhte gjithe naten) dhe ky polici e nxierrte nga krevati....
gruja po u mendonte si tja boj.kjo mori nje kokerr fiku...dhe e bllokoi.
polici u gezua sepse gruja u sherua.
mr polici ishte turrni dyte.
gruja gjet rastin qe te lirohej,nxori fikun dhe e vendosi siper tavolines,dhe ja futi tull gjumit.
nga ora 12 e mesnates kthehet polici ne shtepij, shikon fikun ne tavolin dhe i uritur e merr dhe e han, polici zhvishet vendos bylbylin me gjithe celsa ne tavolin dhe tull gjume.
nga ora 2 zgjohet gruja e trembur duke thene o bo bo burri,ajo shpejt shpejt merr bylbylin ne vend te fikut (erresire spa gjo e shkreta)
aty e mbrapa filloj gruja me bylbyl (ferr perr,ferr perr)
ja pret polici 1.2.1.2 mbrapa kthehu.......(ferr perr) 1.2.1.2 djathtas kthehu...
marrsh .![]()
Krijoni Kontakt