Besoj qe se cili nga ne ka kaluar nje periudhe kur ka patur nevoj te shprehet diku apo ta mbeshtesi koken te supi apo prehri dikujt. Te shoqeria nuk e kam gjetur k'te gje per arsye te ndryshme. (Eshte veshtire te krijosh shoqeri te mire sot). Por ama, te familja gjithmon e kam gjetur dhe do ta gjej. Ashtu si tha dhe (AHMEDI) : "shpesh diskutoj me prinderit", here te tjera zhytem ne mendime me veten. Jam dakort edhe me DJ_Aldo, pavaresisht se ndihesh me mire kur shprehesh, nga nje here eviton shume probleme duke ju shprehur vetes. Megjithse, lind edhe pyetja nese mund te tradhetosh veten ne mendime...Po ju a keni ndjere shpesh nevojen e rrefimit ,dhe nese po ,kujt i hapni zemren ne castet e veshtira? --Kolombi
Shume bukur e ka then (AHMEDI), por mua me duket sikur duhet nje jete e tere ne vend qe te dish se ku ka dhe kush kan qene vertete njerezit e mire ne jeten time (ketu po perjashtoj familjen sepse ajo vine mbi gjithcka, ajo eshte nje dhurat per mua) ...vertet egzistojne njerez te mire ne kete bote mjafton ti kerkosh qofte edhe pa lupe --(AHMEDI)
Krijoni Kontakt