Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23

Tema: Ndershmeria

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Postuar mė parė nga Pink_Girl
    veshtruese .. veten ose personalitetin tim nuk e ndryshoj ne lidhje me shoqerine por ti e di sh mire te jetosh ne usa .. sidomos shoqeria qe ekziston ketu ... americane ... ti e di sh mire qe ketu shoqeri te ndershme ska ... so nuk ndryshoj veten time ..por kam mesuar te behem dhe une aktore ... ;P ..

pink
    je e fort

Aktor ne nje fare menyre mund te jemi te tere. Por ama, a duhet te jemi aktor me ata qe quajm pjes te shoqeris sone?

PS: une e di mire se si eshte mentaliteti amerikan por ama e kam veshtire ta ndryshoj veten ne situata te ndryshme thjesht per te fituar shoqerin e tyre qe ne shumicen e rasteve mund te mos me pershtatet

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Veshtruse!
    Pershendetje per temen interesante!

1-Per mua ndershmeria eshte themeli kryesor i vlerave te moralit tek njeriu me dinjitet te pakrahasushem, ne te njejten kohe eshte nje nga themelet e patundur te nje shoqerie me baza te ndershmen.

2- Ate cka une nekuptoj me fjalen se ai/ajo eshte njeri i/e ndershem eshte fakti se une nuk do te me duhej te shfaq dyshim mbi sjelljen e X individi persa i perket menyres se te sjellurit te saj/tij ne situata kur ndershmeria eshte ne prove.

3-Persa i perket pyetjes se 3-te do te shkruaja se shoqeria e krijuar mbi bazen e te pandershmes nuk ndo te ishte asgje me shume se nje shoqeri artificiale ne te cilen do te sundojne pasojat e pa shmangshme te te pa ndershmes.
    Une e vleresoj mjaft ndershmerine ne nje shoqeri sepse pa te nuk do te mund ta perfytyroja shoqerine.

Do te me vinte mire te mendoja nese cdo kush nga ne mendon dhe gjykon ne te njejten menyre, => te ndershme ashtu sic do te mendoja edhe une per ta.

Fatkeqesisht bota materiale eshte duke e minuar nje prej virtyteve me te larte i cili ka te beje me te sjellurit ndershmerisht ne shoqerine si kjo qe po jetojme, te cilin eshte mjaft veshtire te mund ta gjesh tek nje individ ne ditet tona.

M.gj.th pa kaluar ne pesimizem dua t'ju kujtoj se ndershmeria mund te pushonte se egzistuari ne mendjet e individeve por jo ne ditarin e zemrave tona.

Fjalen e ka, kujt t'i doje molla e qejfit

<<>>
    .....the real ONE....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 07-01-2004 mė 17:54

e panjohura Maska e *Ema*
    Anėtarėsuar
    17-08-2003
    Vendndodhja
    rruga e pyllit
    Postime
    111
    Ndershmeria eshte sinqeritet. Eshte mundesi per te qene i paster dhe krejtesisht i hapur me gjitheshka dhe gjitheke.

Per mendimin tim njeriu nuk mund te jete kure i ndershem ne cdo cast te jetes se tij. Sic tha the Pink jeta ne kerkon te behemi pak aktore, te luash nje pjese qe mbase nuk te pershtatet gjithemone por qe duhet ta luash sepse ashtu eshte situata. Nuk eshte kerkese jetes jo e shoqerise...

"not everything is the way it ought to be" eh...
    Encompassed in a love so profound,
    incomparable to all he has known.
    Propelled into this wondrous whirlwind,
    his heart understands she is his alone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    Veprat i ka me qellim te mire, biseda e tij poashtu dhe nuk mendon keq shikone njerezit me syte e zemres.

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    KU FILLON DHE KU MBARON NDERSHMERIA TEK NJERZIT KUR TREGOHESH I NDERSHEM PER NJEREN PALE JE BUDALL PER PALEN TJETER ATEHERE SA TE NDERSHEM DUHET TE JEMI ?????????????????

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Postuar mė parė nga xxxl
    KU FILLON DHE KU MBARON NDERSHMERIA TEK NJERZIT KUR TREGOHESH I NDERSHEM PER NJEREN PALE JE BUDALL PER PALEN TJETER ATEHERE SA TE NDERSHEM DUHET TE JEMI ?????????????????
    atehere nuk je i ndershem por je hipokrit nese nuk tregohesh i sinqert dhe i drejte me cdo njeri qe konsideron shoke

nese te ben tjetri budalla per ndershmerin qe tregon, atehere nuk duhet ta konsiderosh shoke

i/e regjistruar Maska e DGman
    Anėtarėsuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    Wichita KS USA
    Postime
    78
    Gjeja e pare qe kam kerkuar ketu tek shoqeria qe kam.
    Kete ndershmeri nuk mund ta gjej ketu ne Usa.
    Le ti harrojme kishat xhamiat
    dhe maskarenjte qe ka qeveria,
    se ai qe eshte burre
    dhe s'ka per te vdek kurre,
    eshte ai qe i ben
    lavdi vendit te tij.

Free will! Maska e WhaleRider
    Anėtarėsuar
    05-01-2004
    Vendndodhja
    NZ
    Postime
    41
    Ndershmeria eshte nje gje e mire, por nuk ka vlere nese nuk mbahet nen kontrolle.

Nese je i ndershem, do te gjesh nje shoqeri te ndershme pamarrparasysh se ku gjindesh.
    All I got in this world is my balls and my word and I don't break either of 'em for nobody!

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    Postuar mė parė nga Veshtrusja
    atehere nuk je i ndershem por je hipokrit nese nuk tregohesh i sinqert dhe i drejte me cdo njeri qe konsideron shoke

nese te ben tjetri budalla per ndershmerin qe tregon, atehere nuk duhet ta konsiderosh shoke
    po kaq gje sa ti na tregove e din edhe lopa , por ajo qe une doja te thoja eshte se njerzit sot jane bere shume te poshter ,si na e shpjegon ti kete gje

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Postuar mė parė nga xxxl
    po kaq gje sa ti na tregove e din edhe lopa , por ajo qe une doja te thoja eshte se njerzit sot jane bere shume te poshter ,si na e shpjegon ti kete gje
    lopa mbase di me shume se une...

si e shpjegoj une poshtersine e njerezve? Nese mund te filloja ta shpjegoja do te donte me teper se nje forum...dhe perseri sdo ti kisha te tera arsyet

gjithe te mirat

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •