Rrofte Cameria....se Shpjeti Nje Grup Kengesh Per Camet E Ketij Forumi Nga Gregorian .....cam For Life![]()
Rrofte Cameria....se Shpjeti Nje Grup Kengesh Per Camet E Ketij Forumi Nga Gregorian .....cam For Life![]()
Postuar më parë nga summer_babe
po per ty vime ne new jersey ne moj
ate hall ke ti?
ti deshire te kesh te martohesh se te tjerat i marr une persiper)
eshte nje kenqasi te te pergjigjem..Postuar më parë nga artur
per sa i perket kerkeses tende...nje nder problemet me te medhaja qe camet kane , dhe jo vetem camet por ne si popull eshte racizmi qe kemi per njeri tjetrin..
pa folur per problemin thelebesor qe eshte bashkimi i trojeve shqiptare me thene te drejten une kam hap nje teme te tille dhe me sa duket ti e ke lexuar ne lidhje me camet..dhe u be nje katrahure e vetete.
por me behet qejfi qe pergjigjet qe po vijne te kerkesen qe ti ke bere...jane te pelqeyshme..dhe pa ironi..
per sa i perket patriotizimit secili ben pjesen e tij..une personalisht si familje e kam ngritur emrin cam me ane te kenges ne pjeterstal!!
dhe se shpejti nje website per te gjithe camet qe eshte ne konstruksion e siper
cameria.info ..... per kete faqe . respekt te vecante per kota_79
ciao
Gregorian !!
Pershendetje per te gjithe antaret e ketij forumi...
pershendetje te gjithe cameve...
nga Gregorian
Cam for life!!
Pershendje te gjithe cameve nga Tiranasi Paramithiot me banim ne New York. Rrofte Cameria, rrofte Shqiperia, poshte Greqia.![]()
Postuar më parë nga Gregorian
shi dreqi. hahahathanx por po beja shaka.
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
Pershendetje Cameria, Filatjot Cham For life......
Pershendetje CAMERI, dhe ju came.
Gregorian une s'jam çam, po do te doja te isha......... Jo se dua te kem te kaluaren (s'jam mazokist) me plot probleme si ju, por sepse kam kuptuar cilesite spektakolare te cameve ne JETE. Jane per tu admiruar. Kam patur dhe kam shoke çam, Por nuk kam par shume realitete Shqiptare te ruajne me aq konservatorizem gjerat (principet) e rendesishme siç i ruajne çamet......... Kam hapur kete teme kohen me pare........ E pashe tani citimin tend....... Sigurisht mu be qefi.......E di ç'fare, ne Shqiptaret jemi pak hezitues ne fillim.........por kur e njohim me mire njeri tjetrin.....pastaj, behemi si ne "plazh" kur ishim femije dhe ne fund te pushimeve thoshim:- sikur te ishim lidhur qe me pare, sa inat qe tani mbaroj "15-te diteshi"..........(u bera pak si shkrimtar tani.......kerkoj falje per poetizmin)
Pershendetje Gregorian!!!!!!!!!!!
Sa shume, vende jashte ATEDHEUT.
Qameri, pershendetje.
Sa e mire do te ishte, qe nje dite te jemi te gjitha bashke te gjitha vendet tona shqiptare. Nese e kemi ne menddo ta bejme.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMBI KA NEVOJE PER NJE FAMILJE TE SHENDOSHE.
Krijoni Kontakt