Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Edhe kesaj teme ja paskeni ndryshuar titullin o moderatore ? ... Titulli qe kisha vene une " Pse jemi te gatuar ne kete menyre ? " ishte shume me i pershtatshem per temen se ky qe keni vene ju. Sa kohe do vazhdoje kjo pune ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    o deus!
    ti mir e ke ber o vella qe e ke hapur kete tem!
    edhe mua sme pelqejne disa gjera tek ne shqipet, po qe thua ti..............kush ja gjeti kembet gjarperit qe tja gjejme ne??????????????????keshtu na ka gatuar zoti ne........... e skemi pe rte dryshuar..............bishti i qenit po bisht qeni mbetet!!!!!!!!!!!!!

Postuar mė parė nga Deus
    Edhe kesaj teme ja paskeni ndryshuar titullin o moderatore ? ... Titulli qe kisha vene une " Pse jemi te gatuar ne kete menyre ? " ishte shume me i pershtatshem per temen se ky qe keni vene ju. Sa kohe do vazhdoje kjo pune ?
    hahahaaaa Deus, edhe kete e paskan ndryshu per Zotin. Bobo jane bo te padurueshem. Jam e sigurt qe ju duket titull kushedi se sa me i "qelluar" se ai qe ishte.

Aman ju po na e shpifni hapjen e temave. Sguxon robi te thoje a te shkruaje cte doje. Zot na ruj!

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    ka mbi 10 vjete qe po mundohem ti gjej pergjigje kesaj pyetje
    pse jemi te tille
    dikush me lart permendi qe e kemi ngaqe kemi qene 5 shekuj nen sundimin e turqise apo nga 50 vitet e murgut nuk eshte e vertete
    se tradhetia ka exzistuar para turqise
    (Skenderbeu Hamzai) imoraliteti po ashtu (Kostandini qe deshte tja kerciste se motres Duruntines) dmth nuk po e shohim vetem tani neper rruget e botes
    po cmira zilia apo shpirti i keq nuk para me prishin pune zakoni me i keq qe ne shqiptaret kemi eshte PABESIA
    te trasheguar dhe kurre nuk kemi per ta haruar
    fshihen mbarapa ferrave qellojne e ikin mbyllen neper kulla ngunjimi dhe brenda shpirtit te tyre ndihen mire???
    rrahin ndonjerin kur eshte i pire dhe ndihemi te forte ????
    ehu sa ka aman po e le ketu

shendet e para

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Postuar mė parė nga Deus
    Kjo pune do te vazhdoje per aq kohe sa te kuptohet, se me parimin e shqiptarit UNE JAM ME I MIRE SE TY megjithese jam tyc, nuk ben perpara asgje dhe asnje shqiptar. Keshtu eshte edhe me temen qe ke hapur. Do dalesh ti me i mire se ata
    Kjo puna e nderimit te temes i jep shume kuptim asaj qe ti ke nisur dhe eshte ndjekur edhe nga te tjeret.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Te gjithe ju qe keni shkruajtur ne kete teme keni shume te drejte. ME popull injorant, i pabese, cmirezi nuk ka ne kete bote. Per kete gje jam plotesisht e bindur sidomos qe kur kam ikur nga SHqiperia, ketu ku jam po e kuptoj se sa te keqinj jemi si rrace.
    Nuk arrij ta kuptoj se pse kemi arritur deri ketu, sepse jo per gje por jemi tej mase, jo si popujt e tjere. Nuk na ngeli ne ti japim pergjigje ketyre pyetjeve shekullore, ne vetem te mundohemi te mos e perhapim me teper injorancen.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    DEUS !
    Ke te drejte mor mik ,,,,ashtu sic kane te drejte qe shqetesohen te gjithe qe kane shkruar me lart,,,,
    Po eshte pa shprese situata thoni ju ?
    Ketu tek kjo teme kane shkruar rreth 20 veta ,, pra ka edhe njerez qe i urrejne keto veti te shqiptarit te keq,
    Shpresa qendron qe sa me shume shqiptare te jene
    ''ZEMER MIRE ''- keshtu po i quaj ata tolerantet , pa smire , inat etj...aq me mire do te jete....
    Ju te gjithe e vini re qe edhe ne forum eshte e veshtire qe dikush te pranoje qe mendimi i tij eshte i gabuar...
    po pse mor miq ca ndodh sikur te thuash '' bravo ti ke tre drejte une e kam gabim''...
    SHKAKU per mua duhet kerkuar vetem ne familje,,,
    Nje person i edukuar qe ne femijeri me dashurine e respektin per tjetrin veshtire te shnderrohet ne nje
    njeri qe ben keq,,,megjithese po qendrove shume kohe ne ate ambjent llafazanesh ne shqiperi do behesh edhe ti llafazan,,megjithese kete gje nuk e konsideroj shume problematike,,,
    nejse,,,te uroj per temen qe hape,,,
    e shpresojme qe me kohen do ecim dhe ne ndopak,,,
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    Deus, kjo eshte teme teper interesante. Ne fakt te gjith keni te drejte dhe jemi popull shume xheloz per njeri tjeterin. Me pelqen shume kjo : Ne paste race me te poshter ndaj njeri - tjetrit, ne jemi. Eshte shume e vertet dhe cdo gje qe ka ndodhur, e verteton kete. Jemi popull qe merremi me thashetheme, dhe nuk besoj se kemi per te ndryshuar kurre.
    Pershendetje.
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Deus tek Shqiptaret ekziston diēka qe eshte shume e keqe dhe me e keqe akoma sepse ekziston prej shekujsh. Ne nuk durojme dot njeri te na hipi siper kokes, duam te jemi te gjithe kryetare e drejtore per ēdo gje. Prandaj me te pare dike qe eshte me mire sesa ne shfaqen veset e shemtuara te cmirres, xhelozise, urrejtjes, injorances, etj. te shoqeruara nga fakte tragjike, si psh marrje jete, shamate midis dy miqsh, ofendime midis dy vellezerve...
    Ndonese kemi keto cilesi te ndyra, prape si Shqiptare nuk besoj se ngelemi nje rrace e ulet ne teresi. Eshte e vertete qe na degjohet shpesh here emri per poshtersi, por ama ne te njejten kohe duhet te marrim parasysh dhe anen tjeter te medaljes:
    Jane me qindra studente Shqiptare qe nderojne kombin e tyre aty ku studiojne, qe jane me te vertete ambasador te Shqiperise. Keta njerez i gjejme edhe ketu ne Forumin Shqiptar.

Anetarja Fleur i permendi shume bukur disa nga shkaqet qe i bejne edhe me te zymta keto vyrtytet tona. Keshtu qe une spo i permend prape nga e para.

PS: Te shpresojme qe sdo t'i trashegojme keto vese pasardhesve tane....
    Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Shqiptarėt s`kanė pse tė druajnė nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Ēka i ndanė dhe ēka i bashkon shqiptarėt?
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  4. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •