Mbreme kam enderruar sikur ne enderr po shihja enderr!
Rralle, shume rralle me ndodh dicka e tille. Kam nje parandjenje se dicka e bukur do te ndodh!
Mbreme kam enderruar sikur ne enderr po shihja enderr!
Rralle, shume rralle me ndodh dicka e tille. Kam nje parandjenje se dicka e bukur do te ndodh!
Deri te Molla e Kuqe!
...sikurse te sillet diqka ndermen, gjat dites. te paraqitet ne enderr!*
e ket kam ndegjuar dhe nga shum Njerez te till...
dhe ket e thon Populli hajr dalt.
tung hajla!
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
sdi sesi ndjehem..para pak ditesh lash pas edhe nje vit nga jeta ime dhe u gjenda prap para asaj ndjesie te forte melankolie e te njejtes pyetje:kjo esht jeta???mu kujtuan disa vargje qe para pak vitesh ikisha shkruar nje mbremje pran motres se vogel..si ecen koha ebashke me te si sherbetore te bindur edhe ne..
nje nate te qete kur gjumi skish fuqi
dhe vec gishtrinjt mbeshtetja mbi qepalla
un thurja endrra si nje femije
mbi vale deti fluturoja si pulbardha..
pulbardha qe dallget mbledh ne fluturim
duket sikur ditet e nje jete numeron
zbret prej tyre nje cast mundim
e gezimet me mijra i shumezon..
ne net te tilla gjumin nuk e desha
si shok pertac ne syte e mi se prita
nje qoshe kerkoj tek enderroja un
e ne mengjes me tha se prap u rrita!..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
10.12. 04
sot ne mengjes po shikoja shtellungen e tymit qe del nga skapamento i makines...dukej sikur po mermeriste dicka...por nuk e kuptoja cfare donte te thoshte...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rebele : 12-10-2004 mė 21:24
Shi...shi...shume shi...U be i neveritshem! E di se vjeshta eshte mema e shiut, por keto dite vertete e teproi (na i fal zot mekatet)
Deri te Molla e Kuqe!
Vjeshta ket e ka me shira...
```````````````````````````
kjo nuk do't thot( mekat) per mendimin tim.!
mekatet jan te "tilla" nuk ka t'bej me kohen,mvaret nga Njerez te till...!
po-askush spo i merr mbi vete (faji) mbetet jetim)!
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
me ka marre malli per shiun, ketu nuk bie... ndonjehere kalojne re, por rrallehere leshojne shi...gjeja qe do pelqeja me se shumti tani do ishte nje shi i fuqishem, dhe nje gjume nen zhurmen e tijPostuar mė parė nga Hekurani1
![]()
Oh Hajle moj, s'po i merr vesh ca lojera ti ketu, moj...Postuar mė parė nga hajla
S'eshte muhabeti i shiut por i Shiut moj. Hekuri me se shumti e urren ujin sepse e ndryshk, deri ne palce e ndryshk!
Po leri hekurishtet e ndryshkura te perfundojne aty ku e kane vendin - ne berllog apo ne ndonje shkritore.
e etur mbeta tere jeten per pak miresi, ndaj tokat ku eca, te gjitha i pashe shkretetire....
dhe nje hap larg..po per ku..?per atje ku isha nisur apo per atje ku sdo doja kurre te isha??!!
sa e qete eshte mbremja!sikur te mund te vidhja pak nga qetesia e saj!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt