Close
Faqja 14 prej 38 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 374

Tema: Sofra Ēame

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Pershendetje te gjithe cameve !
    Nje dite me e bukur do te vije per shqiperine dhe shqiptaret.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    pershendetje te gjithe camve kudo ku jan
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    Pershendes dhe Perqafoj fort te Gjithe Camet dhe Shqiptaret qe bashkohen per ceshtjen kombetare, duke perfshire dhe Shqiptaret e Kosoves dhe te Maqedonise, Malit te Zi.

Jua dedikoj kete valle me gjithe kenaqesi

http://www.youtube.com/watch?v=9KUw9...elated&search=
    ĒAM 24 KARAT

i/e regjistruar Maska e udhetari
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Postime
    103

pa Ēish jeni mre laka

selam ka jeni e ka nuk jeni gjith lakave te mij Ēame

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    ***** PERSHENDETJE ZEMRE PER SOFREN BUJARE CAME*****

CAMERI

Se di as gjalle si mbete,
    E vuajtura Cameri.
    Oj zemra jone plot derte,
    Lirine ke ardhmeri.

Se dita tash ka ardhe,
    Bijte tu te te dalin zot.
    Per Camet zemerbardhe,
    Nje ardhmeri pa lot.

Se mjaft me ne vajtojme,
    Per Camerine tone pa faj.
    Bashke ne ta shpetojme,
    S'fitohet gje me vaj.

Dhe zemra e Shqiperise,
    Copa u be shume here.
    Do gezoje rreze t'lirise,
    Kjo Nena jone me vlere.

Kush s'ka per t'na ndaluar,
    Qe te jetojme ne liri.
    Me TY kem me u bashkuar,
    E dashur CAMERI.

Dhe refreni i harruar,
    DO te jete refren i Ri.
    Bekim i Rilindasve te uruar:
    "PA KOSOVE E CAMERI,
    S'KA SHQIPERI"

Me nderime per Camerine ..dhe ardhmerine e saj bashke me trungun e vet Shqiperine....

bili99

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-07-2007
    Postime
    8
    Rrofshin te gjithe camet dhe shqipetaret pershedes te gjithe camet kudo qe ndodhen dhe mos u merzisni se kete vit do ti marrim le te palsin nga inati greket dhe qeveria shqiptare se keto kane qene pengese per ne.

Rrofte USA
    Rrofte Turqia
    Rrofte Kosova
    Rrofte Ēameria
    Rrofte Shqiperia

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Rrofshin te gjithe camet dhe shqipetaret pershedes te gjithe camet kudo qe ndodhen dhe mos u merzisni se kete vit do ti marrim le te palsin nga inati greket dhe qeveria shqiptare se keto kane qene pengese per ne.

Rrofte USA
    Rrofte Turqia
    Rrofte Kosova
    Rrofte Ēameria
    Rrofte Shqiperia
    deri diku jam me ty por sikur ta kishe heq nga lista Turqin do ishte me mir pak se turqit jane ata qe na kan pushtu 500 vjet pra kur thua rroft ky apo ai dhet te kesh te pakten nje argument qe duhet te rroj ky apo ai shtet , hajt ja
    kaloshi sa me mir rroft SHqiperia ēameria Kosova dhe gjith shqiptaret e gjithave trojeve shqiptareku do qe jane
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    un po flas per camet qe njoh un nuke kuptoj ca te keqe ka.....
    ata qe njoh un e tirojne se jan cam.jo qe jan shqipetare....un kur me thon ca jam them shqipetare nuk them toske apo gege......
    un keta kam njohur ca te bej te vras veten,pastaj bota eshte e bukur se jemi te nryshem,ku esht problemi...ti e mendon ashtu e un e mendoj keshtu....
    krahasimi me greket me duket cik i tepruar se greket me sa di un kan edhe vepruar,ndersa un thash thjesht mendimin tim,besoj se kjo lejohet,kur ke jetuar nje situate mund te thuash dicka per te...un po them timen thjesht......them per ca kam jetuar un e nuk flas ne pergjithsi si nuk mund te flasesh dhe ti se nuk e besoj te njohesh te gjith camet,secili flet per eksperienzat e veta....

ah se harrova moter....
    kush do ka mendimin e vet mir apo keq une kam menddimin tim poshte GREKET DHE SERBET

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Armiku i armikut tim eshte miku im....

Citim Postuar mė parė nga mitjuk
    deri diku jam me ty por sikur ta kishe heq nga lista Turqin do ishte me mir pak se turqit jane ata qe na kan pushtu 500 vjet pra kur thua rroft ky apo ai dhet te kesh te pakten nje argument qe duhet te rroj ky apo ai shtet , hajt ja
    kaloshi sa me mir rroft SHqiperia ēameria Kosova dhe gjith shqiptaret e gjithave trojeve shqiptareku do qe jane
    ..................
    Te nderuar mitjuk dhe Cameria01,une pajtohem me te dy ju,

Pajtohem me ata" 500 vjetet"...dhe s'mund te nderrojme ate tash...dhe mendoj qe qellimi eshte me rendesi dhe jo shteti ,personi...rryma etj..te gjithe qe ndikojne ne nderrimin e rrethanave per nje zgjidhje te ceshtjes Came,mendoj qe shpesh ne pamundesi disa thone "vetem Turqia i vie hak Greqise, "...per mardhenjet e keqija mes Turqise dhe Greqise.per ate eshte ne liste une besoj,.gje qe s'eshte edhe keq per ne.E mira do te ishte qe te gjithe te jetonim ne fqinjesi te mire por, c'te besh qe s'mvaret vetem nga shqiptaret....
    Po, rrofshin te gjithe shqiptaret ne bote....ne vete do ti viem hakut Greqise..ne nje ardhmeri jo te larget.

Me nderime per Camerine,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 03-07-2007 mė 17:09

Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Pajtohem me ata" 500 vjetet"...dhe s'mund te nderrojme ate tash...dhe mendoj qe qellimi eshte me rendesi dhe jo shteti ,personi...rryma etj..mendoj qe shpesh ne pamundesi disa thone "vetem Turqia i vie hak Greqise, "...per mardhenjet e keqija mes Turqise dhe Greqise.per ate eshte ne liste une besoj,.gje qe s'eshte edhe keq per ne.E mira do te ishte qe te gjithe te jetonim ne fqinjesi te mire por, c'te besh qe s'mvaret vetem nga shqiptaret....
    Po, rrofshin te gjithe shqiptaret ne bote....ne vete do ti viem hakut Greqise..ne nje ardhmeri jo te larget.

Me nderime per Camerine,
    bili99
    Fjala jote ne vesh te shqiptarve dhe po teishte per popullin tone mbase gjith do luftonim per trojet tona por ēa ti bejme politikes keqe te vet politikanve tan shqiptar qe kan karrigen vetem per tu pasuruar vet dhe jo per te shihu hadhet e poullit shqiptar kudo qe jane si ne shqiperi mal te zi greqi apo ne maqedoni une do thoja se harrova posht dhe politika e keqe shqiptare qe s din te marrin vendime ashtu si marrin vendime per posterat e tydhe dhe per xhepat se si ti ken me plot se tjetri hajd rrespekte pr gjithe bye naten e mir

Faqja 14 prej 38 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •